Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Oks, kösz a tanácsokat, innentől majd megpróbálom egyszerre, bár kondi után nagyon meg szoktam izzadni, bár lemosakszom utána, úgy már jobb. Egyszerre úgy érzem nem bírnám, de megpróbálom.ziipp írta:Szerintem egy adagban zavard le az egészet olyan 1-1,5 órában. Szervezés szempontjából is könnyebb úgy.rivaldo94-barca írta:Hát kondi alatt a súlyzózást 10 kg-os kézi súlyzóval, meg a kondigépen való edzést értem, de ilyen olcsó kondigépem van. Mondjuk azt az 1 órát nem egyszerre csinálom meg, hanem úgy, hogy abból 2x kondizok kb. 22 percet alkalmanként, a többi pedig súlyzózás. Te mit javasolsz, hogy mennyit edzzek egy nap?
Ilyen kondigépem van amúgy: http://www.vivamax.hu/online/index.php? ... 5&Itemid=6
Tetszik ez a gép, jól kiegészíti a saját testsúlyos gyakorlatokat.
Edzés előtt melegíts be, utána pedig nyújts le!
A kajálásra is figyelj oda, az edzést követően mindig egyél.
Szerintem egy adagban zavard le az egészet olyan 1-1,5 órában. Szervezés szempontjából is könnyebb úgy.rivaldo94-barca írta:Hát kondi alatt a súlyzózást 10 kg-os kézi súlyzóval, meg a kondigépen való edzést értem, de ilyen olcsó kondigépem van. Mondjuk azt az 1 órát nem egyszerre csinálom meg, hanem úgy, hogy abból 2x kondizok kb. 22 percet alkalmanként, a többi pedig súlyzózás. Te mit javasolsz, hogy mennyit edzzek egy nap?
Ilyen kondigépem van amúgy: http://www.vivamax.hu/online/index.php? ... 5&Itemid=6
Hát kondi alatt a súlyzózást 10 kg-os kézi súlyzóval, meg a kondigépen való edzést értem, de ilyen olcsó kondigépem van. Mondjuk azt az 1 órát nem egyszerre csinálom meg, hanem úgy, hogy abból 2x kondizok kb. 22 percet alkalmanként, a többi pedig súlyzózás. Te mit javasolsz, hogy mennyit edzzek egy nap?ziipp írta:Mit értesz "kondi" alatt?rivaldo94-barca írta:Na mától változtatok az edzéstervemen, a mindennapos súlyzózás és kondizás helyett heti 4x1 órában fogok kondizni és súlyzózni, mert azt olvastam, hogy hatékonyabb. Ti mit gondoltok erről?
Napi edzés -> átlagember számára értelmetlen.
Háromszor eddz egy héten -> H, Sz, P.
Szerintem.
Mit értesz "kondi" alatt?rivaldo94-barca írta:Na mától változtatok az edzéstervemen, a mindennapos súlyzózás és kondizás helyett heti 4x1 órában fogok kondizni és súlyzózni, mert azt olvastam, hogy hatékonyabb. Ti mit gondoltok erről?
én a teáról hallottam. hogy milyenről ne kérdezd,csak tudom, hogy már olvastam is meg hallottam is,hogy a tea élénkít.ozsimiki írta:Lehet nem a legmegfelelőbb topik,de azért itt sokan értenek ehhez is szerintem:
szóval milyen (más) teljesen természetes, esetleg még egészséges anyagok,gyümölcsök,zöldségek képesek a kávéhoz, esetleg energiaitalokhoz hasonló hatást kiváltani?
tényleg nem kaptam meg.breywol írta:daffy!!!
Írtam választ már privátban, de most néztem, hogy szerintem Te azt nem kaptad meg. Nem is erőltetném tovább, inkább ide bemásolom, s kérlek a későbbiekben is itt folytassuk.
"Szia! Köszönöm a válaszod!
Lassú lesz a fejlődésem? A sok mozgás miatt?
A szőlőcukrot CSAK edzés után igyam? A sok cukor nem okoz kárt a szervezetemben hosszú távon?
A vádlizást milyen gyakran csinálhatom?
Ennyi. Igazából mindennel tisztában vagyok, de szeretem sok helyről összegyűjteni az információkat.
Várom válaszod! Addig is szép hetet!"
Semmi érthetetlen dolog nincs benne, így az előzmény szerintem felesleges. Bárki válaszát szívesen veszem.
Uhhh...hát az akkor elég necces lesz, mivel ezt addig kell dörzsölni, méghozzá erősen, amíg be nem szívódik...ez meg kb 1 perc folyamatos dörzsölést jelent...Arra viszont számíts, hogy be fogsz csokizni Én mikor a bicepszemmel volt baj, egyből leadtam a gyújtást. Meg 1 hónapja kegyetlenül elfeküdtem a nyakam, de úgy hogy nem tudtam forgatni...akkor is mikor Anya neki állt bedörzsölni...nem mondom hogy nem lett könnyes a szemem...daffy írta:na az jó,holnap be is szerzek egyet. a probléma az,hogy hogyan fogom bekenni,mert a fájdalom miatt nem igen érem el a lapockám és 2 napig egyedül vagyok itthon majd valami karhosszabbítót alkalmazokMihu írta:Nincs mit. Te is rengeteget segítesz nekem
Erre sajnos nem tudok válaszolni :S Anya már nem emlékszik rá, mivel ez 1.5 éve volt. De azt mondta, biztos hogy nem volt drága.
na az jó,holnap be is szerzek egyet. a probléma az,hogy hogyan fogom bekenni,mert a fájdalom miatt nem igen érem el a lapockám és 2 napig egyedül vagyok itthon majd valami karhosszabbítót alkalmazokMihu írta:Nincs mit. Te is rengeteget segítesz nekem
Erre sajnos nem tudok válaszolni :S Anya már nem emlékszik rá, mivel ez 1.5 éve volt. De azt mondta, biztos hogy nem volt drága.
Nincs mit. Te is rengeteget segítesz nekemdaffy írta:kösziMihu írta: Megvan...Indometacinos bedörzsölő krém. [/b][/color]
kb milyen árban lehet?
kösziMihu írta: Megvan...Indometacinos bedörzsölő krém. [/b][/color]
Ismerős, sajnos. Én egyszer fekvenyomásnál meghúztam, azóta küszködök vele. Lehet akkor el is szakadt, nem tudom. Egyszer a suliban tesiórán úgy belevágott a fájdalom, hogy egy órát bírtam még ki, és szóltam hogy jöjjenek értem, mert nem bírok se ülni, se lélegezni, semmi.daffy írta:kéne egy kis segítség:
ma egy robogóra azt hittem,hogy tollpihe,felkaptam és felraktam 2 lépcsőfokkal feljebb. hát,hibáztam. a bal lapockám alatt valamit jól meghúztam és most ülni is nehéz egyenesen. mivel kezeljem?
Ez minimum egy éves meló, és természetesen a megtartása utána végtelen ideig tartMihu írta:Nagy dilemmában vagyok. Elkezdtem most már rendszeresen, és komolyan eljárni konditerembe egy csoporttársammal. Heti 3 alkalom, minimális dumálás, kemény edzés. 191 centi vagyok, és 80 kg. Van egy kis fölösleg a hasamon, ezt szeretném leadni. Ugyanakkor szeretnék nagyobb izmokat is. Ehhez meg fel kéne szedni pár kilót. Gondolom valami ilyesmiről szól a tömegnövelés. Persze más edzést is igényel. A kettőt hogy lehetne összehozni? Mikor híztam 12.5 kilót, annak a nagy része a hasamra jött fel. Félek, hogy ha hízok, akkor csak a hasamra fog jönni megint
Beleolvasnák én isTorghelleSandor írta: A napokban írok egy levelet,ahol kifejtem mire gondoltam:D
nagyon nagyon nagyon nehéz izmosodni és zsírt leadni egyszerre,mivel ellentétes folyamatokról beszélünk. a tömegnövelés nem feltétlen jelent zsírfelvételt,odafigyeléssel el minimalizálható. előbb szedj fel izmot,aztán diétázz,a több izom úgy is segíti a zsírégetést.Mihu írta:Nagy dilemmában vagyok. Elkezdtem most már rendszeresen, és komolyan eljárni konditerembe egy csoporttársammal. Heti 3 alkalom, minimális dumálás, kemény edzés. 191 centi vagyok, és 80 kg. Van egy kis fölösleg a hasamon, ezt szeretném leadni. Ugyanakkor szeretnék nagyobb izmokat is. Ehhez meg fel kéne szedni pár kilót. Gondolom valami ilyesmiről szól a tömegnövelés. Persze más edzést is igényel. A kettőt hogy lehetne összehozni? Mikor híztam 12.5 kilót, annak a nagy része a hasamra jött fel. Félek, hogy ha hízok, akkor csak a hasamra fog jönni megint
privát lett,maradhat?daffy! Te is írd meg ide nyugodtan a nekem szánt válaszod. Már, ha megtisztelsz vele. Smile
Rendben, köszönömTorghelleSandor írta:A napokban írok egy levelet,ahol kifejtem mire gondoltam:D18Barca99 írta:...TorghelleSandor írta: Mivel a meccsek, illetve edzések előtti étrendet kérdezted,arra válaszolok,de szerintem focistaként próbálj oda figyelni a mindennapi étkezésekre is ,hogy amikor kelljen a szervezeted fel legyen töltve.
Meccsek előtt egy-másfél órával vigyél be lassan felszívódó...
...Remélem tudtam segíteni, részben saját tapasztalat, részben máshonnan megszerzett tudásom alapján írtam. Ha bármi kérdésed van,szólj!
185/76daffy írta:akinek segítség kell,az a következőket írja meg:
-magasság-testsúly
-mi a célja
-mit sportol
-anyagilag mit engedhet meg magának,mennyit szán a cél elérésére
Na akkor ide megy is a PÜdaffy írta: akinek segítség kell,az a következőket írja meg:
-magasság-testsúly
-mi a célja
-mit sportol
-anyagilag mit engedhet meg magának,mennyit szán a cél elérésére