Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Erre gondoltamkurdt írta:Ha ezt egy kicsit bővebben kifejted, akkor marha színes, hosszú körmondatokban fogok válaszolni...sjd írta:Egyébként a korábbi strukturális változás javaslatokból lesz valami?
kurdt írta:Jó, akkor erről majd mondjuk a két kör között (vagy akár a most futó kör alatt) egyeztessünk érdemben, hogy ki mit akar/javasol.
Nekem egyelőre nem jut eszembe semmi, amivel szabályozni lehetne azt, hogy mennyire populáris/könnyen emészthető az adott ajánlás. Lui A-menüs/B-menüs ötlete nem rossz, de nekem mégsem tetszik annyira; pont azért, amit bence-barca is írt.
szerk.: az újak meg küldjék nekem az emaileket itt PÜ-ben (ez fontos, mert gmail-es requets-re nem adok senkinek). Sztem nincs értelme új doc-nak, már ez van kint mindenhol, meg könyvjelzőben is mindenkinek, majd nyitok egy új munkalapot.visca el barca írta:ezt a madridistán írtam, az ottani gorénak, faustnak.
gondoljátok meg, persze mivel itt kevesebben vagyunk alakítgatni kell az itteni viszonyokhoz, de kiindulásnak jó lenne
idézet:
szoval a kövi körben ugy beszéltétek meg hogy heti egy film lesz. lesz gondolom vagy 30 jelentkező, meg vagy 12-13 kör. lehetne kategoriákat csinálni
ázsiai
skandináv
francia
angol
spanyol
egyéb európai (vagy akár magyar)
2 thriller/horror
2 vígjáték
2 dráma
doksi film
ez 13 kör lenne
mindenki aki jelentkezik a klubra, felírná magát kettő tetszőlegeshez, amelyik neki teszik és mindegyik kategorianal sorsolnád az ajánlót. aztán lehet valaki mondjuk a skandinávhoz is vígjátékot ajánl, de az akkor is skandi kategoriaba menne
és akkor lenne mindenféle film, sokkal színesebb lenne az egész. sztem sokaknak tetszene az ötlet
...
Óóó EZt nem tudtam, akk elnézést!messideco írta:Nm hallgat, csak időhiány miatt nem jelentkezik
Szerintem ennyien leszünk, úgy is egy-két ember majd beszáll időközben
kurdt, merre eprészel, kezdhetünk ma?
Kód: Egész kijelölése
1. messideco
2. VEB
3. bence-barca
4. soadroli
5. carlos636
6. lui
7. kanty
8. breywol
9. sjd
10. Huni
11. Forrest
Ha ezt egy kicsit bővebben kifejted, akkor marha színes, hosszú körmondatokban fogok válaszolni...sjd írta:Egyébként a korábbi strukturális változás javaslatokból lesz valami?
1. messideco
2. VEB
3. bence-barca
4. soadroli
5. carlos636
6. lui
7. kanty
8. breywol
9. sjd
10. Huni
Igen, tökéletesbreywol írta:Így gondoltad? Elnézést, nem nagyon értek hozzá.
1. messideco
2. VEB
3. bence-barca
4. soadroli
5. carlos636
6. lui
7. kanty
8. breywol
9. sjd
1. messideco 2. VEB 3. bence-barca 4. soadroli 5. carlos636 6. lui 7. kanty 8. breywol
Toljuk!messideco írta:Akkor hétfőig rátoljuk túltoljuk?
Imádom, hogy a privát üzeneteket is cenzúrázzák...messideco írta:Bréking:
Igazából nagyon el vagyok havazva ezen a héten, de ma elvileg jut rá időm.(sorsolás,stb) by kurdt
Pár hsz-szel lejjebb találsz egy kódot, oda csak be kell írnod a nevedet és folytatni a sorszámozást.breywol írta: Szeretnék jelentkezni. Most mi a teendőm? Az "élménybeszámolót" itt kell majd publikálnom?
Köszönöm a gyors választ!bence-barca írta:
http://eurobarcafilm.blogspot.hu/
Itt ha leprögetsz ott lesznek a filmek, merg a szabályok is vhol alul.
Várunk téged, reméljük csatlakozol!
http://eurobarcafilm.blogspot.hu/breywol írta:Sziasztok! Jelentkeznék a FK-ba, ha még lehetséges. Amennyiben az, akkor kérnék egy linket a honlapotokra és egy szabályzatot.
Szeretném visszanézni az eddigi ajánlásokat, amiket már ledaráltatok, hogy véletlenül se ajánljak majd olyat, ami már esetlegesen terítékre került.
Köszönettel.