Offtopic

Ami egyik témához sem kapcsolódik, avagy itt nyugodtan írhatsz mindenről kötetlenül.

Fogyasztasz valamilyen dohányterméket? :D

- Nem, soha nem próbáltam.
13
26%
- Próbáltam, de nem szoktam rá.
18
36%
- Füstölök, mint a gyárkémény
12
24%
- Alkalmanként rágyújtok
7
14%

Szavazatok száma: 50
shutterisland
Director del Fútbol

2011.09.30. 00:34:35

daffy írta:shutterisland!
az egyetemen a tanárok olyanokat művelnek,amiket középiskolás fejjel nem is mersz gondolni,sőt még a rémálmod is távol van tőle sajnos. ha eljutsz odáig,akkor óvatosan kell bunkózni,mert ott már tényleg megjárod
nem biztos, hogy kibírnám, elég hirtelen tudok robbanni, ha úgy érzem, trollkodnak velem, ezt meg nem hiszem, hogy tolerálnák.
de mesélhetsz pár sztorit :lol:

ja a kedvencem (középsulis) kifelejtettem : mikor te NEM ehetsz-ihatsz órán, a tanár bejön a kis kávéval meg almával, azt tolja órán :lol:
daffy
Madridista

2011.09.30. 00:32:56

shutterisland!
az egyetemen a tanárok olyanokat művelnek,amiket középiskolás fejjel nem is mersz gondolni,sőt még a rémálmod is távol van tőle sajnos. ha eljutsz odáig,akkor óvatosan kell bunkózni,mert ott már tényleg megjárod
shutterisland
Director del Fútbol

2011.09.30. 00:23:45

persze, mai fejjel nem alacsonyodtam volna le (mert ez tényleg úgy volt..) az ő trollkodós szintjükre, csak akkor és ott, azokban az időkben úgy éreztem jogosnak, ha felveszem a kesztyűt, még akkor is, ha a diáknak SOSINCS igaza.
16 tanár tanított engem 4 év alatt, abból 3-al volt ilyen viszonyom, meg volt még egy, akivel hullámzó. ennyi. néhány semleges, a többi lájkolt, meg én is őt.

igazából az is egy tény, hogy a tanár gyakorlatilag bármit megtehet, legyen az egész tesiórán bukfencezünk a parkettán (ha nem csinálod egyes) vagy mondjuk akár megteheti azt is, hogy minden órán te felelsz, a többieknek 1-2 jegye van, neked már 12.
megteheti azt is, hogy elültet téged ültetéskor a legnagyobb gyökér mellé, vagy megteheti azt is, hogy az 5 perces késést 15-nek számolja fel az elektronikus naplóban.
simán el tudja intézni, hogy ha veled baja van, a többi tanárt is ellened fordítsa, és azt is meg tudja csinálni, hogy ha verset kell mondani, egyest kapsz, mert egy sort tévesztesz, miközben másik gyerek felét elmakogja, és 3-as.
megteheti, hogy elveszi a telefonod, hogy beír neked 3 egyest órai munkára, vagy éppen még azt is el tudja intézni (főleg ha nem kezdő) hogy eltakarítson téged az iskolából.

persze, igazgatónak lehet szólni, de 3 féleképp jöhetsz ki az ügyből :
1. nem neked adnak igazat, elásod magad, akár fegyelmid lesz.
2. neked adnak igazat, de ezért nemes bosszút áll rajtad a fél tanári kar (mert igencsak kiállnak egymásért, nem egy suliban előfordul, hogy 20-on éve ott tanít néhány...)
3. neked adnak igazat, és nem lesz semmilyen negatív következménye.

szóval tök felesleges harcolni, én csak paraszt voltam, lehet nem kellett volna, de elégtételt éreztem magamban, hogy nem hagyom magam elnyomni, megvédem magam a gyökérségtől, vagy ilyesmi.

nem is azért írtam be, mert követendő példa, sőt...csak ha már suli volt a téma, leírtam, milyen feszült időszakom volt, ennyi.
Capon
Llegenda del Barça

2011.09.30. 00:03:59

Teljes mértékben igazad van torrentkiller abban, hogy tisztelni kell a tanárokat. Csak sajnos elég sok van aki nem méltó az ember tiszteletére. Hajlamosak vagyunk minden tanárra úgy gondolni hogy segítőkész, kedves, elhivatott, kötelességtudó, pedig a mai világban ez koránt sincs így és mikor én suliba jártam már akkor sem ez volt.
Mikor idősebb az ember és elbeszélget a tanárokkal erről arról és elmondják miért lettek tanárok rádöbben az ember, hogy ez is csak egy munka és túlnyomó részben nem hivatás.
polgári szolgálatra kérte magát mert nem akart bevonulni
máshol nem tudott elhelyezkedni, nem sorolom fel miked mondtak.
Ezeket hallva egyből rájön az ember, egy két tanár viselkedésének az okára mikor minden indok nélkül napi szinten szórakozásból ba..tat 1-2 embert.

szerk.: hozzá teszem 1-2 kivételtől eltekintve (ugye a gyökerek) minden tanárral normális tanár-diák viszonyban voltam...
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.09.30. 00:01:17

shutterisland valószínű még nem teljesen nőtt fel, így ennek tulajdonítom a dolgokat!
Igaz egyet értek torrentkillerrel, mert azért van egy határ!
Az elemi hibához meg annyit, hogy nem lehet jó úgy az egyenlet, ha 8*8 neked 46!A másik részt, hogy a lányát fűzted, s bosszút állt, tényleg érdekes!Ahogy a tetoválást én sem nagyon tolerálom, de ha azt mondja, hogy takard el, mert zavarja, akkor lehet kompromisszumra jutni!
Az elemi hibához még annyit, engem egyetemen második félévben azért vágtak meg vektorelméletből, mert a 2 adott tételből 1 sort nem tudtam!Nem tudtam hirtelen bebizonyítani, hogy null vektor csak 1 lehet!És mondta a tanár, hogy lexarja hogy tudom a mátrixelméletet, ha ezt nem tudom!S sajnos igaza volt, még ha akkor legszívesebben leütöttem volna!
Kép
Kép
Kép
torrentkiller
Entrenador del Barça

2011.09.29. 23:54:49

shutterisland írta:
hja, igazad van, de aki első tanítási nap (9.-ben) kijelenti nekem, hogy szivatni fog, mert tetoválásaim vannak (így is tett, de keményen), vagy a másik, akinek a lányával volt egy kis ügyem, aztán otthagytam egy másikért, és ezért úgy [auto_cenzúra], hogy a matekdogában egy egyenletben 8x8-ra véletlen nem azt írtam, hogy 64, hanem hogy 46 (az egyenlet többi része jó) és akkor áthúzza az EGÉSZ dolgozatom, ELEMI HIBA néven, és NULLÁST ad jegynek rá...az korrektebb ? :D
Ha ez így is van, akkor sem ez a módja szerintem. Először az osztályfőnökkel kell beszélni hogy ez meg ez van. Ha ekkor sincs semmi változás, akkor lehet magasabb fórumokon (igazgató stb.) reklamálni.
Legrosszabb esetben a szüleidet megkérni hogy beszéljenek a tanárral.
Kép
"Barcelona Svájcból hozatott nagyon drága gyógyszereket, hogy leküzdje a növekedésihormon-hiányosságát, és ezt meg akarják hálálni. Messinek a szíve diktálta, hogy melyik csapatot válassza. Megráztam a kezét, és gratuláltam, megmutatta, hogy vannak még olyan labdarúgók, akiknél az emberi értékek elsődlegesek"- Ernesto Bronzetti
shutterisland
Director del Fútbol

2011.09.29. 23:47:55

torrentkiller :

hja, igazad van, de aki első tanítási nap (9.-ben) kijelenti nekem, hogy [auto_cenzúra] fog, mert tetoválásaim vannak (így is tett, de keményen), vagy a másik, akinek a lányával volt egy kis ügyem, aztán otthagytam egy másikért, és ezért úgy [auto_cenzúra], hogy a matekdogában egy egyenletben 8x8-ra véletlen nem azt írtam, hogy 64, hanem hogy 46 (az egyenlet többi része jó) és akkor áthúzza az EGÉSZ dolgozatom, ELEMI HIBA néven, és NULLÁST ad jegynek rá...az korrektebb ? :D

a többi tanárral jóban voltam, pl. az infotanárnak szereztem egy ötösért enkór meghívót, vagy mondjuk a tesi tanár megrakta az én tippmixem betű szerint, és jött neki is 500->4300 forint :lol:

alapvetően rendes, meg illedelmes ember vagyok, de aki velem szórakozik, ott elgurul a gyógyszer, és alpári paraszt vagyok.
torrentkiller
Entrenador del Barça

2011.09.29. 23:41:56

shutterisland írta:ha már suli, én kereskedelmi suliban jártam (megbuktattak, eljöttem :D), és utolsó előtti évre már annyira elkocsrult a viszony 3-4 tanárral, hogy ilyenek voltak : ...
Az ég világér nem szeretnélek leszólni, de ezek közül azért a legtöbb irdatlan nagy pofátlanság. Én sem voltam középsuliban mintagyerek, de ilyeneket azért nem engedtem meg magamnak. A tanárt akkor is tisztelni kell (legalábbis nem visszapofázni neki ilyeneket) ha egy shrekkkfej. Ő már tett le valamit az asztalra, diplomát szerzett, amitől te (meg én is) még nagyon messze vagy.
Ilyen beszólások meg hasonló dolgok után csodálkozol, ha utáltak a tanárok?
Kép
"Barcelona Svájcból hozatott nagyon drága gyógyszereket, hogy leküzdje a növekedésihormon-hiányosságát, és ezt meg akarják hálálni. Messinek a szíve diktálta, hogy melyik csapatot válassza. Megráztam a kezét, és gratuláltam, megmutatta, hogy vannak még olyan labdarúgók, akiknél az emberi értékek elsődlegesek"- Ernesto Bronzetti
shutterisland
Director del Fútbol

2011.09.29. 23:41:11

mikor a büfésnő feljött óra közben, bekogott, és szólt nekem, hogy elfelejtettem kifizetni a kakaóscsiga mellé vásárolt powerade-t... :D
Capon
Llegenda del Barça

2011.09.29. 23:33:19

shutterisland írta:ha már suli, én kereskedelmi suliban jártam (megbuktattak, eljöttem :D), és utolsó előtti évre már annyira elkocsrult a viszony 3-4 tanárral, hogy ilyenek voltak :

- na nézzük a felelőőőőt...őőő...gera dávid. (trollface)
- de tanárnő múltkor is én feleltem!
- de a múltkori egyes volt, itt a lehetőség javítani...
Erről jut eszembe.
Angol óra (előtte lévő nap feleltem egy magabiztos 1-esre) tanár mondja hogy felelni fogunk ma is... na mondom király.
Már oda sem figyeltem mi történik mikor meghallom a nevemet.
Teljesen felháborodva felállok, hogy ilyen nincs ez mekkora ki..szás. stb stb. tanát teljesen megrökönyödve ül és pislog mikor rám szólnak, hogy még csak a névsort olvassa fel :lol: :lol: :lol:
shutterisland
Director del Fútbol

2011.09.29. 23:16:21

ha már suli, én kereskedelmi suliban jártam (megbuktattak, eljöttem :D), és utolsó előtti évre már annyira elkocsrult a viszony 3-4 tanárral, hogy ilyenek voltak :

- na nézzük a felelőőőőt...őőő...gera dávid. (trollface)
- de tanárnő múltkor is én feleltem!
- de a múltkori egyes volt, itt a lehetőség javítani.

elindultam kifele, így mormogva anyáztam, meg felrúgtam egy ilyen gagyi osztálydíszt.

- tanuljál már meg viselkedni, ilyen kezelhetetlen hülyegyereket még nem láttam.
- jóvan' maga is tanítsa meg a kislányát, hogy nem kell .....ni magát lepukkant lépcsőházban narkós gyökerekkel...
(ezt így 30 gyerek előtt)
kínos csend...tanár néz...
- na mesélj nekem csokonairól.. (nem is azt vettük..) :lol:

olyan is volt, mikor hülyéskedtem haverral hátul, tanár felszólalt.
- na jólvan, amíg nem takarodtok ki a teremből, nem folytatom az órát.
komolyan mondom, a hátralévő 15-20 percben az volt, hogy mi ott ültünk, sz.rtunk rá, ez meg ott hőbörgött elöl, a többiek (stréber vonulat) elkezdtek oltani, hogy húzzunk már ki, ők tanulni akarnak.
és így csorgott le az óra hátralévő ideje :D

olyan is volt, hogy telóval játszottam, arra jött a tanár, letettem a telóm az asztalra, és írtam az anyagot, az meg elvette a telóm (nem adtam volna oda, csak nem figyeltem) aztán nyomta a szöveget, hogy év végén visszaadja. (ezt így 3 hónappal év vége előtt)
óra után bementem a tanáriba (nem volt benn senki, csak egy tesitanár, rám se nézett.) kihúztam a fiókját, kivettem a telóm, azt mentem haza.
másnap szerintetek hozzám szólt ? mai napig nem tudja, hogy én vettem el :D

de a legjobb, mikor bevittem non-alcholic sört, felszisszentem szünetben, azt 3 gyökér tanár akarta egyből rámverni, hogy alkoholizálok a suliban..de belefőttek csúnyán, igazgatónő kiröhögte őket :D
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2011.09.29. 22:52:39

képzelem.. :lol:

szerk.: Külön ciki, hogy nagynéném az iskolában dolgozik (tanár) szóval anyám első kézből van értesítve mindenről... :lol: :roll:
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
Capon
Llegenda del Barça

2011.09.29. 22:51:01

FtcSikiHun írta:
S.Agüero írta:Tegnap megkaptam életem első osztályfőnökijét! :mrgreen: :oops: :D
Azért, mert fociztunk az első óra előtt a napköziben és az első óráról 10 percet késtünk... :roll: :lol:
ennyiért? :D

én 5.ben kaptam azért majdnem mert kiugrottam az ablakon. de mivel év eleje volt nem kaptam. aztán 6.ban minden tesióráról kiküldtek mert rossz voltam, ott kaptam egy szaktanárit. még 6.ba folyton csesztettünk egy csajt, azért osztályfőnöki. tavaly 9be (szóval első középsulis évembe) meg már az 1. hónapba bejött beszélni velünk az igazgató. baromi jó osztályunk van :lol:
0.ba kevés tantárgyunk volt, most 1.be bejött minden, új tanárok, mindenki úgy jött, hogy sokat hallottam már rólatok. az egész tanári rólunk beszél :D

eddig a 9.-10. osztlyátálag valami ilyesmi:

12 osztályfőnöki, 4 szaktanári, 1 igazgatói beszélgetés
:D
Sosem felejtem el. Középiskola első nap (tényleg az első, azt sem tudtam ki kicsoda) első órából eltelik 5 perc valaki belép az terembe és mondja a nevemet, hogy fel az igazgatóhoz. Na mondom jól kezdődik. Felmegyek add ide az ellenőrződet igazgatói intő :shock: mondom még nincs is ellenőrzöm. Eskü semmit sem csináltam :twisted: ...
mint kiderűlt kihagytam 1 hét gyakorlati órát :D fogalmam nem volt róla.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Capon 2011.09.29. 22:57:11-kor.
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2011.09.29. 22:49:41

TT írta:
Victor_Valdes írta:Ja ezt így, kicsit elszakadt a húr egy fél éve fejben, és azóta nem sikerült rendbe tenni a dolgokat, meg is látszik rendesen rajtam.. :?
a nők...mi? :D
Is, de ez inkább családi.. :)
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
TT
Capitá del Barça

2011.09.29. 22:48:34

Victor_Valdes írta:Ja ezt így, kicsit elszakadt a húr egy fél éve fejben, és azóta nem sikerült rendbe tenni a dolgokat, meg is látszik rendesen rajtam.. :?
a nők...mi? :D
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2011.09.29. 22:47:24

Ja ezt így, kicsit elszakadt a húr egy fél éve fejben, és azóta nem sikerült rendbe tenni a dolgokat, meg is látszik rendesen rajtam.. :?
shutterisland
Director del Fútbol

2011.09.29. 22:45:53

Victor_Valdes írta:két szaktanári figyelmeztetés, egy osztályfőnöki figyelmeztetés, és egy osztályfőnöki megrovás, meg 11 db egyes, azt hiszem belekezdtem az idei tanévbe rendesen... :oops: :?
ezt így szűk egy hónap alatt ? 8)
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2011.09.29. 22:44:20

két szaktanári figyelmeztetés, egy osztályfőnöki figyelmeztetés, és egy osztályfőnöki megrovás, meg 11 db egyes, azt hiszem belekezdtem az idei tanévbe rendesen... :oops: :?

szerk.: Kihagytam, hogy mi miért: szaktanári: mert nem tetszett neki, hogy elaludtam az óráján (fizika) figyelmeztetés: dohányzás az iskola terültén, megrovás: iskola engedély nélküli elhagyása (ezzel együtt kaptam két igazolatlan órát, és egy szép felszólítást is..)

szerk.: a másik szaktanári valami pofázás miatt volt.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Victor_Valdes 2011.09.29. 22:48:07-kor.
FtcSikiHun
Director del Fútbol

2011.09.29. 22:39:10

S.Agüero írta:Tegnap megkaptam életem első osztályfőnökijét! :mrgreen: :oops: :D
Azért, mert fociztunk az első óra előtt a napköziben és az első óráról 10 percet késtünk... :roll: :lol:
ennyiért? :D

én 5.ben kaptam azért majdnem mert kiugrottam az ablakon. de mivel év eleje volt nem kaptam. aztán 6.ban minden tesióráról kiküldtek mert rossz voltam, ott kaptam egy szaktanárit. még 6.ba folyton csesztettünk egy csajt, azért osztályfőnöki. tavaly 9be (szóval első középsulis évembe) meg már az 1. hónapba bejött beszélni velünk az igazgató. baromi jó osztályunk van :lol:
0.ba kevés tantárgyunk volt, most 1.be bejött minden, új tanárok, mindenki úgy jött, hogy sokat hallottam már rólatok. az egész tanári rólunk beszél :D

eddig a 9.-10. osztlyátálag valami ilyesmi:

12 osztályfőnöki, 4 szaktanári, 1 igazgatói beszélgetés
Kép
'élvezd, hogy minden rosszban van valami'
'...törekedj azzá lenni,ami lehetnél!'
MatyiG
Adminisztrátor

2011.09.29. 22:31:56

Tegnap megkaptam életem első osztályfőnökijét! :mrgreen: :oops: :D
Bogyó
Jugador del Barça

2011.09.29. 16:49:34

A szőke nő levele a lányához
Kedves lányom!
Lassan írom a levelet, mert tudom, hogy nem tudsz gyorsan olvasni. Már nem ott lakunk, ahol eddig laktunk. Apád olvasta, hogy a legtöbb baleset otthontól 20 kilométeres körzetben történik, úgyhogy elköltöztünk. Nem tudom megírni a házszámot, az előző lakók magukkal vitték, hogy ne kelljen a címüket megváltoztatni. De minden nagyon szép az új házban. Mosógép is van, habár nem működik valami jól. Beletettem a ruhát, meghúztam a láncot, és azóta se láttam belőle semmit viszont. De azért nem rossz itt. A múlt héten csak kétszer esett. Egyszer három napig, egyszer meg négyig. Elküldtem a kabátot, amit kértél, de apád szerint a gombok miatt a csomag túl nehéz lett volna, így levágtam őket, és beletettem a zsebébe. A bátyád valamelyik nap bezárta a kocsikulcsot. Nagyon aggódtunk, mert két órába tellett, mire engem meg apádat ki tudtak szabadítani a kocsiból. A nővérednek ma reggel gyereke született, de még nem tudjuk, mi, úgyhogy nem tudom megírni, hogy nagynéni vagy-e vagy nagybácsi. A szomszéd múlt héten beleesett a pálinkás hordóba, páran megpróbálták kihúzni, de hősiesen leküzdötte őket, és megfulladt. Három napig hamvasztották. Különben nincs sok újság, minden megy a megszokott mederben.
Szerető anyád
U.i. Akartam pénzt tenni a borítékba, de már le volt zárva.

ááááá #-o külön topic kellene neki. pl. "ez fájt"...
Kép
Deus
Boixos Nois

2011.09.29. 10:48:29

KépKép
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2011.09.28. 13:52:04

Tisztában vagyok vele, akkor is.. :)
ozsimiki
Adminisztrátor

2011.09.28. 13:29:05

Victor_Valdes írta:
Egy jól sikerült ütés, Sthol tetteivel van egyszinten...? :roll:
értem mit neheztelsz, de a rend kedvéért:

ennek a csókának nem kell börtönbe mennie ha két éven belül nem követ el semmit sem. Míg Stohlnak min fél évet le kell ülnie.

hogy egészen pontosak legyünk.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2011.09.28. 13:14:18

Egy jól sikerült ütés, Sthol tetteivel van egyszinten...? :roll:
Válasz küldése