No, azt hiszem, megint egy vita lavinát fogok elindítani.
Most nézem éppen az Ébresztőfilm c. dokumentumot, naaaagyon durva.

Nem tudom, hogy ennek mekkora a valóság alapja, de azért...
Pl. ki hallott már a Bohém-erdőről? Mi folyik ott? kik vesznek részt? És ez egyáltalán nem kamu, vagy ilyesmi, mivel egy kém-riporter, aki ügyesen bejutott a tiltott területre és fel is vette az egész ceremóniát (benne is van a videóban), s későbbiekben riportot készített az egyik magas pozíciójú politikai vezetővel, aki szó szerint zavarba jött mikor megemlítette neki a bohém-erdőt... És ez még nem minden...
Nos ki tudott róla, hogy egy bagoly van elrejtve az amerikai dollároson? Mert én nem is tudtam, hogy van rajta bagoly... Mit jelképez a bagoly?
illetve még Bilderberg-csoport, FED, Rockefeller, Morgan stb...
Aztán még tovább boncolgatják a WTC eseményt is. (pl. nyilvánosságra hozták azokat az eltitkolt hangfelvételeket, amiket a tűzoltók jelentettek a központnak. Miért titkolták el, illetve miért tiltották meg hogy nyilvánosságra hozzák a hangfelvételeket? Benne van az is a videóban, minden.)
Az első rész az itt van
http://www.youtube.com/watch?v=FZ0P87w5TIg
a folytatásokat meg ott megtaláljátok baloldalt...
Kezdek már kicsit paranoid lenni... Egyszerűen mi, emberek akik az alsó rétegekben vagyunk, semmit nem tudunk tenni e hatalom ellen. Kialakulóban van a Világkormány. És én csak most jövök rá... Európai unió? (Az már megvan) Afrikai unió? (Az is létezik már) Észak-Amerikai unió? (ez még nem jött létre, de dolgoznak rajta), Ázsiai unió? stb...
No, és ha megvan az összes unió, akkor mi következik? Uniók egyesítése, ami világuralom lesz a vége...