Kultúra
- lui1698
- Llegenda del Barça
Én szerintem feladom. Ilyen egyszerű témánál egyetlen egy értelem sor nem jut eszembe. De attól figyelemmel követem a műveiteket.

Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
A te barátnőd 6ig az egész társaságnak is megleszTocy írta:Húbaze, most még hazaviszem barátnőmet, utána írok valamit...6-ig meglesz.

Viccet félre téve, én is most állok neki, mondjuk ihletnek jó, hogy olvad az aszfalt kint annyira meleg van.

Na akkor gyors megírom az enyémet. Game, az az én helyem 

Húbaze, most még hazaviszem barátnőmet, utána írok valamit...6-ig meglesz. 

-
- aka Game90
Nálam is ugyanezBob_Marley írta:de igazából minden téma olyan, hogy "jah ez sima ügy"..aztán 2-3 nap aztán, hoppá "mit is kellene írni??? "

Őszintén, rohadtul nem volt ma kedvem megírni a verset, legszívesebben hagytam volna a fenébe... De valahogy csak összeszenvedtem 16 sort, mondjuk szerintem az utolsó helyet kibéreltem magamnak ebben a körben...

Miihii, ment a masterpiece!

A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Srácok!
Megint én leszek a fekete bárány, tudom, hogy egyéni szoc problem, de tegnap egész nap meló volt, este meg költöztem, ma reggel szintén, emiatt este sokáig kell dolgoznom, szóval kizárt, hogy 6-ig meglegyen a vers, összecsapni meg nem szeretném.
Ha gondoljátok, akkor ebből a körből kimaradok, hogy ne tartsam fel a népet, és akkor majd később beírom ide a versemet a nyárról, hogy azért meg legyen írva, persze pontozás nélkül (úgyis utolsó körül lennék most is, mint múltkor, szóval nem hinném, hogy az élmenőknek ezzel sokat segítenék
)
Még egyszer ne haragudjatok, igyekszem legközelebb hamarabb írni, hogy ne történjen ilyen.
Megint én leszek a fekete bárány, tudom, hogy egyéni szoc problem, de tegnap egész nap meló volt, este meg költöztem, ma reggel szintén, emiatt este sokáig kell dolgoznom, szóval kizárt, hogy 6-ig meglegyen a vers, összecsapni meg nem szeretném.
Ha gondoljátok, akkor ebből a körből kimaradok, hogy ne tartsam fel a népet, és akkor majd később beírom ide a versemet a nyárról, hogy azért meg legyen írva, persze pontozás nélkül (úgyis utolsó körül lennék most is, mint múltkor, szóval nem hinném, hogy az élmenőknek ezzel sokat segítenék

Még egyszer ne haragudjatok, igyekszem legközelebb hamarabb írni, hogy ne történjen ilyen.
- El fanático
- Entrenador del Barça
Amilyen sok merítési lehetőséget ad ez a " nyár" téma, annyira nehéz jól írni róla.
Eddig úgy négy félkész versem landolt a kukában, mert bár mindegyikben volt jó rész, de valahogy nem állt össze egésszé.
Aztán ma reggel sikerült az ötödik számú verset befejeznem, de még csiszolnék rajta, mert talán lehetne jobb is - vagy nem, de az biztos
Eddig úgy négy félkész versem landolt a kukában, mert bár mindegyikben volt jó rész, de valahogy nem állt össze egésszé.
Aztán ma reggel sikerült az ötödik számú verset befejeznem, de még csiszolnék rajta, mert talán lehetne jobb is - vagy nem, de az biztos

- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Én sem vagyok benne a 2 elküldött emberbenGame90 írta:Nyugtassatok meg, hogy még ti sem kezdtétek el a verseteket...![]()
Egyszerűen semmi ötletem nincs, hogy kezdjem el, stb. A nyárról most csak az izzadás jut az eszembe![]()

De speciel azért vannak már ötletek, kicsit lazábbra veszem szerintem ezt a kört is, de igazából minden téma olyan, hogy "jah ez sima ügy"..aztán 2-3 nap aztán, hoppá "mit is kellene írni??? "

- miihii
- KHAL
Meg vagy nyugtatva,én is csak motiválok,de elkezdenem még nem sikerült a hétenGame90 írta:Nyugtassatok meg, hogy még ti sem kezdtétek el a verseteket...![]()
Egyszerűen semmi ötletem nincs, hogy kezdjem el, stb.

Gondoltam majd most foci után,a meccs előtt,de pillanatnyilag a Klasszikusokról most jobban tudnék írni,mint a nyárról,már lázban égek

Majd talán holnap délelőtt melóban,ahogy múltkor is (bár akkor éjszakásként nem volt annyi főnök,de majd kiokoskodom

There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
-
- aka Game90
Nyugtassatok meg, hogy még ti sem kezdtétek el a verseteket...
Egyszerűen semmi ötletem nincs, hogy kezdjem el, stb. A nyárról most csak az izzadás jut az eszembe
Na mindegy, majd ebből lopok pár sort:
http://www.youtube.com/watch?v=noAI4xQFITY
Szerk.: jól van, megnyugodtam, idáig csak 2 készült el

Egyszerűen semmi ötletem nincs, hogy kezdjem el, stb. A nyárról most csak az izzadás jut az eszembe

Na mindegy, majd ebből lopok pár sort:
http://www.youtube.com/watch?v=noAI4xQFITY
Szerk.: jól van, megnyugodtam, idáig csak 2 készült el

A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
- robertfcb
- Capitá del Barça
Kedves Olvasóink a következő pár percben a VersKlub egyik versenyzőjével készült sztár interjút olvashatjátok. Remélem elnyeri tetszéseteket, hogy belepillanthattok egy igazi költő tehetség, Victor Valdes19 gondolataiba.
Kedves Olvasóink sikerült elcsípnünk Dávidot a VersKlub egyik versenyzőjét egy kocsmából kifelé jövet.
Dávid hogy hatottak rád a többi versenyző versei?
Dávid: Hello!
Háát, hogy is mondjam. Voltak nagyon jók, egyre se mondanám azt, hogy pocsék vagy, hogy inkább maszturbált volna. Sok volt ami tetszett, de mindenki büszke lehet magára.
A pontjaid alapján a 9. helyre kerültél a 14-ből. Ettől jobbra vagy rosszabbra számítottál?
Dávid:
A próbakör után mindenképp pozitív volt, hogy tetszett néhány embernek a versem, kb. erre számítottam. Alapjában talán kicsit jobb helyre számítok majd 1-2 témánál, mert az eddigiek nem a kedvenceim, és érzem, h több van bennem.
Felmerült benned a pontszerzés reménye a Nyár téma hallatán?
Dávid:
Az összetettbe pontot szerezni?
Térmészetesen
Dávid:
Nem igazán, nem hiszem, hogy benne leszek a top5be.
Mit gondolsz az 1. forduló pontszerzőiről? Mindenki verse meggyőző volt számodra, vagy voltak akik szerinted nem ütötték meg a pontszerzés szintjét?
Dávid:
Miihii első helye magáért beszél, nem kell mit mondani róla. A rímelőseket szeretem. Kanty aki kiszállt a próbakör után, őt tartanám még nagy esélyesnek. Messidecoba is ott az x, de Eazzy-től is sokat várok.
Említetted, hogy a rímekben gazdag versek számodra az etalon. Ezek alapján tőled is hasonló stílust várhatunk az elkövetkezőekben?
Dávid:
Igen, a rímekre szoktam rámenni főleg. És próbálom úgy rímekkel teletűzdelni, hogy azoknak értelme is legyen, hogy egyikből továbbtudjam vinni a másikba.
Minden bizonnyal a versek szerelmese vagy, ha jelentkeztél erre a megmérettetésre.
Dávid:
Igen mondhatni, bár szabadidőmben sose fognék a kezemben Petőfi köteteit, de Ady-ét mondjuk már igen, és József Attiláét is. A kedvencem mégis Puskin, és a másik kedvenc, igaz ő nem költő, de Tolsztojt szeretem még.
Köszönöm, hogy időt szakítottál rám, és a kedves olvasók is biztosan izgatottan fogják olvasni a gondolataidat. Üzensz valamit a rajongóidnak?
Dávid:
Köszönöm az eddigi leveleket, bíztatást, továbbra is szívesen olvasom, beszélek a rajongókkal, és ha minden jól megy, majd zenekarban láthattok. Nőknek pacs, fiúknak smacc!
Dávid szavait olvashatták.
Kedves Olvasóink sikerült elcsípnünk Dávidot a VersKlub egyik versenyzőjét egy kocsmából kifelé jövet.
Dávid hogy hatottak rád a többi versenyző versei?
Dávid: Hello!
Háát, hogy is mondjam. Voltak nagyon jók, egyre se mondanám azt, hogy pocsék vagy, hogy inkább maszturbált volna. Sok volt ami tetszett, de mindenki büszke lehet magára.
A pontjaid alapján a 9. helyre kerültél a 14-ből. Ettől jobbra vagy rosszabbra számítottál?
Dávid:
A próbakör után mindenképp pozitív volt, hogy tetszett néhány embernek a versem, kb. erre számítottam. Alapjában talán kicsit jobb helyre számítok majd 1-2 témánál, mert az eddigiek nem a kedvenceim, és érzem, h több van bennem.
Felmerült benned a pontszerzés reménye a Nyár téma hallatán?
Dávid:
Az összetettbe pontot szerezni?
Térmészetesen
Dávid:
Nem igazán, nem hiszem, hogy benne leszek a top5be.
Mit gondolsz az 1. forduló pontszerzőiről? Mindenki verse meggyőző volt számodra, vagy voltak akik szerinted nem ütötték meg a pontszerzés szintjét?
Dávid:
Miihii első helye magáért beszél, nem kell mit mondani róla. A rímelőseket szeretem. Kanty aki kiszállt a próbakör után, őt tartanám még nagy esélyesnek. Messidecoba is ott az x, de Eazzy-től is sokat várok.
Említetted, hogy a rímekben gazdag versek számodra az etalon. Ezek alapján tőled is hasonló stílust várhatunk az elkövetkezőekben?
Dávid:
Igen, a rímekre szoktam rámenni főleg. És próbálom úgy rímekkel teletűzdelni, hogy azoknak értelme is legyen, hogy egyikből továbbtudjam vinni a másikba.
Minden bizonnyal a versek szerelmese vagy, ha jelentkeztél erre a megmérettetésre.
Dávid:
Igen mondhatni, bár szabadidőmben sose fognék a kezemben Petőfi köteteit, de Ady-ét mondjuk már igen, és József Attiláét is. A kedvencem mégis Puskin, és a másik kedvenc, igaz ő nem költő, de Tolsztojt szeretem még.
Köszönöm, hogy időt szakítottál rám, és a kedves olvasók is biztosan izgatottan fogják olvasni a gondolataidat. Üzensz valamit a rajongóidnak?
Dávid:
Köszönöm az eddigi leveleket, bíztatást, továbbra is szívesen olvasom, beszélek a rajongókkal, és ha minden jól megy, majd zenekarban láthattok. Nőknek pacs, fiúknak smacc!
Dávid szavait olvashatták.

EuroBarça Tour 2009
Proxima estáció: Sagrera
Visça el Pinchos muronos!
- Forcabarca8
- Capitá del Barça
Gratulálok mindenkinek! De én égek mint a Reichstag
Midegy, "majd legközelebb" (by Arséne Wenger
) örülök is,hogy végre valami olyasmi téma jött,amit ismerek és nem törlöm az összes sort,mert az nem menne át a cenzúrán
A versem már 99%-ban kész, átolvasom,javítgatom és küldöm is 

mindenki ügyes volt, picit meglepődtem, hogy ennyi pontom lesz, hisz nem volt kedvező számomra a téma
de örülök, mindenki ügyes volt! gratula!

- miihii
- KHAL
A tiéd ötletes volt ezzel a rádiós témával meg a vicces szópárbajokkal közben,ezért nem voltam most nagyobb gondban az első hellyel.A többi helyezés már kicsit rágósabb volt,mert voltak ügyes munkák és ezeket igazságosan rangsorolni már kihívás volt.Bob_Marley írta:Én is gratulálok mindenkinek, nem volt ez rossz forduló.
Kicsit meglepődtem a 3ik helyen, meg mikor S.Agüero is beírta és első helyre berakott már ott "megijedtem"
Abszolút just for fun vers, sőt nem is vers volt az enyém, mint a címe is mutattaJókedvű kis parolázás volt, de egyértelmű, hogy voltak sokkal művészibb alkotások, s ez a 3ik hely nem is értem hogy jött össze
![]()
Ezért írtam, hogy remélem azok kerülnek előtérbe (még ha paradox is ) akik ismét csak megpróbáltak valódi verset kreálni.Enyém aranyos volt, de közel sem vers, a helyezés nem tükrözi az erősségetDe gondolom megszántatok, rájöttetek az én versem, "csóri kapjon pár pontot ha az ő témája", de kösz
Pl megmondom őszintén csodálkozom, hogy a 13as versre alig érkezett szavazat, szerintem az egyik legjobb volt, sőt én elsőnek is tettemNo mindegy ez csak érdekességképp megemlítettem, még egyszer grat mindenkinek.
miihii ahogy Ali mondta, minél többen utálnak, azt jelenti annál jobb vagyok
De tényleg baromira utálhatsz, ha mindenkinek képes vagy mindig leírni normálisan a nevét, kivéve az enyémet.Van ott egy ALSÓ VONAL de megbocsájtom, betudható hogy öreg vagy már, nem látsz rendesen
Nyár meg így pont az évszak vége fele, jó téma, meglássuk mi sül ki belőle, igazából celebeknek jobban örültem volna, arra remek kis ötletem van, hogy fogom kivitelezni
Ez a nyári cucc abszolút sokrétű téma,kompatibilis mindenkivel,ad merítési lehetőséget bőven,pláne mivel éppen a bőrünkön érezhetjük

Kedves BobALSÓ VONALMarley!
Nem a korral járó szemügyi defektus eredménye a középső neved elhagyása,hanem valóban annyira utállak,h igyekszem minél előbb túl esni a leírásodon (mert nálam már le vagy írva

A korommal meg ne játssz,nem vagy te kéményseprő

- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Én is gratulálok mindenkinek, nem volt ez rossz forduló.
Kicsit meglepődtem a 3ik helyen, meg mikor S.Agüero is beírta és első helyre berakott már ott "megijedtem"
Abszolút just for fun vers, sőt nem is vers volt az enyém, mint a címe is mutatta
Jókedvű kis parolázás volt, de egyértelmű, hogy voltak sokkal művészibb alkotások, s ez a 3ik hely nem is értem hogy jött össze
Ezért írtam, hogy remélem azok kerülnek előtérbe (még ha paradox is ) akik ismét csak megpróbáltak valódi verset kreálni.Enyém aranyos volt, de közel sem vers, a helyezés nem tükrözi az erősséget
De gondolom megszántatok, rájöttetek az én versem, "csóri kapjon pár pontot ha az ő témája", de kösz 
Pl megmondom őszintén csodálkozom, hogy a 13as versre alig érkezett szavazat, szerintem az egyik legjobb volt, sőt én elsőnek is tettem
No mindegy ez csak érdekességképp megemlítettem, még egyszer grat mindenkinek.
De tényleg baromira utálhatsz, ha mindenkinek képes vagy mindig leírni normálisan a nevét, kivéve az enyémet
.Van ott egy ALSÓ VONAL de megbocsájtom, betudható hogy öreg vagy már, nem látsz rendesen 
Nyár meg így pont az évszak vége fele, jó téma, meglássuk mi sül ki belőle, igazából celebeknek jobban örültem volna, arra remek kis ötletem van, hogy fogom kivitelezni

Abszolút just for fun vers, sőt nem is vers volt az enyém, mint a címe is mutatta

Ezért írtam, hogy remélem azok kerülnek előtérbe (még ha paradox is ) akik ismét csak megpróbáltak valódi verset kreálni.Enyém aranyos volt, de közel sem vers, a helyezés nem tükrözi az erősséget

Pl megmondom őszintén csodálkozom, hogy a 13as versre alig érkezett szavazat, szerintem az egyik legjobb volt, sőt én elsőnek is tettem

De tényleg baromira utálhatsz, ha mindenkinek képes vagy mindig leírni normálisan a nevét, kivéve az enyémet

Végre egy normális téma, amiben szabadjára engedhetem a dolgokat 
Előző körös legtöbb első helyes jelölés után nagy lebőgés a rendes első fordulóban
De azért valaki megint első helyre rakott valahogy 

Előző körös legtöbb első helyes jelölés után nagy lebőgés a rendes első fordulóban

Náccerű 2. hely úgy, hogy 1. senkinél sem voltam
Kifejezetten nehéz téma volt, a nyárról egyszerűbb lesz írni szerintem. Aztán lehet, hogy nagyon nem 

- miihii
- KHAL
Nos,beérkezett az utolsó sorrend is,így eredményt hirdetek:
1. forduló. Mourinho
1. miihii 89
2. Tocy 56
3. Bob Marley 48
4. robertfcb 44
5. soadroli 24
----------------
6. El fanático 22
7. messideco 19
8. Nori23 15
9. Game90 - VictorValdes19 14
10. Forcabarca8 13
11. Eazzy 11
12. FtcSikiHun 9
TABELLA:
1. miihii 10 pont
2. Tocy 8
3. Bob Marley 5
4. robertfcb 3
5. soadroli 1
Köszi szépen mindenkinek a pontokat,jó érzés volt látni,h mindenkinek benne voltam a top5-jében
Ezúton is gratula mindenkinek a művekhez (Bobnak is,pedig őt állatira utálom,de mégis az övé tetszett a legjobban
)!
Ahogy látom,a jelen állás szerint az előre megadott témák alapján legyen a sorsolás.
Amennyiben ez marad,kérném azoktól,akik még nem adtak meg két opciót erre,tegyék meg,akár ide a közösbe is.
2. FORDULÓ témája:
NYÁR.
PÉNTEK 18 óráig kéretik leadni.
1. forduló. Mourinho
1. Bob Marley
13
5
3
4
11
2. Game90
1
5
8
3
9
3. Tocy
6
11
12
5
1
4. soadroli
1
5
8
13
11
5. miihii
1
3
2
8
11
6. Forcabarca8
5
8
11
13
1
7. Eazzy
1
5
10
12
11
8. El Fanático
5
3
4
6
1
9. VictorValdes19
11
3
1
5
8
10. Nori23
11
4
9
5
3
11. robertfcb
10
9
3
5
7
12. FtcSikiHun
5
4
3
13
11
13. messideco
5
2
3
11
12
PONTSZÁMOK:+1. sjd
7
3
5
11
2
1. miihii 89
2. Tocy 56
3. Bob Marley 48
4. robertfcb 44
5. soadroli 24
----------------
6. El fanático 22
7. messideco 19
8. Nori23 15
9. Game90 - VictorValdes19 14
10. Forcabarca8 13
11. Eazzy 11
12. FtcSikiHun 9
TABELLA:
1. miihii 10 pont
2. Tocy 8
3. Bob Marley 5
4. robertfcb 3
5. soadroli 1
Köszi szépen mindenkinek a pontokat,jó érzés volt látni,h mindenkinek benne voltam a top5-jében

Ezúton is gratula mindenkinek a művekhez (Bobnak is,pedig őt állatira utálom,de mégis az övé tetszett a legjobban

Ahogy látom,a jelen állás szerint az előre megadott témák alapján legyen a sorsolás.
Amennyiben ez marad,kérném azoktól,akik még nem adtak meg két opciót erre,tegyék meg,akár ide a közösbe is.
2. FORDULÓ témája:
NYÁR.
PÉNTEK 18 óráig kéretik leadni.
- BritishKnight
- Capitá del Barça
1
5
3
11
13
5
3
11
13
"Gloria Victis, dicsőség a legyőzötteknek, kik győzhetetlenek."
- miihii
- KHAL
Oké,akkor amint módodban áll,légyszíves mielőbb küldd el.Eazzy írta:Ne haragudjatok, de holnap estig vélhetően nem is fogom küldeni, mert ma is reggel 6 óta fenn vagyok, és dolgozok, és most huppantam le az ágyba aludni, csak gondoltam gyorsan beszólok, hogy mi a szitu. Ne haragudjatok
Akkor amíg várjuk a sorrendet és az első kör végét,kérdezek egyet.
A témák megadásánál mit szólnátok hozzá,h mondjuk az adott forduló győztese adná meg a következő körét? Aztán a későbbiekben,ha újra ugyanaz következne,akkor a 2. vagy a 3. ,aki még nem volt.Vagy esetleg egy random sorrendet felállítanánk és úgy jönnénk sorban (Ála Filmklub).
Vagy maradjon az eredeti verzió,h a megadott témákból kerüljön ki véletlenszerűen (ez esetben aki még nem adott meg korábban,pótolná).
Erről írok ki egy szavazást a tagoknak,oké?
Szerk.:
Rímklubberek,nyomjátok a szavazást,h este,amikorra Eazzy ígérte a sorrendjét és végre megtudjuk az első kör eredményét,már ez is tiszta lehessen és a nyerő verziót alkalmazzuk a továbbiakra

Ne haragudjatok, de holnap estig vélhetően nem is fogom küldeni, mert ma is reggel 6 óta fenn vagyok, és dolgozok, és most huppantam le az ágyba aludni, csak gondoltam gyorsan beszólok, hogy mi a szitu. Ne haragudjatok