A nap fénypontja!
Lamine Yamal is a beautiful overkick Goal but can we talked about Dani Olmo trivela assist first,OMG ❤️❤️Visca Barca |Arsenal| |Man U| |Raphinha| pic.twitter.com/Ir815qgLyJ
— y-BOB 1 (@7DayzFnS) January 25, 2026
A legjobb dolog a szeptemberben az a Dexter 95%-ban, ami a sorozatokat illetiTT írta:
holnapra nem hiszem, hogy lesz fordítás (max. késő este), de szerdán már tuti sasolhatjukez az egy jó dolog van az idei szeptemberben

holnapra nem hiszem, hogy lesz fordítás (max. késő este), de szerdán már tuti sasolhatjuksoadroli írta:2-3 hét alatt ledaráltam az összes HIMYM-et, azoktól kérdezném akik már rég nézik: Ma kezdik a 8. évadot, holnapra már lehet nézni felirattal?
Valamelyik csatornán reklámozták. Vagy m1 vagy viasat már nem emlékszem, szóval valószínű, hogy van, vagy lesz.visca el barca írta:tegnap ajánlottak a madridistán egy sorozatot, nekiálltam és egész jó.
dán-svéd produkció, szóval aki szereti a skandináv filmek világát annak tuti be fog jönni.
a címe "a híd", eredetileg "bron/broen" és ilyen gyilkolászós, nyomozós.
mindössze 10 részes (10x60 perc) 2 részt néztem meg este és eléggé ajánlós. létezik neki szinkronos változata is.

Nyomassad csak neki.kanty írta:Homeland-et nézi valaki?

az a baj ezekkel a spinoffokkal, hogy nem élnek meg 1-2 évadnál többet.kurdt írta:Akkor ezt most csak neked:visca el barca írta:amugy a breaking bad kapcsán senki nem beszél egy karakterről, pedig sztem messze ő a legnagyobb arc. nálam ő a no1.
+better call saul+
"Gilligan has also hinted at a possible spin-off series focusing on lawyer character Saul Goodman."

Akkor ezt most csak neked:visca el barca írta:amugy a breaking bad kapcsán senki nem beszél egy karakterről, pedig sztem messze ő a legnagyobb arc. nálam ő a no1.
+better call saul+

azt hittem 99 %-os blue methet kell főzni, bitchkanty írta:Breaking Bad fanoknak egy kis játék:
http://www.amctv.com/shows/breaking-bad ... errogation

Ezzel már régebben is szemeztem.Zaen írta:The Sopranos - Maffiózókbence-barca írta:Srácok!
Egy olyan sorozatot keresnék, ha végeztem a Mad Mennel, ami már befejeződött és maximum 6 évados.
Minden ötletet elfogadok, ami nem tetszik legfeljebb majd nem kezdem el.
Szóval jöhetnek az ötletek
The Sopranos - Maffiózókbence-barca írta:Srácok!
Egy olyan sorozatot keresnék, ha végeztem a Mad Mennel, ami már befejeződött és maximum 6 évados.
Minden ötletet elfogadok, ami nem tetszik legfeljebb majd nem kezdem el.
Szóval jöhetnek az ötletek

haj, tényleg, onnan van a két gyerekkanty írta:VEB!
SoA
Jaxnek volt még egy korábbi felesége, most a neve nem ugrik be, de drogozott a csaj. Aztán megjelent Tarra, újra összejöttek, de a gyerek maradt Jaxéknél.
A végén én is csak néztem a féllábú tagot, amit mondasz arra nem is gondoltam, de van ráció benne.
marie sztem sem százas amugy, én is várom h egyszer megdurranjonRinku írta:...

Elvileg még 2 hét a szezonkezdet. (szept. 30. kint TV-ben és okt. 1. a zinterneten)18Barca99 írta:Üdv! Valaki remélem jártasabb a témában mint én. A Mentalista 5. évadjáról érdeklődöm, hogy esetleg hallottatok már valamit róla, hogykijön valami kalóz vagy egyéb más formában mikor várható?
jesse meg andrea hol szakitott egymással?kanty írta:Az éjjel elkapott a gépszíj, ledaráltam a Breaking Bad 5. évadját.
kanty írta:Sons of Anarchy s05x1
Sokat nem taknyoltak, egyből belecsaptak a sűrűjébe. Mondjuk a szezonzáró után lehetett sejteni, hogy pörgés lesz. Ehhez még hozzátettek most az első részben, a nagy nyugalomnak tehát nyoma sincs.
Jó lesz ez.