Rohamcsiga írta:- Intel(R) HD Graphich Family - Ez a prociba integrált grafikus vezérlő.
- NVIDIA GeForce 610M - Ez a dedikált videókártya.
Magától kellene váltania a két vga között az Nvidia driverének elvileg a terheléstől függően.Ha beállítod a 610M-et elsődlegesnek,minimum feleződik az aksiidőd.Kell lennie egy Nvidia vezérlőpultnak,ott a beállításokban a 3D-s alkalmazásokhoz hozzá kell rendelni a 610m-et alapértelmezettként és kész elvileg.
Átállítottam a létező összes lehetőséget a 610M-re, de a helyzet nem változott sajnos.
Az egész úgy indult, hogy pl a Pes 13 nem futott csak közepes grafikán, mert a gép nem engedte átállítani maxra. A többi játékkal nem volt ilyen probléma. Na most azt hozzá kell tenni, hogy mikor néztem, hogy miért is nem engedi feljebb rakni, láttam, hogy valami igen csekély mennyiséget érzékel a játék a videokártyából. Aztán egyik napról a másikra összeomlott a felhasználói profilom. Létrehoztam egy másikat, a régit töröltem, plusz nyomtam egy rendszervisszaállítást, mert nem működött tökéletes a rendszer. Ezek után semmi probléma nem volt. Eltelt kb másfél hét és akkor lépett fel az a probléma, amit mondtam.
Igencsak bosszantó, hogy azért vettem egy kicsivel drágább laptopot, hogy az újabb játékok is fussanak rajta, erre ez van.
Szóval aki még tud valami okosságot mondani, annak nagyon hálás lennék.