Offtopic
Hogy néz ki a kedvenc nembarcás (aktív játékosok) és all time Barca-csapata?
nembarcás:
Buffon
Mertesacker-Koscielny-Vermaelen
Touré-Pirlo
Robben-Sneijder-Ox
Ibra-RvP
barcás:
Pinto
Puyol-Marquez-Abidal-Bronckhorst
Deco-Touré-Iniesta
Messi-Henry-Ronaldinho
(a régi sztárokat direkt hagytam ki, őket nem láttam játszani, max videóról)
nembarcás:
Buffon
Mertesacker-Koscielny-Vermaelen
Touré-Pirlo
Robben-Sneijder-Ox
Ibra-RvP
barcás:
Pinto
Puyol-Marquez-Abidal-Bronckhorst
Deco-Touré-Iniesta
Messi-Henry-Ronaldinho
(a régi sztárokat direkt hagytam ki, őket nem láttam játszani, max videóról)
(Mondjuk ha ez a szempont, akkor a legegyszerűbb venni egy Nokia 3310-est 1000 Ft-ért, azon tuti nem fogsz bukni. Vagy legalábbis nekem egyértelmű, hogy az ember nem csak veszi meg eladja a telefont, hanem közben használni is akarja, akkor meg ha valami történetesen jobb, kár nem azt megvenni.)Mezner2 írta:Sose vennék Samsungot... Megveszed,a következő héten kidobnak belőle 3 újabbat(lesarkítva) ,és egy hét alatt buksz a mobilon cirka 50-60 rongyot,komoly telefonból felesleges azt venni,még akkor is ha esetleg okosabb mint az almás Nokia!
Nekem egyébként volt szerencsém Iphone-hoz és Samsunghoz is, röviden annyi, hogy mindkettőnek az oprendszere a legnagyobb problémája. Az Android egész egyszerűen instabil és optimalizálatlan, az egyik típusú telefonon fagy, a másikon megy rendesen, akár úgy is, hogy az előbbiben mondjuk kétszer akkora RAM van.
Az iOS-hez meg annyit fűznék hozzá, hogy két db segédprogram kell ahhoz, hogy saját csengőhangot tudjak beállítani rajta. A legalapvetőbb dolgok használatához is vért kell izzadni vele, jailbreakről stb. már nem is beszélve, szóval az meg praktikusság szempontjából szívás. De persze Iphone még egyszer sem fagyott le a kezemben, sőt nem is akadt soha.
Szóval igazából az is a kérdés, h az ember mire (vagy inkább mennyire) akarja használni, ha annyi kell, hogy ne fagyjon ki a facebook meg az Angry Birds, akkor egyértelműen Iphone, de ha nem akarsz fél napot azzal eltölteni agyérgörcs közeli állapotban, hogy kitaláld, hogyan tudsz egy ebookot rávarázsolni a telódra, akkor meg valamelyik androidos mobil lesz a nyerő.
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Iphone 5 felesleges,nem annyival jobb az 4s-nél, mint az árkülönbség mutatja.davi10 írta:Na pont most akartam ezzel a témával előrukkolni.Deus írta:
Ha lesz legközelebb telefonom, akkor iPhone vagy Samsung Galaxy lesz.
Az én telefonom is butul már (meghallgatok 1 számot max hangerőn és lemerül), és én is úgy terveztem, hogy nyáron összemelózom a pénzt és ezt a 2 telót néztem ki.
Kinek milyen tapasztalata van? Melyik éri meg jobban?
Iphone-ból 4 4s 5 jöhet szóba, Galaxyból meg az S3, de ahogy nézem van 4 is csak az eléggé drága.
S3ból meg az LTE verzió játszon csak. Nem csak az lte miatt, de 2giga ram,rengeteget számít.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Nem is egy dologról beszélünk... én szimplán az árával kapcsolatban tettem egy megjegyzést,és elmondtam,hogy hetente jönnek ki az új samsungok pl. amik nyilván,és láthatóan rontják az előzőek árát...L.Messi 10 írta:Nem akarlak megbántani, de most elég nagy hülyeséget írtál...Mezner2 írta:Sose vennék Samsungot... Megveszed,a következő héten kidobnak belőle 3 újabbat(lesarkítva) ,és egy hét alatt buksz a mobilon cirka 50-60 rongyot,komoly telefonból felesleges azt venni,még akkor is ha esetleg okosabb mint az almás Nokia!
Nekem egy Galaxy S2-m van, ami 2011-ben lett piacra dobva. Azóta eltelt több mint két év, és még mindig kapja a támogatást, teljesítményben pedig bőven átlagon felüli az új Androiddal (ICS).
Azt már nem is mondom, hogy semmiféle hibát nem vettem még észre a működésében ez alatt az idő alatt, és még csak fagyni sem fagyott.

- L.Messi 10
- Entrenador del Barça
Nem akarlak megbántani, de most elég nagy hülyeséget írtál...Mezner2 írta:Sose vennék Samsungot... Megveszed,a következő héten kidobnak belőle 3 újabbat(lesarkítva) ,és egy hét alatt buksz a mobilon cirka 50-60 rongyot,komoly telefonból felesleges azt venni,még akkor is ha esetleg okosabb mint az almás Nokia!
Nekem egy Galaxy S2-m van, ami 2011-ben lett piacra dobva. Azóta eltelt több mint két év, és még mindig kapja a támogatást, teljesítményben pedig bőven átlagon felüli az új Androiddal (ICS).
Azt már nem is mondom, hogy semmiféle hibát nem vettem még észre a működésében ez alatt az idő alatt, és még csak fagyni sem fagyott.

- davi10
- Llegenda del Barça
Na pont most akartam ezzel a témával előrukkolni.Deus írta:
Az én telefonom is butul már (meghallgatok 1 számot max hangerőn és lemerül

Kinek milyen tapasztalata van? Melyik éri meg jobban?
Iphone-ból 4 4s 5 jöhet szóba, Galaxyból meg az S3, de ahogy nézem van 4 is csak az eléggé drága.

"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
LG Optimus G-re less rá. Ezt nyúzom egy hónapja,nagyon gyors, egyszer se reccsen,akad meg. Pedig terhelve van rendesen. Ami még mellette szól,hogy gorilla glass van rajta elöl hátul, nem gagyi műanyag,mint a samukon.bence-barca írta:Hm... köszi!Deus írta:...
Úgy tervezem, ha nyáron dolgozok a megkeresett pénzből ill. még az eddigiből hozzátéve beruházok egy új telóra és most épp nézegetem a készülékeket. A BB-nél igazából a Z10 fogott meg, de akkor mindegy.
Nokiánál tetszik még a Lumia 820 és 920, de Windows phoneokól sem hallottam jókat.
HTC-k nem tetszettek, maradnak akkor a Samsungok, de ott sem találtam eddig olyat, ami kifejezetten tetszene. Galaxy s 3 meg 4 akkora minta hűtőszekrényünk, kisebbeket próbálok keresni épp.
Hardverileg csúcskészülék, 4 mag,2 giga ram, 13MP kamera, LTE/4G...
Árban meg S4nél sokkal olcsóbb, 110-120 környékén van függetlenül.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
-
- Llegenda del Barça
Hm... köszi!Deus írta:...

Úgy tervezem, ha nyáron dolgozok a megkeresett pénzből ill. még az eddigiből hozzátéve beruházok egy új telóra és most épp nézegetem a készülékeket. A BB-nél igazából a Z10 fogott meg, de akkor mindegy.
Nokiánál tetszik még a Lumia 820 és 920, de Windows phoneokól sem hallottam jókat.
HTC-k nem tetszettek, maradnak akkor a Samsungok, de ott sem találtam eddig olyat, ami kifejezetten tetszene. Galaxy s 3 meg 4 akkora minta hűtőszekrényünk, kisebbeket próbálok keresni épp.
Sose vennék Samsungot... Megveszed,a következő héten kidobnak belőle 3 újabbat(lesarkítva) ,és egy hét alatt buksz a mobilon cirka 50-60 rongyot,komoly telefonból felesleges azt venni,még akkor is ha esetleg okosabb mint az almás Nokia!
- Deus
- Boixos Nois
Blackberry -t felejtsd el de baromi gyorsan. Nekem 9900 -asom van, és baromi buta.bence-barca írta:Egy kérdésem lenne telefonokkal kapcsolatban.
És nem is beszélve arról, hogy külön kell perkálni a BBM -nek a szolgáltatásaiért. Pl. ha nem fizetsz, akkor a telefonban lévő szoftverek nem is fognak működni. Csak a free cuccok amit letöltesz, de tele van adds-on -okkal.
Az én telefonom le is fagy néha, és csak aksi kivételével tudod orvosolni....

-
- Llegenda del Barça
Egy kérdésem lenne telefonokkal kapcsolatban.
Az Android és a Blackberry operációs rendszer között mi a különbség? Eddig csak Androidok vtak a kezembe, Blackberry mennyiben más? Pl applikációk letöltésénél ugye elsőnél ott van az Android Market , BBnél is van ennek vmi megfelelője? Meg ha már itt tartunk a Windows op. rdsz is érdekelne a telóknál
(Windowsról nem hallottam eddig jókat)
Az Android és a Blackberry operációs rendszer között mi a különbség? Eddig csak Androidok vtak a kezembe, Blackberry mennyiben más? Pl applikációk letöltésénél ugye elsőnél ott van az Android Market , BBnél is van ennek vmi megfelelője? Meg ha már itt tartunk a Windows op. rdsz is érdekelne a telóknál

(Windowsról nem hallottam eddig jókat)
- Kash
- Entrenador del Barça
Nekem tetszik a stilusa.messideco írta:Akkor:
Kaksi Józsefné kollegina hozzászólásaira SENKI se reagáljon. Nagyon átlátszó, hogy troll egyénről van szó.
Nem kell sokat agyalni a hsz-ein.
Bár azért egy bemutatkozást a megfelelő helyre beirhatna, kiváncsi vagyok mit irna le, lehet egy ilyen dologgal leplezné le magát, hogy valóban troll-e, vagy csak nagy rajongóm, és próbál beilleszkedni.
Köszöntem!

-
- Eurobarca Staff
Ja, és most lett elegünk, hogy jön mindig 1-2 felhasználó, aki mindenkinél okosabbnak hiszi magát, mi meg próbálunk Nekik is megfelelni. Aki nem akar itt fórumozni, annak viszontlátásra. A 98% tud értelmes lenni, mostantól a maradék 2%-nak gondolkodás nélkül megköszönjük a munkáját. Mindenki ehhez tartsa magát.
Ez meg mér régebbről:
1. Kötekedtem bárkinek is a helyesírásával?
Nem. Leírtam, hogy az amit művelsz, nevetséges. Ez nem kötekedés, hanem vélemény kinyilvánítás.
2.
Ez meg mér régebbről:
Hogy micsoda?sjd írta:Amúgy csak egy kérdés, ha nekem nincs semmi jogom a jelenlegi írásképemmel kötekedni, akkor Neked, a "hsz"-ekkel teleírt fórumszabályzat megalkotójának mennyi van?
1. Kötekedtem bárkinek is a helyesírásával?
Nem. Leírtam, hogy az amit művelsz, nevetséges. Ez nem kötekedés, hanem vélemény kinyilvánítás.
2.
További kérdéseid várom privát üzenetben, vagy topicnyitás után itt.Fórumszabályzat 3.0.2. írta:Bármely hozzászólás (továbbiakban: hsz)
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
- miihii
- KHAL
Nos, elég volt ebből a témából, bezár a bazár.
Az elmúlt néhány oldal törlésre fog kerülni. Az ez alatt történt személyeskedő, trágár és egyéb ilyen irányú tevékenység nem kerül szankcióra!
(Viszont kérném ezúton is, h kérjük ezeket mellőzni a fórumról! Kicsit gyakrabban felüti a fejét újabban a szabadosabb fogalmazás...)
Az elmúlt napok eseményei egy UPDATE-t eredményeztek a szabályzatban:
Amennyiben tartalmilag és/vagy formailag a fórum átláthatóságát, a hozzászólások közérthetőségét, értelmezhetőségét akadályozó post kerül a rovatokba ( pl. karakterkészlet módosítás, azaz "külföldiül írás" ; írásjelek elhagyása; stb...), törlésre kerül.
Ezáltal a keresztes háborúnak némi elégtételt kínálunk ezzel, h jobban felügyeletre kerülnek a post-ok, viszont cserébe olyan téren is, h az írásjeles, kisnagybetűs álom-bákomok (és hasonlók) is tilosak.
Megkérünk mindenkit a lehetőség szerinti minél helyesebb magyar írásmódot betartani! A kisbetűs mizéria végén a pont pedig: senkit sem fogunk kötelezni a nagybetűs mondatkezdés használatára, bár javasoljuk.
@Bob:
Amennyiben továbbra is folytatólagos lesz az elmúlt napok tevékenysége bármilyen formában, egyrészt az általad jól ismert szabályzatban szereplő "hangulatkeltő" magatartásért büntit vonsz magad után, kiegészítve az update-ben megfogalmazottakkal. Tehát egy szóbeli figyelmeztetést kapsz írásban, de számítunk a belátásodra...
Az elmúlt néhány oldal törlésre fog kerülni. Az ez alatt történt személyeskedő, trágár és egyéb ilyen irányú tevékenység nem kerül szankcióra!
(Viszont kérném ezúton is, h kérjük ezeket mellőzni a fórumról! Kicsit gyakrabban felüti a fejét újabban a szabadosabb fogalmazás...)
Az elmúlt napok eseményei egy UPDATE-t eredményeztek a szabályzatban:
Amennyiben tartalmilag és/vagy formailag a fórum átláthatóságát, a hozzászólások közérthetőségét, értelmezhetőségét akadályozó post kerül a rovatokba ( pl. karakterkészlet módosítás, azaz "külföldiül írás" ; írásjelek elhagyása; stb...), törlésre kerül.
Ezáltal a keresztes háborúnak némi elégtételt kínálunk ezzel, h jobban felügyeletre kerülnek a post-ok, viszont cserébe olyan téren is, h az írásjeles, kisnagybetűs álom-bákomok (és hasonlók) is tilosak.
Megkérünk mindenkit a lehetőség szerinti minél helyesebb magyar írásmódot betartani! A kisbetűs mizéria végén a pont pedig: senkit sem fogunk kötelezni a nagybetűs mondatkezdés használatára, bár javasoljuk.
@Bob:
Amennyiben továbbra is folytatólagos lesz az elmúlt napok tevékenysége bármilyen formában, egyrészt az általad jól ismert szabályzatban szereplő "hangulatkeltő" magatartásért büntit vonsz magad után, kiegészítve az update-ben megfogalmazottakkal. Tehát egy szóbeli figyelmeztetést kapsz írásban, de számítunk a belátásodra...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára miihii 2013.06.13. 19:05:07-kor.
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
- Primitive
- Entrenador del Barça
Tegnap a humor topikban voltak keresztnevek, amiket nem engedélyeztek. Most itt egy lista, hogy kis hazánkban mik vannak.
"Non scholae sed vitae discimus"
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
- Primitive
- Entrenador del Barça
A Tim által feldobott cápás téma magyarul. Bár azt hiszem ez kissé hiányos, de legalább a lényeget az is megérti, aki nincs barátságban az angollal.
Fel sem tudom fogni, hogy milyen elme késztet ilyesmire egy embert?
(tuti valami álomvilágban él)
Fel sem tudom fogni, hogy milyen elme késztet ilyesmire egy embert?

"Non scholae sed vitae discimus"
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
- visca el barca
- Presidente del Barça
kezdheted a jatekot, én vevő vagyok az ilyen hulye olvasmányokra.Tim írta:Nem tehetek róla,nagy rajongója vagyok a japán kultúránakvisca el barca írta:Tim gyanus vagy Te nekem...noooormális ember ilyeneket nem talál csak meg ugy véletlenül
![]()
Egyébként tényleg. Viszont arra gondoltam ,lehetne tartani egy ilyen blog/fórum ajánlót ahol ilyen érdekességeket lehet találni..vagy persze komolyabb témakörből is meríthetnénk. Aki pedig először beírja a 9gag nevét
kap egy kéthetes pihit

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

Nem tehetek róla,nagy rajongója vagyok a japán kultúránakvisca el barca írta:Tim gyanus vagy Te nekem...noooormális ember ilyeneket nem talál csak meg ugy véletlenül

Egyébként tényleg. Viszont arra gondoltam ,lehetne tartani egy ilyen blog/fórum ajánlót ahol ilyen érdekességeket lehet találni..vagy persze komolyabb témakörből is meríthetnénk. Aki pedig először beírja a 9gag nevét
kap egy kéthetes pihit

- visca el barca
- Presidente del Barça
Tim gyanus vagy Te nekem...
noooormális ember ilyeneket nem talál csak meg ugy véletlenül 

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

Hiánypotló alkalmazás facebook mániásoknak:http://ifidie.net/
Továbbá egy japán hölgy aki cápát akar szülni,majd megenni(?!):http://www.vice.com/read/i-want-to-give ... i-hasegawa
Továbbá egy japán hölgy aki cápát akar szülni,majd megenni(?!):http://www.vice.com/read/i-want-to-give ... i-hasegawa

Elég sok új arc van, akinél nem jelenik meg az idézés. Ha jól emlékszem, ez azért van, mert alapból a "BBCode kikapcsolása" van beállítva minden embernek (javítsatok ki, ha rosszul emlékszem), éppen ezért csak magukat a [quote]-okat látjuk az idézés funkció helyett. Nekem is eltartott anno egy darabig mire ezt összeraktam, úh felvetődne a kérdés, h vmelyik admin ezt nem tudja megbuherálni a fórumban, hogy az alapbeállítás mindenkinél a BBCode engedélyezése legyen?
Én amúgy sem látom sok értelmét a BBCode kikapcsolásának, mivel az img-től az url-ig rengeteg funkció ezzel működik, és azért az új embereknek nem egyértelmű, h miért nem működnek ezek a dolgok. Meg azért nekünk sem mind1 úgy végigolvasni egy kettős idézést, hogy tisztán látni, hogy ki mit írt vagy magát a kódot kell értelmeznünk.
Én amúgy sem látom sok értelmét a BBCode kikapcsolásának, mivel az img-től az url-ig rengeteg funkció ezzel működik, és azért az új embereknek nem egyértelmű, h miért nem működnek ezek a dolgok. Meg azért nekünk sem mind1 úgy végigolvasni egy kettős idézést, hogy tisztán látni, hogy ki mit írt vagy magát a kódot kell értelmeznünk.
- visca el barca
- Presidente del Barça

ez ojan motor hogy hajnali 2-kor erőszakosan kimegyek, hidegen 7.-8-at tiszta erőböl rá rugok és rugásra indul..
végsebessége ha kened neki a szája szélét rendesen egy frissen aszfaltozott uton akkor szerintem olyan kiló körül mozog az benne az óra de csak így okosba