lui1698 írta:Egy különc srác feljegyzései
Most szúrjatok nyakon, de ez mitől 8,1 az imdb-n?
6/10
pont attól jó film, hogy "semmi extra". nem akar többnek látszani mint ami

aranyos, szerethető.
django
végre végre hozzám is elért (kár volt a szinkronra várni mert pocsék volt. ez a 10 mp-enkénti csúcsniggerezés az agyamra ment)
a brigantyk után tul nagy elvárással nem ültem le a film elég, mert nekem azzal a filmmel totál nyilvánvalóvá vált, hogy a régi tarantino meghalt, az uj meg teljesen más irányt vett. ehhez képest meg kell hagynom h kellemeset csalódtam a filmben, nekem nagyon bejött, sokkal jobb volt a mint a BB. ez már csak azért is nagy szám, mert rühellem a westernt

az első fél óra után kicsit féltem, hogy az egész egy 3 órás waltzra épülő parádé lesz, de klsőbb hálistennek többen is felnőttek hozzá. samuel jackson órási, ahogy caprio is, tele volt nagyon jó párbeszédekkel, átjött.
ami nem tetszett:
- sok, sok, sok. 2 óra bőven elég lett volna
- foxx nekem a többiekhez képest kicsit sulytalannak tűnt
- szívhez szóló muzsikát egyet leszámitva nem hallottam igy első blikkre
(azért mikor egy westernbe behasít egy rick ross 100 black coffins..

)
- egy-két jelent borzalmasan erőltetett volt (főleg amikor a fehér maszkkal kinlodtak ott 10 percig)
ezek ellenére még1x mondom, elég korrekt lett a film. nyóc pontot bőven megér
amin nagyon felakadtam, h nézem az imdb-n, hogy 100.000.000 dollárba fájt a film. ahhoz képest h lényegében 1-2 helyszínen játszodik az egész ez nem kis pénz. gondolom ennek a 90%-a gázsikra ment el
amugy az első birtok ahol először találkoztak caprioval az kié volt? mert hogy utána mentek át hozzá.