Mindjárt annyi trailer van az Avangersből is, hogy nem érdemes megnézni a filmet.
Más:
Sosem kértem idáig, csak olvasgattam ajánlásokat. Most én kérnek egy-két filmet, amit a hétvége során megtudok nézni, mivel egyedül vagyok fent a lakásban, köszönhetően, hogy román szekción tanulok.
Téma, műfaj igazából mindegy, csak olyan filmek érdekelnének most, amelyek szigorú kritikával is 9/10esek - hasonló filmekre gondolok, mint a The shawshank redemption, The green mile, Forrest Gump, The silence of the lambs, Godfather, Braveheart stb.
Esetleg, ha valaki témában van a gimis/egyetemes filmekkel is, jöhetnek olyan címek is, mivel valamiért mindig megfognak azok - ha minőségi munka és a poénok is eredetiek. Ezzel kapcsolatban nem érdekel az sem, hogyha az a tipikus lerágott csont témájú, új fiú/lány új suliban, legsikeresebb tinédzsertől elveszi a trónt, stb.
Rengeteg filmet láttam már, sok klasszikust is nektek köszönhetően vettem figyelembe, szóval biztos vagyok benne, hogy kapok pár remek ajánlatot én is.
Köszönöm előre is!
U.i.: sokat láttam megfordulni a Mementot és a Requiem for a dream-et, de azokra sosem tudtak erőt venni.