Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
hiába nyomok figyelmen kivul hagyást, semmi nem történik, be sem lép. mind1 chroemmal megy...daffy írta:nekem az ncore,pedig 1 órája semmi baja nem volt,szóval vmi frissítés beállított 1-2 oldalt. nyomj a figyelmen kívül hagyásra és meggyógyulvisca el barca írta:a fővárosi nagykönyvtár másnak is támadó webhelyként jelenik meg?

nekem az ncore,pedig 1 órája semmi baja nem volt,szóval vmi frissítés beállított 1-2 oldalt. nyomj a figyelmen kívül hagyásra és meggyógyulvisca el barca írta:a fővárosi nagykönyvtár másnak is támadó webhelyként jelenik meg?

Amikor a ruszkik fázni kezdenek mi a nudista strandról átmegyünk a rendesre.lui1698 írta:Letenni? Ja, szóval ti boxerben rohangáltok mikor a ruszkik fázni kezdenek?kanty írta:Előd csíki gyerek, -20 foknál kezd el gondolkozni, hogy a rövidnadrágot le kellene tenni.
Küldhetnétek abból fagyállóból amit toltok.![]()
![]()
Letenni? Ja, szóval ti boxerben rohangáltok mikor a ruszkik fázni kezdenek?kanty írta:Előd csíki gyerek, -20 foknál kezd el gondolkozni, hogy a rövidnadrágot le kellene tenni.

Előd csíki gyerek, -20 foknál kezd el gondolkozni, hogy a rövidnadrágot le kellene tenni.Gareth Tello írta:Vagy nem.messideco írta:Amúgy már nálunk fele is volt -25 az idén, túléltük, lesz még 30 is, azt is túléljük. Yeah!![]()
Én amúgy bírom a hideget, mondjuk ilyen 25-ökhöz még nem volt szerencsém, csak akkor, mikor síeltünk Ausztriában. Illetve aznap csak síeltünk volna, lévén -24,5 és hóvihar.
Remélem, van nálatok elég tűzifa.
ha kellően száraz a levegő,észre sem veszed,hogy -10 vagy -25 van.Gareth Tello írta:Vagy nem.messideco írta:Amúgy már nálunk fele is volt -25 az idén, túléltük, lesz még 30 is, azt is túléljük. Yeah!![]()
Én amúgy bírom a hideget, mondjuk ilyen 25-ökhöz még nem volt szerencsém, csak akkor, mikor síeltünk Ausztriában. Illetve aznap csak síeltünk volna, lévén -24,5 és hóvihar.
Remélem, van nálatok elég tűzifa.
Vagy nem.messideco írta:Amúgy már nálunk fele is volt -25 az idén, túléltük, lesz még 30 is, azt is túléljük. Yeah!
Én már a -10et is alig tudom elviselnimessideco írta: Amúgy már nálunk fele is volt -25 az idén, túléltük, lesz még 30 is, azt is túléljük. Yeah!
bouba írta:Én is játszanék ,de ezt írja ki.. ja és nem enged az "allow"ra kattintani
http://kepfeltoltes.hu/view/121229/K_pe ... es.hu_.png

Szintén 20 évesen a Gyirmóttal újoncként vezetem aS.Agüero írta:20 évesen megnyertem a Mallorcával a bajnokságot és a kupát is.

nem akartam már írni, mert azt hittem már senki nem játszik vele.miihii írta:Nah, asszem felértem pályám csúcsára
A Blaugranával bajnokság-kupa-BL tripla begyűjtve, a magyar válogatott pedig megnyerte az EB-t
A klubnál 59 meccsen 88 gól, 28 ass. , 27 Star M.
Meccsenként 52 pénz, gólonként 9, szponzor 30

Az igaz, h a cleanerekkel vigyázni kell, de első sorban be kell regelni a jobb oldali mezőben a játék előttvisca el barca írta:sehogy, elmenti magának, de nem szabad semmi takarito programot (pl ccleaner) futtatnod a gépen, mert akkor törli a mentéstgordi. írta:Sikerült nekem is ráfüggnöm a játékra tegnap 5 szezont toltam végig ebéd utántól az esti filmig itt ültem elötte![]()
Ma mikor folytatnám tovább azzal kell szembesülnöm, hogy nincs load game.. Hogy tudom elmenten az elkezdett játékot? 1 szezonon túl vagyok a Békéscsabával, kupában első körben kiestünk, bajnokságban pedig 2. hely 1 pont hátránnyal. ( de ez úgy se érdekel senkit
)
sehogy, elmenti magának, de nem szabad semmi takarito programot (pl ccleaner) futtatnod a gépen, mert akkor törli a mentéstgordi. írta:Sikerült nekem is ráfüggnöm a játékra tegnap 5 szezont toltam végig ebéd utántól az esti filmig itt ültem elötte![]()
Ma mikor folytatnám tovább azzal kell szembesülnöm, hogy nincs load game.. Hogy tudom elmenten az elkezdett játékot? 1 szezonon túl vagyok a Békéscsabával, kupában első körben kiestünk, bajnokságban pedig 2. hely 1 pont hátránnyal. ( de ez úgy se érdekel senkit
)

:DDDmiihii írta:Én is oda szeretném, de eddig kettőt a fölső, egyet az oldalsó lécre adta. Amikor meg még finomabban próbáltam, kifogtaLolyta írta:11-esnél én csak egyszerűen becélzom ahol a háló hátulja meg az oldalháló találkozik, aztán megrúgom a labdát a közepén teljes erővel, és még sose fogta meg a kapusegyszer volt hogy próbáltam külsővel rúgni akkor kapufa lett azóta jó nekem ilyen egyszerűen is.
Ma rúgtam egy akkora gólt...
5.2-es szélben távoli lövés, a baloldali kapufáról a labda vissza kivágódott a pálya széle felé, a kapus meg eljött a kapufáig. A szél meg visszafújta a labdát, ami a kapus mellett be is csorgott a hosszúba
Jól begyakorolt figura volt