Kedves hallgatóink (ha vannak
), ismét jelentkezik a Népszerűtlen zenék rovat, friss számokkal, melyek olyan újak, hogy szinte még ropognak, köszönti Önöket a műsorvezető, Gareth Tello. Hallgatóink között, akik végighallgatják a mai adást teljes egészében, kisorsolunk egy Vespa robogót, öt használt felmosóvödröt, egy kéthetes nyaralást all inclusive-ellátással a Maldív-szigeteken, egy guatemalai törpepapagájt és egy személyes találkozást Magyarország zenei nagykövetével, Fekete Pákóval.
Kezdésnek hallgassuk meg a chillstep nagymesterének, SizzleBirdnek a legújabb muzsikáját.
SizzleBird - Waterfall
Ez a szám szerepel SizzleBird legújabb albumán, a Lucid című EP-n, amely október 3-án fog megjelenni, addig is elő lehet rendelni itt:
https://sizzlebird1.bandcamp.com/album/lucid" target="_blank
Következzen egy remix, ami műfaját tekintve átmenet a drum&bass és a trip-hop között.
Jill Scott - Daydreamin (Jerry Folk Remix)
A vokál tökéletesen illik a zenébe.
Folytassuk egy olyan zenével, amilyennel még nem igazán találkozhattak a Népszerűtlen zenék hallgatói: egy kis trap.
Martin Garrix - Animals (TIMarbury Remix)
Kétségtelenül egyedi stílus ez is, talán jobban is bele kellene ásnom magam.
Térjünk vissza a békésebb muzsikákhoz, jöjjön ismét chillstep, ugyan már nem annyira friss számról van szó ez esetben, de mindenképpen meg akartam osztani a nagyközönséggel ezt is, gyönyörű szám.
Jacoo - A World Of Peace
A dubstep-effektek nagyon ki lettek találva.
Következzen Rimshox, aki külön a Népszerűtlen zenék rovatnak nyilatkozott legújabb alkotásáról:
Futuristic Garage mixed with a South Asian twist!
Íme:
Rimshox - Blue Lights
Evezzünk elektronikusabb berkekben talán mainstreamebb vizekre (elnézést a kifejezésért), egy kis electro house-t választottam mára még.
Vicetone feat. Daniel Gidlund - Chasing Time
Nem lepődnék meg, ha a videó nézettsége rohamosan emelkedne a következő napokban és hetekben, remek számról van szó, azt hiszem.
Zárásképpen a minden bizonnyal mindenki által ismert Let Her Go eddigi talán legjobb remixét hoztam, az egyelőre nem túl ismert Kygo munkáját.
Passenger - Let Her Go (Kygo Remix)
Ennyi lett volna mára a Népszerűtlen zenék rovat, mely napokon belül újra jelentkezik, búcsúzik a műsorvezető, Gareth Tello. Talán néhány hallgató tetszését elnyerték ezek a remek muzsikák, legalábbis ebben reménykedünk. Szép estét mindenkinek!