norc9 írta:Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy a stadion túrára és múzeum látogatásra egybe tudom megvenni a jegyet (asszem egymás után történik)? Egy belépő tartalmazza a kettőt ugye? Valamint, ha nem neten rendelem, akkor a múzeum pénztáránál, vagy a stadion jegypénztárában tudom megvenni? A múzeum a stadionban, vagy a stadion előtti részen található?
Köszi a segítséget előre is!
Kicsit bonyolult lesz a válasz. Igen a stadiontúra és a múzeumlátogatás egyben van. 1 éve 22 euró volt a belépő, de azt tudni kell, hogy meccsnapon a stadionba csak úgy lehet bemenni, hogy csak a lelátóra leülsz, körbenézel. A sajtó részben, öltözőkben stb. akkor nem lehet bemenni. Persze akkor a jegy is olcsóbb. Tehát ne meccsnapon menjél.
Fölösleges a neten megrendelni, mert van egy csomó pénztár, ahol pikk-pakk sorra kerül az ember. Az mondjuk hirtelen jó kérdés, hogy melyik pénztárban? A stadionhoz és annak közvetlen környezetébe kapukon keresztül engednek be. A főkapuba, ha bemész, akkor mész egyenesen és rögtön ott van bal kéz felől a Múzeum és a bolt. Tőle jobbra pedig árulják akkor ezeket a jegyeket. Hogy ott meccsjegyeket is lehet-e venni, azt nem tudom.
A múzeum összeépült a stadionnal. Ahogy följebb írtam, a stadionon kívül van a bejárat, de az ember azon keresztül tud besétálni a stadionba.