mondjuk nekem az is elképzelhetetlen, hogy egy átlagos napon valaki 3x étkezik.
legyen egy átlagember, aki reggel 6.00-6.30 körül kel és este 22.00 körül fekszik.
7kor reggeli, délben ebéd, 6kor vacsora, ez kb. ilyen classic beosztás.
de van ember, aki ezt kibírja ?
vagy úgy, hogy mind a 3 alkalommal úgy telizabálja magát, mint az állat, vagy úgy, hogy a 3 fő étkezés között vannak nasik (tízórai,uzsonna,stb.)
én elképzelhetetlennek tartom, hogy valaki 2-3 normális kajálással letudjon egy 16 órás napot úgy, hogy nincs éhségérzete.
én most vagyok túl egy 1 hónapos diétán, és egész jól ment le rólam a zsír (olyan 2 kg jöhetett le rólam) izomvesztés minimális lehetett, viszont ahogy jöttek a szóbelik az érettségin + voltunk ezt követően állatkertben (ugye egész napos program) sajnos akarva-akaratlanul is megszakadt, így a kockák nem látszanak, de legalább nincs nagy hasam már, hanem laposabb.
újrakezdtem most a tömegelést, ami pénzt az EB alatt nyertem, vettem egy 3kg-s full force MPM-et (kevert fehérje) meg kedvezményesen jutottam scitec anabolic whey-hez edzés utánra, emellé elkezdtem a még daffytól kapott kreatinnal most tölteni...azt majd lesz valami.
le akartam diétázni magam a nyár okán jó szálkásra (ugye strandszezon, na meg nyáron nem a legjobb tömegelni..) viszont azt ahogy meg kellett szakítsam a diétát, úgy kicsit alábbfagyott a lelkesedésem a témában, és úgy döntöttem, hogy úgyis csak asszonnyal leszek a nyaralóban vízparton, ha így folytatódik, ő meg kockás has nélkül is szeret.
na meg sajnos hiába mondom azt már magamra, hogy na, ezzel már ahhoz képest, ahonnan indultam, elégedett vagyok hellyel-közzel, de a lábaim még mindig krv vékonyak, pedig azt hajtom a legjobban.