Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ha a kurzort a képernyő legszélére viszed akkor nem húzza alá.Gondolom úgyis csak olvasol ezen az oldalon tehát így jó!TrogAir írta:Nekem egy egyszerű kérdésem lenne: Hogyan lehet megszüntetni azt, hogy ne legyen minden aláhúzva ezen a fórumon? A mindent tényleg a MINDENEN értem. Idegesítő nagyon...de sehol nem találtam a megoldást, valaki?
Talán Internet Exprolerben nem húzza alá, ha jól tudom.TrogAir írta:Nekem egy egyszerű kérdésem lenne: Hogyan lehet megszüntetni azt, hogy ne legyen minden aláhúzva ezen a fórumon? A mindent tényleg a MINDENEN értem. Idegesítő nagyon...de sehol nem találtam a megoldást, valaki?
ezt már sokszor leírták,elavult a fórummotor. nem tudsz csinálni vele semmit.TrogAir írta:Nekem egy egyszerű kérdésem lenne: Hogyan lehet megszüntetni azt, hogy ne legyen minden aláhúzva ezen a fórumon? A mindent tényleg a MINDENEN értem. Idegesítő nagyon...de sehol nem találtam a megoldást, valaki?
Igen.csababarca írta:Rendelt már valaki a témobil oldaláról online telefont?
No igen...gergo9 írta:gyógysör. alap
kex+teja.TT írta:mit kéne enni és inni, ha valaki epét hányt?
nem én vagyok a páciens hála az égnekbence-barca írta:lolTT írta:mit kéne enni és inni, ha valaki epét hányt?![]()
Hát annyit tudok, h másnaposságra sós vizet jó, ha iszol!
lolTT írta:mit kéne enni és inni, ha valaki epét hányt?
Oké, köszi szépen. Akkor eurobarcára marad az Internet Explorer XDkanty írta:Ezt a kérdést kb. havonta felteszi valaki.
Azért húzza alá, mert a fórum elavult, a böngésző pedig túl "új". Megoldás nem igen van, max. egy régebbi böngésző.
Ezt a kérdést kb. havonta felteszi valaki.
Töltsd le a "Malwarebytes'Anti-Malware" programot a netről, nézesd át vele a gépedet, és ha akkor is jelzi, akkor az előttem hozzászólónak a "javaslatát" hajtsd végre.soadroli írta:Hali, kéne egy kis help. Rájöttem, mi eszi annira a gépemet, ez pedig a run32.dll. Feladatkezelőben leállítom, akkor minden faja, de újraindításnál megint bejön, és 50-60%-ot eszik a CPU-ból. Hogy lehet végleg leállítani?
Köszi előre is.
Vírusirtóval átnézed a géped, amit talál azt iktasd ki.soadroli írta:Hali, kéne egy kis help. Rájöttem, mi eszi annira a gépemet, ez pedig a run32.dll. Feladatkezelőben leállítom, akkor minden faja, de újraindításnál megint bejön, és 50-60%-ot eszik a CPU-ból. Hogy lehet végleg leállítani?
Köszi előre is.