Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
nem voltam, bár voltam filmek, amiket innen vágtam zsebre.sjd írta:shutter, Te voltál már valamelyik körben tag? (mintha az elsőből emlékeznék rád, de nem vok biztos)
hát ha itt sem, akkor szögre akasztom.Shutter itt fix ajánló?
Pluszkettő. Csak lehet aztán kavarás lenne.kanty írta:Pluszegy. Nem lenne hülyeség.visca el barca írta:nyugodtan lehetne ugy mint odaát, hogy csütörtöktől köv hét vasárnapjáig. és akkor két hétvége lenne mindenkinek.sjd írta:az adott hét csütörtökjén beír ide, ill. a doc-ba (ld. később) egy filmet, amelyet a tagoknak 1 hetük van megnézni
Pluszegy. Nem lenne hülyeség.visca el barca írta:nyugodtan lehetne ugy mint odaát, hogy csütörtöktől köv hét vasárnapjáig. és akkor két hétvége lenne mindenkinek.sjd írta:az adott hét csütörtökjén beír ide, ill. a doc-ba (ld. később) egy filmet, amelyet a tagoknak 1 hetük van megnézni
nyugodtan lehetne ugy mint odaát, hogy csütörtöktől köv hét vasárnapjáig. és akkor két hétvége lenne mindenkinek.sjd írta:az adott hét csütörtökjén beír ide, ill. a doc-ba (ld. később) egy filmet, amelyet a tagoknak 1 hetük van megnézni
NEM! Sajnos nemmessideco írta:Lehet Woody Allentől ajánlani?
I feel a disturbance in the Force.Lehet Woody Allentől ajánlani?
Az ajánlás legyen befogadható
1. NEMmessideco írta:Lehet Woody Allentől ajánlani?
Az ajánlás legyen befogadható, szóval ne az adott év botrányfilmjét válasszuk szerintem, Dani fejtsd ki majd bővebben
A csonka kör végével indítunk most csütörtökön, tehát lui, én, soadroli stb.kanty írta:Amúgy, akkor akik a csonka körben ajánlottak, plusz az újak a végén fognak ajánlani?
Faust írta:Shutter itt fix ajánló?
Kód: Egész kijelölése
1. sjd
2. lui
3. messzidekó
4. bence-barca
5. veb
6. soadroli
7. forcabarca8
8. Faust
9. kurdt
10. carlos636
11. sjay
12. dome
13. kanty
14. shutterisland
15. Cali
1. sjd
2.lui
3. messzidekó
4. bence-barca
5. veb
6. soadroli
7. forcabarca8
8. Faust
9. kurdt
10. carlos636
11. sjay
12. dome
13. kanty
14. shutterisland
1. sjd
2.lui
3. messzidekó
4. bence-barca
5. veb
6. soadroli
7. forcabarca8
8. Faust
9. kurdt
10. carlos636
11. sjay
12. dome
13. kanty
1. sjd
2.lui
3. messzidekó
4. bence-barca
5. veb
6. soadroli
7. forcabarca8
8. Faust
9. kurdt
10. carlos636
11. sjay
12. dome
Kérdeztem, h jelent-e vkinek gondot, egyelőre senki nem szólt.Faust írta:Áh, szóval 24-én indulunk?
1. sjd
2.lui
3. messzidekó
4. bence-barca
5. veb
6. soadroli
7. forcabarca8
8. Faust
9. kurdt
10. carlos636
11. sjay