Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Egy kis kutatással beszerezhető a netről az "Original, unaltered Trilogy", ajánlom figyelmedbe!soadroli írta:Star Warson nekem nem nosztalgiázni kéne, hanem pótolni
Star Wars!!!Rinku írta:Most néztem meg újra a Vissza a jövőbe örök klasszikus, ennyi év eltelte után is remek trilógiát, tök jól esett kicsit visszagondolni a gyerekkorra! Arra gondoltam, hogy retróznék egy kicsit, de egy film sem jut eszembe, ami régen nagy sláger volt a filmek között - ergo rengetegen látták már rengetegszer -, tudnátok ajánlani? Ilyen Múmia vagy Jumanji jellegű alkotásokra gondolok, de a csudának sem jut eszébe az embernek semmi, amikor kellene... Köszi, skacok!
Rinku írta:Most néztem meg újra a Vissza a jövőbe örök klasszikus, ennyi év eltelte után is remek trilógiát, tök jól esett kicsit visszagondolni a gyerekkorra! Arra gondoltam, hogy retróznék egy kicsit, de egy film sem jut eszembe, ami régen nagy sláger volt a filmek között - ergo rengetegen látták már rengetegszer -, tudnátok ajánlani? Ilyen Múmia vagy Jumanji jellegű alkotásokra gondolok, de a csudának sem jut eszébe az embernek semmi, amikor kellene... Köszi, skacok!
Minden bizonnyal az folytatás lesz. Arkin is ott van a névsorban.miihii írta: Igen,több kérdést is nyitva hagyott,ezért gondoltam várható a folytatása,mert így félbe maradt a dolog.
Én am egy 6-7 körülire értékeltem magamban anno
Am jól veszem ki EBBŐL,h ez lehet a folytatása?
Én valahol olvastam, hogy lesz. Nekem nagyon bejött amúgy, a hülyeségei ellenére is.miihii írta: Én am egy 6-7 körülire értékeltem magamban anno
Am jól veszem ki EBBŐL,h ez lehet a folytatása?
Igen,több kérdést is nyitva hagyott,ezért gondoltam várható a folytatása,mert így félbe maradt a dolog.REMY írta:The collector
De ami a legnagyobb baj a filmmel az az, hogy nem kapunk választ arra a kérdésre, hogy
miért gyűjti be az embereket??? Mi az a láda??
4/10
Király vagy Rocsesz, ezt meg is lesem valamikor.soadroli írta:Super Size Me ?
Van egy jelenet, amikor a kiscsávóval nézi a tévét. Na, ott egy az egyben úgy néz ki, mint Forrest Gump!Faust írta:Kifejezéstelenül bambul másfél órán keresztül.Amit a Drive-ban is lehoz az valami hihetetlen.
Sokszor a legegyszerűbb a legnehezebb. És pont ez kellett a filmhez.Faust írta:Kifejezéstelenül bambul másfél órán keresztül.Amit a Drive-ban is lehoz az valami hihetetlen.
Kifejezéstelenül bambul másfél órán keresztül.Amit a Drive-ban is lehoz az valami hihetetlen.
Nem láttam túl jó minőségben, de kb. olyan, mint a trailer. Amitől én nem vagyok túlzottal elájulva.sjd írta:Engem leginkább az érdekelne, hogy van-e annyira látványos, mint ahogy azt a trailer ígérte? (arról már letettem, hogy jó film lesz, de ha van benne egy-két lélegzetelállító dolog, akkor lehet, h elmegyek rá)kurdt írta: És ha már írok, akkor mindenkit lebeszélnék arról, hogy megnézze az új Total Recallt a moziban, mert nem jó, inkább rossz.
Engem leginkább az érdekelne, hogy van-e annyira látványos, mint ahogy azt a trailer ígérte? (arról már letettem, hogy jó film lesz, de ha van benne egy-két lélegzetelállító dolog, akkor lehet, h elmegyek rá)kurdt írta: És ha már írok, akkor mindenkit lebeszélnék arról, hogy megnézze az új Total Recallt a moziban, mert nem jó, inkább rossz.
Pedig nincs, ez borított ki engem is a legjobban. De többet már nem árulok el, feltéve hogy még mindig meg akarod nézni...REMY írta: Nincs Mars??? WTF? na várjál, ez kissé övön aluli volt
Nem rajongok az extrém sportokért, de egyik haverom ajánlotta, aztán megnéztem, nekem tetszett, trükkök jók voltak, tájak fantasztikusak (Alaszka, Andok), zenék is ütöttek (Ghosts N Stuff, Young Blood) és szerencsére a snowboardozás pozitívumai mellett a mélypontokat is bemutatták. 1x mindenféleképpen nézős, és tényleg csakis HD minőségbenmessideco írta: The art of flight
Főleg az extrém sportok (főleg snowboard) kedvelőinek ajánlom. Aki tudja szerezze be hd minőségben, magról belehet szerezni
A látvány az abszolút profi, így kell csinálni
Nincs Mars??? WTF? na várjál, ez kissé övön aluli voltkurdt írta:Meg tudlak érteni, az egy kimondottan jó film!REMY írta: Mindenképp megnézem Svárci féle nekem iszonyat tetszett. Ezt meg már csak azért is megnézem. Nem várok semmi extrát tőle, úgyhogy biztos nem fogok csalódni.
Ez viszont nem. És ráadásul nincs benne se Mars, se mutánsok...
Meg tudlak érteni, az egy kimondottan jó film!REMY írta: Mindenképp megnézem Svárci féle nekem iszonyat tetszett. Ezt meg már csak azért is megnézem. Nem várok semmi extrát tőle, úgyhogy biztos nem fogok csalódni.
Mindenképp megnézem Svárci féle nekem iszonyat tetszett. Ezt meg már csak azért is megnézem. Nem várok semmi extrát tőle, úgyhogy biztos nem fogok csalódni.kurdt írta: És ha már írok, akkor mindenkit lebeszélnék arról, hogy megnézze az új Total Recallt a moziban, mert nem jó, inkább rossz.
Ráadásul az alkotók azt mondták, hogy ez nem remake, hanem az eredeti novella új feldolgozása, nos ez egy az egyben hazugság. A Verhoeven-féle filmnek több köze volt a novellához (ami szintén nagyon jó, akár csak az eredeti Emlékmás film), mint ennek a mostani darabnak.
Tehát: ne nézzétek meg, tekerjetek egy nedves törölközőt a fejetekre és nézzétek inkább Schwarzit!
Mint kiderült, agyrákot diagnosztizáltak nála.soadroli írta:Azigenmessideco írta:http://www.origo.hu/filmklub/blog/halal ... omanc.html
Nyugodjon békében Teljességgel érthetetlen...
Mi vesz rá egy ekkora rendezőt ilyenre? Durva...
Super Size Me ?lui1698 írta:Mondjatok már Food Inc.-hez meg Bennfentesekhez hasonló dokumentumfilmeket.