Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
nem teljesen. ha vagy mondjuk 90 kiló,akkor eszel olyan 200-250g fehérjét egy nap(a tömegnöveléshez) és 4-500g szénhidrát mellett 30-40g zsírt.breywol írta: daffy!
Nem számolom a kalóriát, de elvileg oda kell arra is figyelni. A te álláspontod szerint nekem elég lehet napi 500 kalória bevitele, ha az étel minősége jó, s odafigyelek a szénhidrát-zsír-fehérje megfelelő arányára.
A napokban írok egy levelet,ahol kifejtem mire gondoltam:D18Barca99 írta:...TorghelleSandor írta: Mivel a meccsek, illetve edzések előtti étrendet kérdezted,arra válaszolok,de szerintem focistaként próbálj oda figyelni a mindennapi étkezésekre is ,hogy amikor kelljen a szervezeted fel legyen töltve.
Meccsek előtt egy-másfél órával vigyél be lassan felszívódó...
...Remélem tudtam segíteni, részben saját tapasztalat, részben máshonnan megszerzett tudásom alapján írtam. Ha bármi kérdésed van,szólj!
Mi az az emelés? Leteszed a földre, majd felemeled? Vagy vállból kinyomod?napi 2 alkalommal 6x20 emelés a 10 kg-os súlyzóval...
Ezt sem értem, hogy mit jelent. Kérlek írd le, hogy ezek milyen műveletek!egy alkalommal saját testsúlyos 9x40 háton vagy hason fekve kondigépen, egyszer így, egyszer úgy
Szerintem is nagyon szép eredmény, a saját testsúlyos gyakorlatokat énis jobban szeretem, bár súlyzózok is (10 kg-os 1 kezes súlyzó), én 8 hónapja csinálom, még nem nagyon látok eredményt, bár unokatesóm szülei kérdezték hogy kondizok-e, tehát valami csak látszik. Az én napi "edzésprogramom" a következő: napi 2 alkalommal 6x20 emelés a 10 kg-os súlyzóval, napi egy alkalommal saját testsúlyos 9x40 háton vagy hason fekve kondigépen, egyszer így, egyszer úgy. Tudom nem nagy ügy, de ezeket legalább folyamatosan csinálom minden nap. Bár 10 kg-osra most szereltem át a súlyzót 6-osról, és gyenge a csuklóm, ezért csinálok kevesebbet a 10-essel, előtte a 6-ossal napi 2 alkalommal 4x80-at csináltam.daffy írta:szerintem rendkívül szép eredmény,főleg ha az alkatodat is figyelembe vesszük. elismerésem. egy programod dobhatnál privátban,hogy milyen gyakorlatokat is csinálsz és mennyit. köszkepalesz77 írta:Előtte -> Utána (1 évvel később)daffy írta:volt itt 1-2 ember,akik anno elkezdték a fegyencedzést. azok elértek vele valamit? gondolok itt a külső megváltozására
Hát igen, nem sok változás van, tudom én jól. De én a saját testsúlyos gyakorlatokat élvezem, szóval nekem marad ez.. Amúgy nem teljesen Fegyenc alapján csinálom, csak kb 70%-ban. Kondival ez kb 1 hónap, tudom én jól.. Azért ne röhögjetek ki légyszi.
én úgy érzem,hogy a küzdősport mellé nem bírom és nem is kívánom a konditermet,így elképzelhető,hogy bepróbálom a saját súlyos gyakorlatokat. részben itthon,részben a városligeti ""edzőparkban"". esetleg itthonra veszek 2x30kilós kézisúlyzót. ha már súlyzó. vaterán 10k környékén mozognak és valamiért mindenki(6-8 ember) is egy az egyben ugyan olyan súlyzót árul. az hogy lehet?
ne a kalóriát számold,azt beviheted 1kiló mars csokiból is,meg 3 kiló csirkemellből és 10 kiló zöldségből is,csak az eredmény lesz másbreywol írta:palesz77 leírhatnád az edzésed, engem is érdekelne. Olvastam már a fegyencedzés könyvet, gondolkozom, hogy kis is próbálom mozgás gyanánt. Nekem a body builderes kalória kalkulátor szerint 4620 kcal-ra van szükségem naponta. Nem lesz lesz olcsó mutatvány. Csinálok egy jó étrendet, beillesztek egy kis edzést a fegyences fajtából, megspékelem egy kis gyurmázással, s várom az eredményt. Csináljak előtte - utána képet az összehasonlítás végett? Ha minden jól megy, akkor elég mókás lesz. Engem is kíváncsivá tesz, de csak a sport kedvéért csinálom. Nah, palesz77! Ehhez kellene az edzésprogramod!
palesz77 írta: Hát köszi, próbálkozok..
PÜ ment..
Hát köszi, próbálkozok..daffy írta: szerintem rendkívül szép eredmény,főleg ha az alkatodat is figyelembe vesszük. elismerésem. egy programod dobhatnál privátban,hogy milyen gyakorlatokat is csinálsz és mennyit. köszke
én úgy érzem,hogy a küzdősport mellé nem bírom és nem is kívánom a konditermet,így elképzelhető,hogy bepróbálom a saját súlyos gyakorlatokat. részben itthon,részben a városligeti ""edzőparkban"". esetleg itthonra veszek 2x30kilós kézisúlyzót. ha már súlyzó. vaterán 10k környékén mozognak és valamiért mindenki(6-8 ember) is egy az egyben ugyan olyan súlyzót árul. az hogy lehet?
Üdv. ez a téma engem is érdekelne és ha van időd írhatnál róla még milyen tapasztalataid vannak. Meccsek előtti kajálást én is így csinálom 1,5 órával előtte, de igazából azt eszem ami van, általában ebédet. Hétvégente az a legtöbbször hús valamilyen körettel szóval ezen nagyon válogatni nem tudok. A banánost dolgot még nem próbáltam, se a müzlist, az mindenképp ki akarom majd. Annyit megtennél, hogy leírod mégis mire gondoltál hogy jobban odafigyelni a hétköznapi kajálásra? Valami konkrétabbra gondolok, akár egy étrendet is leírhatsz vagy ajánlhatnál. Nem tudom mennyire vagy otthon benne. Mindenesetre a te tapasztalataidra lennék kíváncsiTorghelleSandor írta: Mivel a meccsek, illetve edzések előtti étrendet kérdezted,arra válaszolok,de szerintem focistaként próbálj oda figyelni a mindennapi étkezésekre is ,hogy amikor kelljen a szervezeted fel legyen töltve.
Meccsek előtt egy-másfél órával vigyél be lassan felszívódó...
...Remélem tudtam segíteni, részben saját tapasztalat, részben máshonnan megszerzett tudásom alapján írtam. Ha bármi kérdésed van,szólj!
szerintem rendkívül szép eredmény,főleg ha az alkatodat is figyelembe vesszük. elismerésem. egy programod dobhatnál privátban,hogy milyen gyakorlatokat is csinálsz és mennyit. köszkepalesz77 írta:Előtte -> Utána (1 évvel később)daffy írta:volt itt 1-2 ember,akik anno elkezdték a fegyencedzést. azok elértek vele valamit? gondolok itt a külső megváltozására
Hát igen, nem sok változás van, tudom én jól. De én a saját testsúlyos gyakorlatokat élvezem, szóval nekem marad ez.. Amúgy nem teljesen Fegyenc alapján csinálom, csak kb 70%-ban. Kondival ez kb 1 hónap, tudom én jól.. Azért ne röhögjetek ki légyszi.
van feherjem, csokis Gaspari. azt egybol hazajovok, tolom le. mas cuccom nincs, csak ez. szilard kajat meg probalok olyat enni amiben van hus, zoldseg meg rizs.Sanama írta:legjobb a következő lenne:Mihu írta:súlyzós edzes utan mennyi idovel es mit szabad meg szukseges enni? Mindig ilyen idoben erek haza,es fent vagyok kb 1-2ig.
1. edzés után rögtön 1fehérje/tömegnövelő turmix (fehérje + szénhdirát bevitel, olyan 40g fehérje meg 50g szénhidrát mehet)
2. edzés után legkésőbb 1,5órával szilárd kaját enni(normális kaját)
3.lefekvés előtt meg nem tudom, én szoktam enni előtte is szénhidrátot, nem hízok el, de 4-5órával lefekvés előtt már nem nagyon kell azt enni elvileg
Előtte -> Utána (1 évvel később)daffy írta:volt itt 1-2 ember,akik anno elkezdték a fegyencedzést. azok elértek vele valamit? gondolok itt a külső megváltozására
legjobb a következő lenne:Mihu írta:súlyzós edzes utan mennyi idovel es mit szabad meg szukseges enni? Mindig ilyen idoben erek haza,es fent vagyok kb 1-2ig.
Annyira de annyira idióták az emberek hogy egyszerűen hihetetlen.én már egyszer fogytam 30 kilót 6 hónap alatt a Norbi diétával.Sajnos annyira lement a cukrom,hogy lazítanom kellett a diétán.No én lazítottam is, felszedtem 60 kilót.Mostmár inzulinos vagyok,
kinek sok a 4000kalória? phelps napi 12000 kalóriát eszik,gondolom ő fogyna a 4000rel islui1698 írta: Nem szoktam se a csókával, se a lovával foglalkozni, mert enyhén szólva nem szeretem őket, de ez most, hogy?
4000 kalória az nem sok picikét? Lehet én vagyok dákó...
Nem szoktam se a csókával, se a lovával foglalkozni, mert enyhén szólva nem szeretem őket, de ez most, hogy?Norbi fészbukkon írta:Napi 4000 kalóriával heti 5 kilót fogyni? Igen! Irodai munka mellett, max. napi félóra sporttal? Igen! Ha dobsz egy lájkot, akkor vasárnap megosztom és hétfőtől kezdheted a Norbi Paraszt Update Diétát! És ez nem vicc! Fogyhatsz kenyérrel, kolbásszal, szalonnával, pörkölttel, rétessel, töpörtyűvel, házi sajttal, vajjal, pálinkával, borral! Én belendültem tőle! Nézd meg a képet! Tele energiával lebontottam a zsírt! Bepörgött az anyagcsere! A szakma a kalóriaelmélettel és a zsírüldözéssel korrupt módon átveri a világot! Nem hiszed? Hétfőtől 1 hetes kísérlet Veled, ha dobsz egy lájkot! Aki paraszt, velem tart!!! Norbi