pety27 írta:Lilu írta:Sziasztok!
Tegnap értünk haza a meccsnézéssel összekötött spanyolországi nyaralásból.
A múlt hétvégi Osasuna mérkőzést láttuk élőben, és hát alapból élvezetes volt, de a sok gól, és a stadion hangulata feledhetetlen. Magyar családnál, Szabelláéknál szálltunk meg Costa Braván, talán ismeritek is őket. Kompletten vettük a szállást, repülést és a meccsjegyet. Rettentő készségesek voltak, nemcsak a program szervezésben, hanem minden felmerülő problémában segítettek. Bejártuk az egész régiót, persze még így is maradt látnivaló a következő utazásra. Így végül hét napot voltunk kint, ajánlom mindenkinek. Az izgalmasabb mérkőzésre nem árt időben jelentkezni, mert eredetileg mi is az Atletico Madrid meccsre szerettünk volna menni, de arra már nem volt hely. Tavasszal szeretnénk újra menni! Képeket, további infókat szívesen adok! Üdv.
Szia!
mi 09.13tól 20ig voltunk kinn a szüleimmel a Milan és az Osasuna elleni meccsen! Hol ültetek az Osasuna ellen ?:D Jó lett volna magyarokkal együtt szurkolni...

Helló,
Felső részen ültünk, talán 357-es szektor - így fejből meg nem mondom, valahol a hosszú oldalon, felező vonal tájékán. De mindent szuperül láttunk. Amúgy abban a szektorban elég sok magyar volt, szinte csak magyar hangokat hallottunk a meccs közben

, igaz a hazai bajnokságról beszélgettek... Ezt mondjuk már akkor se értettem

!
A legközelebbi út előtt biztos bejelentkezek majd ide, hogy kik jönnek. Mi amúgy egy 9 fős magyar társasággal voltunk. Mondhatom megérte, bármikor indulnék azonnal! Gondolom ezzel vagyunk így egy páran...
A Milan meccset mi is szívesen megnéztük volna, az egyik srác épp Milan drukker, bár a végkimenetel szempontjából én annyira nem bánom, hogy inkább tv-n néztem.
Ti merre ültetek? Hogy szerveztétek az utazást?
Üdv,
Lilu