ha már suli, én kereskedelmi suliban jártam (megbuktattak, eljöttem

), és utolsó előtti évre már annyira elkocsrult a viszony 3-4 tanárral, hogy ilyenek voltak :
- na nézzük a felelőőőőt...őőő...gera dávid. (trollface)
- de tanárnő múltkor is én feleltem!
- de a múltkori egyes volt, itt a lehetőség javítani.
elindultam kifele, így mormogva anyáztam, meg felrúgtam egy ilyen gagyi osztálydíszt.
- tanuljál már meg viselkedni, ilyen kezelhetetlen hülyegyereket még nem láttam.
- jóvan' maga is tanítsa meg a kislányát, hogy nem kell .....ni magát lepukkant lépcsőházban narkós gyökerekkel...
(ezt így 30 gyerek előtt)
kínos csend...tanár néz...
- na mesélj nekem csokonairól.. (nem is azt vettük..)
olyan is volt, mikor hülyéskedtem haverral hátul, tanár felszólalt.
- na jólvan, amíg nem takarodtok ki a teremből, nem folytatom az órát.
komolyan mondom, a hátralévő 15-20 percben az volt, hogy mi ott ültünk, sz.rtunk rá, ez meg ott hőbörgött elöl, a többiek (stréber vonulat) elkezdtek oltani, hogy húzzunk már ki, ők tanulni akarnak.
és így csorgott le az óra hátralévő ideje
olyan is volt, hogy telóval játszottam, arra jött a tanár, letettem a telóm az asztalra, és írtam az anyagot, az meg elvette a telóm (nem adtam volna oda, csak nem figyeltem) aztán nyomta a szöveget, hogy év végén visszaadja. (ezt így 3 hónappal év vége előtt)
óra után bementem a tanáriba (nem volt benn senki, csak egy tesitanár, rám se nézett.) kihúztam a fiókját, kivettem a telóm, azt mentem haza.
másnap szerintetek hozzám szólt ? mai napig nem tudja, hogy én vettem el
de a legjobb, mikor bevittem non-alcholic sört, felszisszentem szünetben, azt 3 gyökér tanár akarta egyből rámverni, hogy alkoholizálok a suliban..de belefőttek csúnyán, igazgatónő kiröhögte őket