Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Szerintem ez a "haladó szellemiség legyőzetik a konzervatív és gonosz hatalom által" dolog eléggé lerágott csont. A kivégzés, az, hogy végül mégis elindul a pozitív változás mind előre kiszámítható fordulat volt. Abszolút az volt az érzésem, hogy ezt már láttam valahol. A karakterek viszont tényleg jól voltak árnyalva, nekem különösen is tetszett ez viszont. (Úgy néz ki, nekem van egy ilyen defektem, hogy jobban szeretem a nem egyértelműen jó/rossz szereplőket) De mint írtam, újat nem mondott a film.sjay írta:Véleményem szerint sokkal több mint egy mezei történelmi dráma, mert baromi reálisan vázolja fel nem csak Dánia, de gyakorlatilag Európa helyzetét. Ennek ellenére szerintem sem a legkiemelkedőbb mű tavalyról, volt végig benne valamiféle elfojtott dolog, amit nem tudtam sehová sem tenni. A karakterek meg egytől-egyik túlárnyaltak, így igazán szurkolni egyiküknek sem tudtam.sjd írta:A Royal Affair
Azt kell, hogy mondjam, dán film létére elég kommerszre sikeredett, éppenséggel ugyanúgy nézett ki, mint bármelyik amerikai/angol romantikus történelmi dráma. Pedig azért reméltem, hogy majd pont a skandinávok mondanak újat, de ez nagyon nem jött össze. Ettől függetlenül egy profi munka, de nagyon semmi extra.
Véleményem szerint sokkal több mint egy mezei történelmi dráma, mert baromi reálisan vázolja fel nem csak Dánia, de gyakorlatilag Európa helyzetét. Ennek ellenére szerintem sem a legkiemelkedőbb mű tavalyról, volt végig benne valamiféle elfojtott dolog, amit nem tudtam sehová sem tenni. A karakterek meg egytől-egyik túlárnyaltak, így igazán szurkolni egyiküknek sem tudtam.sjd írta:Számomra még mindig egyike az igen kevés nézhető filmnek abból a korból.REMY írta:A dicsőség ösvényei
A Royal Affair
Azt kell, hogy mondjam, dán film létére elég kommerszre sikeredett, éppenséggel ugyanúgy nézett ki, mint bármelyik amerikai/angol romantikus történelmi dráma. Pedig azért reméltem, hogy majd pont a skandinávok mondanak újat, de ez nagyon nem jött össze. Ettől függetlenül egy profi munka, de nagyon semmi extra.
Számomra még mindig egyike az igen kevés nézhető filmnek abból a korból.REMY írta:A dicsőség ösvényei
Szóról szóra adomsoadroli írta:A Kutyaszorítóban 8.4-en áll IMDB-n Hát nem tudom, én most most néztem meg, nekem nem igazán jött be, idáig a leggyengébb Tarantino-film szerintem. 6.5/10 nálam.
Megnéztem én is, és azt kell mondjam, hogy magyar szinten alapvetően profi munka, néhol persze a színészi játékokkal, világosítással vannak problémák, de a lehetőségekhez mérten tényleg korrekt.sjay írta:Mellesleg: Csak a szél
Ez is nagy volt:kanty írta: Rózsaszín:
http://www.youtube.com/watch?v=Egl4bE5SKQw
Meg se közelítiFaust írta:Hát sokkal jobb, mint a Csángó.
Nekem sem a kedvencem Tarantinotól, de így is egy piszok jó kis film.soadroli írta:A Kutyaszorítóban 8.4-en áll IMDB-n Hát nem tudom, én most most néztem meg, nekem nem igazán jött be, idáig a leggyengébb Tarantino-film szerintem. 6.5/10 nálam.
plánesjd írta:2 jön, a Great Gatsby, meg az új Scorsese filmREMY írta:Amúgy idén még jön 1 filmje...
2 jön, a Great Gatsby, meg az új Scorsese filmREMY írta:Amúgy idén még jön 1 filmje...
csak pihenésről van szó. 2-3 év szerintem. De ő az a színész, aki amúgy sem szerep mindenféle bugyuta filmben, így én nem érzem, olyan nagy gondnak. Amúgy idén még jön 1 filmje... úgyhogykanty írta:Most olvasom, hogy DiCaprio hosszabb szünetet akar tartani. Most úgy érzi, hogy többet nem akar kamera elé állni. Kiégetnek érzi magát, már nem okoz akkora örömet neki egy-egy szerep.
Kit nem?Hát Woody Allen engem is elkezdett fárasztani egy idő után.
Februárig p*csverés van, úgyhogy ki kell élnem magam.Nekifogtál Fausto!
én is így szoktam 1-2 minőségi film, aztán nézek valami B filmet egy tök más stílusból. Általában vmi jó kis horrortsjd írta: Ez mondjuk én nem értem vki hogy bírja, ok h poén, meg látókörszélesítésre jó, de én belehalnék egy ilyenbe. Ha egy nap 3 filmet megnézek, már azzal is bajom van, hogy 2 drámát egymás után nem vesz be a gyomrom, mindenképpen közé szúrok valami vígjátékot vagy akciófilmet.
Ezt mondjuk én nem értem vki hogy bírja, ok h poén, meg látókörszélesítésre jó, de én belehalnék egy ilyenbe. Ha egy nap 3 filmet megnézek, már azzal is bajom van, hogy 2 drámát egymás után nem vesz be a gyomrom, mindenképpen közé szúrok valami vígjátékot vagy akciófilmet.Faust írta:
Most egy kicsit más irányba nézelődök, jó dolog ez a "rendezőmaraton", de megcsömörlik tőle az ember, anno amikor bő két hét alatt vagy 8-9 Haneke filmet megnéztem egymás után, már kivoltam, mint a kutya.