csabooo írta:helo nép,
olyan filmet szeretnék letölteni ami ti szerintetek a következő kategóriába a legjobbak: romantikus dráma, akcio thriller, vígjáték, vagy ezek keveréke
köszönöm a segítséget nép

Romantikus dráma:
Szerelmünk lapjai( elég jó az átlaga mindenütt, nekem nem annyira jött be), Igazából szerelem( karácsonyi, eléggé aktuális), Wicker park( egyik kedvencem), PSI love you, 50 első randi, Változó szerelem, Emlékezz rám, Séta a múltba( Ez is eléggé felkapott, nekem túl tini, de ha csajjal akarod nézni, akkor ajánlom), A mások élete( inkább csak sima dráma), Egy csodálatos elme, Titanic:P, Pearl Harbor( ezt is inkább csak csajjal).
Akció, thriller:
Hetedik, Legbelső félelem, Piszkos 12, Ál/arc, Elrabolva, Leon a profi, Die Hard, Bourne trilógia, Ponyvaregény, Szikla, Orvlövész, A szökevény, 12 menet, Az ismeretlen férfi, A szakasz, Az elitélt, Dejavu, Tűzben edzett férfi, Száguldó bomba, Kiképzés, Az olasz meló, Tolvajtempó, Szállító, Halálos iram filmek, Tégla, Törvénytisztelő polgár, Pillangó-hatás, David Gale élete, Ragadozó, Örvlövész, Viharsziget, Vörös Sárkény, Taxisofőr, Elemei ösztön, Fekete hattyú.
Vígjáték:
Rrrr, Feketék fehéren, Adam Sandler, Luis De Funes, Bud Spencer, Terence Hill, filmek. stb.
Na meguntam, hirtelen ennyi.

Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.