Bob, aki hülye, arra nem lehet mit mondani. Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hibás.
Most komolyan, a felsorolt esetek 85%-a olyan, hogy fejbe kéne vágni azt az embert akivel megtörtént...
Meghívsz egy rakat embert a házadba, véletlenül, de nincs annyi eszed, hogy töröld az eseményt mikor rájöttél, hogy elrontottad?
Megfenyegetsz egy repteret, hogy felrobbantod, és utána csodálkozol, hogy bajba kerülsz?
Feltöltesz intim képeket, aztán évekkel később csodálkozol, hogy előkerül? Nem értem mire vannak kiakadva az emberek. Ne tölts fel olyat a netre, amitől később tartanál, hogy előkerül.
A hekkeres eset, na az már jogosan negatív, de Bob, egy hekker az email fiókodat is feltörheti... Ennek sincs sok köze az fb-hez.
Azt a részét értem, hogy eléggé veszélyes az, hogy egy facebook fiókkal ennyire befolyásolhatjuk a dolgokat, de akkor is azt mondom, hogy akiket ez hátrányosan érint, azok maguknak köszönhetik, mert olyat raktak fel oda, ami nem odavaló. Később meg már tudnak sírni, de pl a politikus csávót sem értem miért tölt fel a golyóiról 1 képet.
Ha mindenki szánna a regisztráció után 1órát arra, hogy beállítsa a profilt, ezeknek az eseteknek a fele meg sem történne.
Ahogy a videó végén mondják, amit nem akarunk hogy esetleg előkerüljön, azt ne töltsd fel, ennyi.
Aki meg nem ismerősöd, azt minek jelölöd vissza?
Ez a videó, még mindig mondom szerintem nem azt mutatta meg, amire kíváncsiak lennénk, legalábbis amire én. Azt nem mutatta meg,hogy hogy élnek vissza az adatokkal ,vagy azokat hogy használják fel, egyszerűen az emberi hülyeséget mutatta be, újra.
Aki ésszel használja, annak minimális az esélye, hogy baja legyen.
Ha beállítod, hogy ki mit láthasson, akkor nem. Legalábbis Kis Jóska ne mfogja megtudni, hogy te mikor születtél, és mikor nem vagy otthon.Tényleg manapság már bárkire rálehet keresni s midnen adatot meglehet találni.
Bob, kicsit úgy érzem, hogy jogtalan amit írsz. Úgy bírálod az egészet, hogy nem használod. Ez olyan mintha írnál egy kritikát egy könyvről, úgy hogy csak a tartalomjegyzéket olvasod el, meg amit mások mondanak. Ha használtad akkor bocsi, de nekem úgy rémlik, hogy nem regisztráltál rá