levproff írta:Nem rossz, de az egyik tuti elmegy.nyalesz írta:Tottenham-West Brom. A. H
Wigan-S'land D
Man.City-Liverpool 1 f.i D
Guimaraes-Benfica V
Real Madrid-Malaga *(0-1) H
Szerintetek?
Persze, mért is jönne be?

levproff írta:Nem rossz, de az egyik tuti elmegy.nyalesz írta:Tottenham-West Brom. A. H
Wigan-S'land D
Guimaraes-Benfica V
Szerintetek?
Nem rossz, de az egyik tuti elmegy.nyalesz írta:Tottenham-West Brom. A. H
Wigan-S'land D
Guimaraes-Benfica V
Szerintetek?
hagyd akkor a focitfaithnomore írta:nem tudom hogy vagytok vele de én most kicsit jegelem a sportfogadást olyan eredmények születnek hogy elképesztő...most hétvégén is kikap a chelsea, mu, city...
Nyer a City.levproff írta:Man City - Liverpool? Ki mit érez?
Én egész nap úgy voltam vele hogy megrakom döntetlenre, de végül kihagytam. Szerintem sok gólos x lesz, de eléggé kiszámíthatatlan, ezért is hagytam ki.levproff írta:Man City - Liverpool? Ki mit érez?
Én megtenném, azért ezt az Osasunát 8-0-al küldtük haza a bajnokságban. Tudom, hogy sok kulcsjátékos hiányzik, de szvsz több góllal nyerünk.S.Agüero írta:NEM!levproff írta:szerintetek hétközre mehet a két nagyra a hendikepp, 10.000-rel?
Ilyenkor ne tegyél a Barcára hendikeppel, első meccs szünet után, ilyenkor szenvedünk mindig.
Simán benne van egy 1-0.
ramos és dm nincs,többiek vannaklevproff írta:
köszi daffy neked is.
Erre gondoltam én is, de utána rájöttem, hogy a srácoknak muszáj valami megnyugtató előnyt kiharcolni a visszavágóra. Plusz a Camp Nou..S.Agüero írta:NEM!levproff írta:szerintetek hétközre mehet a két nagyra a hendikepp, 10.000-rel?
Ilyenkor ne tegyél a Barcára hendikeppel, első meccs szünet után, ilyenkor szenvedünk mindig.
Simán benne van egy 1-0.
szerintem a real simán hozza 3-4 góllal,a barcáról nem tudok nyilatkozni. nálunk asszem dm nem játszik,de callejon hibátlan szokott lenni,így visszaesést nem vároklevproff írta:szerintetek hétközre mehet a két nagyra a hendikepp, 10.000-rel?
NEM!levproff írta:szerintetek hétközre mehet a két nagyra a hendikepp, 10.000-rel?
Még szerencse, hogy a MU - MC - Chelsea - Liverpool mixemet nem éreztem annyira biztosnak, ezért csak egy 500-assal ment...Game90 írta: Ma egy ManCity - ManUnited - Liverpool/Chelsea kombón gondolkozom. Meg lehet, hogy megteszem a Newcastle győzelmét is, ideje lenne nyerniük
szerintem Gent, Luton, Chelsea tehető.daffy írta:ötletek vannak?