Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Valaki már beírta mindkettőtökét... Előd?Faust írta:Köszönöm, nekem sincs még hozzáférés, azért nem kértem, mert az hittem, a régi docot használjuk.
Dani kérte többször, hogy küld neki, de most egyelőre szerintem nem tudsz még hozzáférni, mivel ő majd asszem csak jövő héten lesz. De, ha nem gond akkor beleszerkesztem én a te pontodat a doc-ba.shutterisland írta:más : akkor most valaki felvilágosítana, hogy hogy férek hozzá a doc-hoz (vagy mihez) mert nem írtam pü-t időben, meg hogy mi az ajánlók sorrendje ?
igen, ez nekem is eszembe jutott, de mondjuk ez a legtöbb közép-európai, balkáni filmről elmondható...Faust írta:Érdekes, amennyiben ugyanezt a filmet megnéznénk, kockáról kockára, csak amerikai kivitelezésben, szerintem sokat vesztene a varázsából, a balkáni feeling nagyon megdobja az egészet.
Hát az nem jó, filmklubban elég sok az olyan. Mellesleg akkor egy csomó jó filmről lemaradsz, ha mindig vársz a szinkronrashutterisland írta:utálom a feliratos filmeket.
milyen mindkettőt?messideco írta:Na ne mond, hogy megnézted már mindkettőt stréber.
Jövök én is nem sokára, kb. fél óra múlva
Én baromira utálom, még azt sem érdemli meg, hogy jól írjam a nevét De ezzel nem arra utaltam, hogy ne ajánlja őt senki .kanty írta:Emir. Amúgy, ha Kusturica lett volna, azzal sem jártunk volna rosszul.sjay írta:
Elsőre megijedtem, azt hittem valami Emil Kusturica darab ez De szerencsére nem, ma este valszeg. meg is lesem.
Pfúh, jó kérdés. Szoktam itt-ott olvasgatni néha, van hogy random belebotlok egy kritikába valami tök más kapcsán, aztán felteszem vacslisztre, vagy épp ájemdíbí ajánlotta, mert kedves.kanty írta:Remélem jó lesz, lui nem szokott rosszat ajánlani. Ez amúgy honnan kukáztad? Nem az az ismert film.
Emir. Amúgy, ha Kusturica lett volna, azzal sem jártunk volna rosszul.sjay írta:
Elsőre megijedtem, azt hittem valami Emil Kusturica darab ez De szerencsére nem, ma este valszeg. meg is lesem.