matador írta:
Nekem kell, hogy legalább egy karakterben megfogjon valami, magamra ismerjek, példának tartsam, vagy simán csak imádjam. Enélkül egyszerűen nem tudom élvezni a sorozatot, mert nem tudom beleélni magam.
SupNat - Dean Winchester
Family Guy - Peter Griffin
Arrow - Oliver Queen
24 - Jack Bauer
Last Resort - James King
Person of Interest - John
ésatöbbi...
A Dexterben, a Breaking Badben, a TWD-ben és a többi drámasorozatban például nem találtam egy ilyet se, ezért unom is.
Látom már 4 napos hozzászólás, de még csak most jutottam el oda, hogy olvasgassam a fórumot.
Szóval nekem azért az fura, hogy a Dexterből (maga Dexter), a Breaking Badből (akár Walter, akár Jesse), TWD-ből (Rick, Daryl) nem találtál érdekes karaktert (csak, hogy mindegyikből említsek 1-2-t), viszont Oliver Queen karaktere megfogott.

Az Arrow lényegében még most kezdődött el, és szvsz. semmi érdekeset nem nyújtott eddig Oliver karaktere (meg úgy egyáltalán egyik szereplőjéé se), meg szerintem nem is nagyon fog (ha nem változik benne semmi akkor első sorozat lesz amit elkaszálok). De hát erre mondják, hogy ízlések és pofonok.
Személyes kedvenc karaktereim:
- Ari Gold
- Nucky Thompson (de Boardwalk-ban van egy rakat jó még: Jimmy Darmody, Owen Slater, Richard Harrow, Chalky White, Gyp Rosetti)
- Hank Moody
- Jax Teller
- Walter White
- John Luther
- Omar Little
- Tony Soprano
- Paulie Gualtieri
- Tyrion Lannister (bár ez inkább a könyv miatt)