Elnézést a késésemért, hétvégén próbálom pótolni!
Amúgy sjd, kicsit megformálhatom a dokot? Így most nagyon le van egyszerűsítve, olyanná tenném, mint az előző. Gondoltam ebben segítenék, ha épp van rá időm.

Igen, csütörtök vagy péntek. De benne vagyok, hogy csütörtökön érkezzen a következő ajánlás.lui1698 írta:Szerintem jövőhét csüt. lenne a legjobb. Én úgy emlékszek, hogy eredetileg az lett volna az ajánló nap. (mmint a csüt.)messideco írta:Izé...
Breywol következik az ajánlással, de az mikor lesz?
Szerintem jövőhét csüt. lenne a legjobb. Én úgy emlékszek, hogy eredetileg az lett volna az ajánló nap. (mmint a csüt.)messideco írta:Izé...
Breywol következik az ajánlással, de az mikor lesz?
potike1 írta:Továbbra is várom, hogy valaki szedje össze az egész szabályrendszert, ajánlási időpontot, határidőt meg minden tudnivalót egy helyre, mert nekem zavaros ez az egész, kicsit szervezetlennek tűnnek a dolgok.
Nálatok él az, hogy a kör végén lehet módosítani a pontszámokon?
És tényleg, ez a film aztán csupa napfény és kacagás voltkanty írta:Mivel az előző körben a hangulat a béka hátsója alá került, így végül úgy döntöttem, hogy nem indítok egy drámával.
Igazából én ezzel a pénteki kezdéssel sem voltam képben, de sztem ezzel nem vtam egyedül (+sztem az is felmerült nem egyszer, hogy az ajánlás ne pénteken legyen). Valahol még ott leragadtam, h vt egyszer 15-e, aztán kitoltuk talán hétfőig (tegnapig)kurdt írta:Igazából ha az eredeti tervnél maradtunk volna és vártunk volna péntekig a kezdéssel, akkor addigra minden a helyére kerülhetett volna, mert máig voltam iszonyatosan elhavazva, továbbá komoly módosításokat sem tartok szükségesnek (az ajánlások bármilyen nemű behatárolását/korlátozását alapvetően ellenzem), mindösszesen a már fennálló szabályokat kéne komolyan venni/vennem.
Nincs otthon a macska, cincognak az egerek...kurdt írta:...
Kihívás elfogadva.lui1698 írta:Be kéne költöznöd az elnöki épületbe (ismertebb nevén a Heffner-villába), és onnan felügyelni a klub működését.
Természetesen azzal, hogy ott élsz együtt járnak kisebb kellemetlenségek, mint pl. hogy a lakótársaid feltűnően paráznák és erkölcstelenek lesznek, valamint gusztustalanul sok pénzed lesz mindenféle tudatmódosítókra.
1. nemvisca el barca írta:most lesz akkor uj gugli doksi? vagy dani mahinál vmit a régin? hányan vagyunk? és most amugy honnan jött h igy ma kezdjuk el?
Be kéne költöznöd az elnöki épületbe (ismertebb nevén a Heffner-villába), és onnan felügyelni a klub működését.soadroli írta:Hát gyerekek én lehet elvállalnám, de mit is kéne csináljak?
Miért, már nem ő az újra?kurdt írta: Előd! Halálosan komolyan teszem fel a következő kérdést: szeretnél újra vezér lenni?
kurdt írta:Húha, itt történt egy s más mióta legutóbb itt jártam...![]()
![]()
Előd! Halálosan komolyan teszem fel a következő kérdést: szeretnél újra vezér lenni?