Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Nem is lesz...egészen a meccs előtt kb 3 napig. Én is pont az Espanyol meccs előtt néztem (ami ugye kiemelt meccs, mert katalán rangadó) pár héttel, alig volt normális jegy, meg kb volt vagy 2.000 darab, a meccs előtt 1-2 nappal pedig 13.000 jegy, telis tele jobbnál jobb helyekkel, rengeteg egymás mellé szóló jeggyel (akár 10 is...). Úgyhogy nem kell félni, nyugodtan ráérsz megvenni pár nappal a meccs előtt is a jegyet, és akkor kis túlzással oda ülsz ahova akarsz, és ahova a pénztárcád engedi. De ha nem bízol bennem, akkor győződj meg magad rólaphobia írta:sziasztok
a mallorca meccsre vennék jegyet a ticketmasteren, de sehol nincs két egymásmellé szóló jegy... cat 3 -as jegyekről lenne szóval egy ilyen meccsen mennyire várható teltház? esetleg valakinek tapasztalata ezzel az ülésrendel kapcsolatban? köszi előre is!

Elvileg azt a lapot, illetve a bankkártyát kell vinni magaddal, és ezt a kettőt kell bemutatni a jegypénztárnál. Arra figyelj oda, hogy az egész e-mailt nyomtasd ki. Alul ott van hogy Purchase Summary, az alatt meg ilyenek hogy bankkártya szám kicsillagozva, meg ID és Reference. Ezeket is nyomtassa ki. Nem minden böngésző nyomtatja ki az egész e-mail-t, csak az első oldalt.Inob25 írta:Sziasztok,
vettem ticketmasteren egy jegyet a Barcelona Sevilla mecccsre..
Kinyomtattam a kapott levelet? nem tudja valaki kell még valami egyebet tennem?
Mi szokott ennek a menete lenni? Ezzel a kinyomtatott papirral beengednek majd a stadionba?
Nem megy esetleg még valaki a meccsre innen?
Várom válaszotokat..

Stoichkov írta:én nem találom.polamalu írta:ticketmasteren elkezdték árulni a jegyeket a milan elleni meccsre
kérhetek egy linket? köszi
én nem találom.polamalu írta:ticketmasteren elkezdték árulni a jegyeket a milan elleni meccsre
Azt tudom, de ticketsfc-n pl a Milan elleni meccsre cat1 jegy 235 euró, de találtam bajnoki meccset, összehasonlítottam a hivatalossal és jó 30€val drágábban adja ugyanazt a jegyet, mint az fcbarcelona.com, és akkor gondolom a BL jegyekkel is ugyanez lesz a helyzet, vagyis megéri várni, míg a hivatalos oldalon elkezdik árulni.Mihu írta:A ticketmaster ugyan olyan áron dolgozik, mint a hivatalos oldal.CCJoco írta: ja, bakker bocs, az a hivatalos, ami a barca oldaláról elérhető, ott nem árulnak még, ticketsfc meg hasonló irodákra gondoltam, ott elég borsosak az árak, annál olcsóbb lesz a ticketmasteren vajon?
A ticketmaster ugyan olyan áron dolgozik, mint a hivatalos oldal.CCJoco írta: ja, bakker bocs, az a hivatalos, ami a barca oldaláról elérhető, ott nem árulnak még, ticketsfc meg hasonló irodákra gondoltam, ott elég borsosak az árak, annál olcsóbb lesz a ticketmasteren vajon?

ja, bakker bocs, az a hivatalos, ami a barca oldaláról elérhető, ott nem árulnak még, ticketsfc meg hasonló irodákra gondoltam, ott elég borsosak az árak, annál olcsóbb lesz a ticketmasteren vajon?Mihu írta:Te hol látod, hogy a Milan meccsre lehet jegyet venni? Mert nekem még nem listázza. Dobnál egy linket?CCJoco írta:Ticketmasteren meg egyéb ilyen irodáknál már árulnak jegyet, a hivatalos oldalról majd kb 1 héttel a meccs előtt lehet venni jegyet, ha jól rémlik tavalyról. Kérdés viszont, amit én se tudok, hogy mennyivel drágábban lehet pl ticketmastertől megvenni a jegyet, mint majd a klubtól? Valaki nem tud infót erre vonatkozóan? (én is mennék, és most nem tudom, h vegyem meg onnan, ahol már árulják, vagy várjak, míg hivatalos oldalról lehet venni?)Stoichkov írta:tudja valaki, hogy a milan elleni hazai bl meccsre mikor kezdik árulni a jegyeket?
és hogy mekkora eséllyel lehet kapni rá?
Te hol látod, hogy a Milan meccsre lehet jegyet venni? Mert nekem még nem listázza. Dobnál egy linket?CCJoco írta:Ticketmasteren meg egyéb ilyen irodáknál már árulnak jegyet, a hivatalos oldalról majd kb 1 héttel a meccs előtt lehet venni jegyet, ha jól rémlik tavalyról. Kérdés viszont, amit én se tudok, hogy mennyivel drágábban lehet pl ticketmastertől megvenni a jegyet, mint majd a klubtól? Valaki nem tud infót erre vonatkozóan? (én is mennék, és most nem tudom, h vegyem meg onnan, ahol már árulják, vagy várjak, míg hivatalos oldalról lehet venni?)Stoichkov írta:tudja valaki, hogy a milan elleni hazai bl meccsre mikor kezdik árulni a jegyeket?

Ticketmasteren meg egyéb ilyen irodáknál már árulnak jegyet, a hivatalos oldalról majd kb 1 héttel a meccs előtt lehet venni jegyet, ha jól rémlik tavalyról. Kérdés viszont, amit én se tudok, hogy mennyivel drágábban lehet pl ticketmastertől megvenni a jegyet, mint majd a klubtól? Valaki nem tud infót erre vonatkozóan? (én is mennék, és most nem tudom, h vegyem meg onnan, ahol már árulják, vagy várjak, míg hivatalos oldalról lehet venni?)Stoichkov írta:tudja valaki, hogy a milan elleni hazai bl meccsre mikor kezdik árulni a jegyeket?
Mihu írta:Helló!
Ha ticketmasteren veszek jegyet, akkor van rá esély, hogy egymás mellé szóló jegyeket tudok venni? Most pl nézem az Espanyol elleni bajnoki meccset ( ez lesz a következő meccse a Barcának) és eléggé szétszórtan vannak a jegyek. Jó messze egymástól egy szektorban. De nem hiszem el, hogy egy ekkora stadionba nem lehet 3 egymás mellé szóló jegyet venni...Aki vett már ticketmasteren jegyet, leírhatná a tapasztalatokat. Előre is köszönöm szépen

Ezek mind kellenek a helyszínen a beazonosításhoz?barca 1986 írta:bankkártya, amivel kifizette,miihii írta:Ha mondjuk a ticketmaster-en keresztül rendel jegyet az ember, akkor a jegyet küldik el vagy egy bizonylatot és majd a helyszínen kell azzal átvenni a belépőt?
Tapasztalataitok szerint honnét a leginkább érdemes jegyet elővételben vásárolni? Az egyik ismerősöm akar kimenni vmelyik tavaszi meccsre, csak nem ismeri ő sem ennek a menetét. (Csak jegy kell.)
id card,
megvásárlást igazoló e-mail (elég ha a telefonban megvan)
bankkártya, amivel kifizette,miihii írta:Ha mondjuk a ticketmaster-en keresztül rendel jegyet az ember, akkor a jegyet küldik el vagy egy bizonylatot és majd a helyszínen kell azzal átvenni a belépőt?
Tapasztalataitok szerint honnét a leginkább érdemes jegyet elővételben vásárolni? Az egyik ismerősöm akar kimenni vmelyik tavaszi meccsre, csak nem ismeri ő sem ennek a menetét. (Csak jegy kell.)