Testépítés, edzésprogramok

Ami egyik témához sem kapcsolódik, avagy itt nyugodtan írhatsz mindenről kötetlenül.
marquez2
Jugador del Barça

2012.01.05. 17:26:06

shutterisland írta:igen, kerestem pár helyen lenmagolajat, de hülyének néztek. :D
amúgy pedig arra gondoltam, hogy hány ml (gramm?) kellene egy nap, de most úgy nyomom, hogy reggel-este 10-10 gramm.

más : ma az öltözőben mosakodtam, akkor felfigyeltem a kukában egy kis dobozra, nem volt benn épp senki, mondom megnézem mi az...stanzolol...grat... :) :roll:

marquez, ha leírom ide az edzéstervem, étrended, tápkiegeket, mondasz véleményt ? talán most már eléggé sikerült összeraknom. (de ha éppen te nem, más is hozzászólhat...csak feleslegesen nem gépelek be ennyit)
Nálunk is csak bio-boltokban( pontosabban abban az egyben) lehet kapni.
Ami az adagolást illeti, csak akkor tudnék konkrétabbat ha tudnám a teljes étkezésed, de egy biztos, az estit jó gyorsan hozd elölre mondjuk délire. Este minimalizáljuk a zsírbevitelt, lefekvést elött pedig kerüljük!!!
Ja, és írd...
shutterisland
Director del Fútbol

2012.01.05. 17:16:22

igen, kerestem pár helyen lenmagolajat, de hülyének néztek. :D
amúgy pedig arra gondoltam, hogy hány ml (gramm?) kellene egy nap, de most úgy nyomom, hogy reggel-este 10-10 gramm.

más : ma az öltözőben mosakodtam, akkor felfigyeltem a kukában egy kis dobozra, nem volt benn épp senki, mondom megnézem mi az...stanzolol...grat... :) :roll:

marquez, ha leírom ide az edzéstervem, étrended, tápkiegeket, mondasz véleményt ? talán most már eléggé sikerült összeraknom. (de ha éppen te nem, más is hozzászólhat...csak feleslegesen nem gépelek be ennyit)
marquez2
Jugador del Barça

2012.01.05. 16:18:00

shutterisland írta:bocsika a dupláért, kérdés.

vettem extra szűz olivaolajat (SPAR BUDGET :D), mivel nem találtam lenmagolajat, pedig 4-5 helyen is kerestem....

azt mondja a címke, hogy 100g-ból 100 zsír, és ebből 13 telített, 79 egyszeresen telítetlen, 8 pedig többszörösen telítetlen zsírsav.

...amúgy pedig hogy s mint kell nyomatni ?
Azért vettél olivát, mert nem találtál lenmagolajat? :D
A cimkén vszinüleg jól van feltüntetve, általában így néz ki az oliva zsírsavakra lebontva, azt meg, hogy miként nyomasd azt nem igen értem...jó esetben szájon át :D ...nyersen jobb, mert nem denaturalizálódnak a zsírsavláncok, ha erre gondoltál...ha nem, akkor tényleg nem értem.
shutterisland
Director del Fútbol

2012.01.05. 01:07:08

bocsika a dupláért, kérdés.

vettem extra szűz olivaolajat (SPAR BUDGET :D), mivel nem találtam lenmagolajat, pedig 4-5 helyen is kerestem....

azt mondja a címke, hogy 100g-ból 100 zsír, és ebből 13 telített, 79 egyszeresen telítetlen, 8 pedig többszörösen telítetlen zsírsav.

...amúgy pedig hogy s mint kell nyomatni ?
shutterisland
Director del Fútbol

2012.01.03. 20:57:27

hmm, neobarca, betyárjó ajánlatnak tűnik, sajnos én nem engedhetném meg magamnak :D

más : a legutóbbi bb tv foglalkozik a vaterás kamufehérjékkel, az összes fajta ott volt a műsorban, kivétel az az egy, amibe én futottam bele :D ...hát nem tudom, csinálhatnák normálisan is, mert ez így eléggé levegőben lóg nekem.

bunny belemártja az ujját, aztán beveszi a szájába, lehúzza, elmondja h gyorsan feloldódott, aztán ugyanezt egy drága fehérjével, ott meg hogy darabos maradt...csak te semmit nem látsz belőle :D
aztán elviszik felégetni őket egy pusztába, és ott elmondja, h a 3-ból 2nél 12%-os, a 3.-nál 35%-os fehérjetartalmat mértek be....de miért nem mutatja meg a mérési eredményt ? miért nem teszik fel BB-re ? hogy ott legyen a cáfolhatatlan bizonyíték ? :D

én persze hiszek neki, csak nem értem, hogy miért nem lehet akkor rendesen a végére járni, és bizonyítékokkal kib@szni a csalókkal, egyszer s mindenkorra.

...mert azért nekik sem kevés anyagi érdekük van abban, hogy a piacromboló csalókat kirúgdossák a körből.
neobarca
Director del Fútbol

2012.01.03. 14:55:19

Hy All!

Kihasználatlanság miatt eladóvá vállt egy Arnold Sport több funkciós kondigép. Szinte új állapotú több éve csak ruhafogasnak használom (sajnos).
Nagyon jó kis szerkezet, sok funkciós: fekvenyomó pad, tárogató mellgép, lehúzó hátgép amitt mellre is használhatsz, lábgép, felülőpad szal egyszóval minden! Súlyokkal rúddal mindennel együtt 30000Ft irányáron. Budapesten megtekinthető, átvehető....

Érd: privátban vagy 06 30 657 6480
Barca Fanatics 1999-For Life!!!

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
shutterisland
Director del Fútbol

2012.01.02. 20:22:11

szerintem jó ötlet volt daffyval bizniszelni :D

2.5 kiló nitro pure whey goldot (citromos és epres) meg 500g biotech-es monohidrátot ideadott nekem 8 rugóért :)

...hejj, azért van különbség, hogy mikor ebből a citromosat iszom vízzel, vagy mondjuk a power proteint próbálom lehúzni....ez kb olyan, mint egy üdítő, húzóra lemenne könnyen, a power proteinnel meg sokszor ott kínlódtam, már jött volna fel, anniyra rossz volt vízzel.
socio66

2012.01.02. 10:19:15

én is jobban odafigyelek az utóbbi időben az estékre,mondjuk én eleve mértéktartó vagyok,nem szeretem összehányni magam,meg filmszakadásos állapotba kerülni,nem beszélve utána a másnaposságról.
egyszer mostanában azért összejött,meg is bántam másnap,mikor két tál levest voltam képes magamba erőszakolni. :)
hát aztán hogy egyetemen mi lesz,az már egy másik kérdés..
ziipp
Capitá del Barça

2012.01.02. 02:20:44

Én sem iszok sokat. Általában pár sör, rövid esetleg, de ez is elosztva az egész estére.

Arra viszont odafigyelek, hogy a kajálás bulinapon is meglegyen, indulás előtt rendesen bezabálok, és bármi van, hazafelé veszek valami fehérjedúsabb kaját. Ez általában gyros. :D

Holnaptól viszont elkezdek egy komolyabb diétát, nem tudom, ezzel hogy fogom összeegyeztetni. Sokat várok a dologtól, szóval lehet, hogy kénytelen leszek megváltoztatni a bulizási szokásaimat.
shutterisland
Director del Fútbol

2012.01.02. 00:36:48

egy rövid sztorit be akartam írni, de elfelejtettem :D

amikor legutóbb voltam teremben, fültanúja voltam egy kis párbeszédnek :D

pont a vádligépen ültem, mikor mellettem pár méterrel egy 165 cm-s, 60 kilós srác odament egy csupa izom taghoz, és ezt hallottam :

- (....) és te mit szedsz.... ?
- hát én most csirkemellet rizzsel, de tegnap pl. főtt krumplit nyomtam hallal..ha kell, tudok szerezni.

összenéztünk szemben a lábtolónál lévő sráccal, egyből elmosolyodtunk :D
Sanama
Llegenda del Barça

2011.12.31. 17:04:00

shutterisland írta:mivel "másnapos" típus vagyok, ezért ha berúgok egy szombaton, a vasárnapom minden téren off. (kaja,edzés,akármi...)

az meg a másik, hogy régen minden hétvégén feljártam, csak 2500 forinttal számolva is 10 rugó, amit bele lehet fektetni a sportba.

azért 1-2x egy hónapban belefér egy pár ital, de majd ha diétázni fogok, akkor nem fogok piálni.

Sanama : 2-3 kiló egy nap alatt ? :shock: gondolom a víz ürült ki a szervezetből másnaposság idején, vagy passz...de durva :D
Nemtudom mi, 2kiló simán lement, és víz ujratöltés után is maradt. 1-2hét normálisa kaja/edzés után visszajött,de tény, hogy lement.
shutterisland
Director del Fútbol

2011.12.31. 17:00:48

mivel "másnapos" típus vagyok, ezért ha berúgok egy szombaton, a vasárnapom minden téren off. (kaja,edzés,akármi...)

az meg a másik, hogy régen minden hétvégén feljártam, csak 2500 forinttal számolva is 10 rugó, amit bele lehet fektetni a sportba.

azért 1-2x egy hónapban belefér egy pár ital, de majd ha diétázni fogok, akkor nem fogok piálni.

Sanama : 2-3 kiló egy nap alatt ? :shock: gondolom a víz ürült ki a szervezetből másnaposság idején, vagy passz...de durva :D
Sanama
Llegenda del Barça

2011.12.31. 15:17:37

Én sem iszom sokat, főleg mióta elkezdtem az edzést.
Volt,hogy egy péntek este után 2-3 kiló simán lejött, utána meg 2-3hét mire felszenvedtem magamra újra, szóval nem éri meg a több hónapos munkát 2-3nap alatt "ledobni".
szajko
Director del Fútbol

2011.12.31. 15:03:12

Sanama írta:Nagy edzések közepette, mennyire adjátok majd a szilveszternek?Illetve nem is a szilveszternek, mert évente 1 alkalom belefér. De úgy általában az alkoholnak...?!
Én mielőtt edzettem se ittam sokat,most meg még annyit se,csak egy nagyon picit.. idén 1x voltam berúgva az érettségi után meg egy párszor iszogattam egy keveset. Most viszont tuti fullon leszek... a keddi edzés kicsit érdekes lesz :D

Ha valaki komolyan akar edzeni,akkor az alkoholizálást el kell felejtenie,mert azzal együtt nem lehet szerintem.
Sanama
Llegenda del Barça

2011.12.31. 14:49:38

Nagy edzések közepette, mennyire adjátok majd a szilveszternek?Illetve nem is a szilveszternek, mert évente 1 alkalom belefér. De úgy általában az alkoholnak...?!
shutterisland
Director del Fútbol

2011.12.31. 14:21:09

ez az egész abból jött asszem, hogy én írtam le, h le akarok diétázni, h látszódjanak a kockák.
na, ha van rajtad felesleg, és ráfeszítesz a hasadra, a zsírpárna alatt is ki lehet tapintani, ha van ott valami.
nem lesz sakktáblám, de én úgy érzem, ha onnan lediétázok, kirajzolódnak már valamennyire a kockák, és igazából nekem az bőven elég is, a nagyon durván kockás has nekem már annyira nem tetszii....és nem igazán jön be a nőknek sem szerintem (már mint az én környezetemben ezt tapasztalom)

legyen formás, lapos, valamennyire a kockák látszódjanak, és úgy jó is lenne.
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2011.12.31. 10:38:05

daffy írta:azért az 1-es srácnak látszik,hogy zsíros a hasa,nézd meg oldalt,kitüremkedik a felesleg. persze,alacsonyabb,mint nekem és nekem halványan látszik a kocka,de én úgy mondanám,hogy 30% edzés és 70% kaja a hasi kockákért

Tényleg van ott oldalt valami, de nekem pl ott a csontom áll ki ugyan úgy.. Csak mondom, az nem féltétlenül olyan nagy zsírpárnára utal.. Így is van kb 7% a gyereknek - testzsírra gondolok.. De az arányban megegyezhetünk, bár edzésnél végülis mindenhol ilyen az arány szinte.. :D Amúgy csak azért rágom itt a szám, hogy nehogy azt higgye itt mindenki, hogy a diéta bőven elég. Kell nyomatni a hasazást is keményen hogy szép és kockás legyen a diéta után! :wink:
daffy
Madridista

2011.12.31. 10:29:30

palesz77 írta:...
azért az 1-es srácnak látszik,hogy zsíros a hasa,nézd meg oldalt,kitüremkedik a felesleg. persze,alacsonyabb,mint nekem és nekem halványan látszik a kocka,de én úgy mondanám,hogy 30% edzés és 70% kaja a hasi kockákért
palesz77

2011.12.31. 10:26:42

daffy írta:nézd meg a kisgyerekeket,minden másodiknak kockahasa van.
De azért nézd meg, hogy az milyen kocka, és vesd össze egy kondis hasával.. Szerintem egyikőtök se olyan halovány kockákra gondol itt, mint ami alapból látszik egy kisbabának, hanem tényleg szépre, formásra és nagyra - vagy nem is tudom hogy mondjam -, és azért viszont keményen meg kell dolgozni, mint akármelyik másik izomcsoportért hogy "szép eredményt" érjünk el.. :wink:
pl.:
1.
2.

Első képen szereplőnek is alacsony a testzsírja, mégse látszik neki jól.. De akár bemutathatom itt az én "hihetetlen" változásomat, miközben ugyanannyi maradt a testzsírom, csak elkezdtem rendesen hasazni, kb 1 év a különbség a 2 kép között asszem, mégis látszik mekkora a különbség - én látom.. :D De az szerintem senkit nem érdekelne.. :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára palesz77 2011.12.31. 10:33:45-kor.
shutterisland
Director del Fútbol

2011.12.31. 02:21:39

legfőképpen felsőtestre
nekem is ilyen hozzáállásom volt régen, amíg nem láttam igazán izmos lábakat pár embernél.
azóta mindig figyelem az ilyen edzés közben készült képeken a focisták lábait, hát nekem kell olyan :) (nézzük meg pl sneijder vádliját-combját...szerintem rohadt jól néz ki az olyan láb.)

akinek izmos, erős vádlija és combja van, azt egy "biztos alapon áll" , nem mellesleg mint daffy is leírta, hozza a tömeget.

azt pedig egy "apróbb" darab embertől hallottam, hogy a lábazás kihagyása a többi testrész fejlődését is kissé visszaveti.

persze, mindenkinek a görög félistenek felsőtestei ugranak be elsőre ideálként, nagy és kerek bicepsz, formás mellizom, deltás és szálkás hát, kockás hassal....de szerintem egy izmos láb az hatalmas érték...főleg, hogy az ritkább is.
MatyiG
Adminisztrátor

2011.12.30. 22:30:41

daffy írta:nézd meg a kisgyerekeket,minden másodiknak kockahasa van.
bizony.! :mrgreen:

amúgy tényleg.

pár év múlva én is szeretnék amúgy pár kiló izmot pakolni magamra. legfőképpen felsőtestre. de majd csak később, mert állítólag ilyen fiatalon ha valaki sokat gyúr,(fekvőtámasz és felülésen kívül) meg fog állni a növekedésben.
nekem meg nem ártana még nőni. :D
shutterisland
Director del Fútbol

2011.12.30. 20:54:53

egyébként miért olyan biztos mindenki abban hogy amúgy kockahasa van?
mert kb. ez ilyen általános szöveg,hogy hát a hasamon van egy kis zsír,de alatta bizony ott vannak a kockák.
hát aki tömegelés közben sem feledkezik meg a hasáról (legalább valamilyen formában nyomja..) annak diéta után szép hasa lesz.
sőt, a legtöbb majom erre veri magát fb-n, vagy akárhol, hogy a karjuk 26-os, de a hasuk kockás...nincs rajtuk egy deka zsír sem :D

persze nem mindenkinek lesz szép kockás,van akinek szabálytalan,stb...de még aki életében nem hasazott, annak sem lesz annyira rossz akkor, ha ledobja a zsírt róla.

(nem mellesleg, mielőtt elkezdtem edzeni, a kockák halványan kirajzolódtak nekem)
socio66

2011.12.30. 20:00:50

tényleg, LM10,te mint ennek a csodás topiknak az elindításában nagy szerepet játszó személy(sőt,kezdetben névadója is. :twisted:),hogy állsz az edzéssel? :)
ritkán írsz ide.
daffy
Madridista

2011.12.30. 19:40:53

socio66 írta:egyébként miért olyan biztos mindenki abban hogy amúgy kockahasa van? :)
mert hasizma mindenkinek van,így ha nincs rajta zsír,akkor 100%,hogy látszik. nézd meg a kisgyerekeket,minden másodiknak kockahasa van. persze ha edzed és vastagszik az izom,akkor jobban látszik,de ha eléggé szálkásítasz,akkor hét szentség hogy látszani fog
palesz77

2011.12.30. 19:30:26

socio66 írta:...
Ez egy jó kérdés.. Nekem kb 5% a tetzsírom - múltkor lemértem nagyjából jól -, elég sokat hasazok elég rég óta, mégse látszik annyira jól.. Szóval nem annyi az egész, hogy "ledobom a súlyt és látszani fog szépen". Ki kell hogy ábrándítsak mindenkit. :D Kemény meló..
Válasz küldése