Bob, csak hogy tovább fokozzam az általad ajánlott lemez sikere által kiváltott eufóriád: végighallgattam a L'Apogée-t, és fantasztikus volt.
Tartottam tőle én is, hogy mivel egy szót sem értek belőle, nem fog annyira közel kerülni hozzám, de tévedtem. A zeneiség, az "instrumentál" a háttérben, meg a srácok hangja valami zseniális összehatást ad ki, amit még az sem akadályoz, hogy nem tudok franciául. Sőt, kifejezetten jó volt végre nem angol nyelvű albumot hallgatni.
Konkrétan az összes számot varázslatosan jónak találtam, ha muszáj lenne egyet-kettőt kiemelni, mint kedvenceket, akkor talán az Avant qu'elle parte - Africain - Mets pas celle là trió lenne a befutó.
Tehát tényleg nagyon király az album, az egyik legjobb, amit életemben hallgattam. Ez összességében simán megér egy 9,5/10-et. 10/10 majd akkor lesz, ha megtanulok csigazabálóul, ezáltal a dalszövegek is átjönnek, megérintenek, ami még jobbá teheti majd az egészet.
Summa summarum, merci beaucoup.
Úgy látom itt a Wikipédián, hogy jópár lemezük van még.

Gondolom, nem ismeretlenek előtted. Melyiket ajánlanád leginkább?
A másik általad ajánlott lemez meg éppen töltődik lefele, napokon belül az is meglesz, aszt majd mondom, jó volt-e vagy sem.
Ma Direction!
http://www.youtube.com/watch?v=1-Z66Z7yF-I