Segítség kéne
8mp-lel nem mész sokra, mert ami kéne az az optikai zoom.Ez az N9 mitől is olyan jó?Ha belül elkattan valami, akkor mit lehet vele kezdeni?
laptopos kérdéshez pedig:
Dell-t, Fujitsu-Siemens-t és HP-t ne vegyél, én az Acer-t javaslom
laptopos kérdéshez pedig:
Dell-t, Fujitsu-Siemens-t és HP-t ne vegyél, én az Acer-t javaslom
B.
- Bobberto
- Capitá del Barça
Már javítottam, kösziBogyó írta:Öööö... nem jó a link.Bobberto írta:Egy régebbi Samsung telefonom van. Konkrétan ez: http://www.goal.com/en-us/news/114/mexi ... celona-are
Gondolkozok, hogy leváltom, viszont teljesen tanácstalan vagyok. Samsung-ban gondolkozok.![]()
Hát, nekem ezek az érintős cuccok nem jönnek be (kinek a pap...), meg őszintén szólva a samsung se a kedvencem.
![]()
Ha már mindenképp ilyen érintőset szeretnél, akkor én a nokia n9-et javasolnám.
Nokia n9
Nokia vs Samsung

Hűha, nah beleléptünk a lápba és süllyedek

Galaxy SII-t itt olvastam végig. http://www.samsung.com/hu/consumer/mobi ... cification
A 8 megapixeles képek és videók valami gyönyörű szépek. Gondolom a net is tökéletesen jön és pl böngészni vagy facebookozni, ha távol leszek itthonról, könnyedén menne.

Öööö... nem jó a link.Bobberto írta:Egy régebbi Samsung telefonom van. Konkrétan ez: http://www.goal.com/en-us/news/114/mexi ... celona-are
Gondolkozok, hogy leváltom, viszont teljesen tanácstalan vagyok. Samsung-ban gondolkozok.

Hát, nekem ezek az érintős cuccok nem jönnek be (kinek a pap...

Ha már mindenképp ilyen érintőset szeretnél, akkor én a nokia n9-et javasolnám.

Nokia n9
Nokia vs Samsung

- Bobberto
- Capitá del Barça
Javítottam, hát tényleg nem azt akartam linkelni, csak nem töltött be míg már másolni akartamL.Messi 10 írta:Biztos azt linkelted amit szerettél volna?Bobberto írta:Sziasztok!
Egy kis tanácsot szeretnék kérni, vagy akinek van személyes tapasztalata, még inkább szívesen fogadnám.
Egy régebbi Samsung telefonom van. Konkrétan ez: http://www.goal.com/en-us/news/114/mexi ... celona-are
Gondolkozok, hogy leváltom, viszont teljesen tanácstalan vagyok. Samsung-ban gondolkozok. Galaxy SII? vagy valami más? Ipad 2-ről van valakinek véleménye? Azt ha jól tudom csak netezésre, filmek nézésre ajánlott, de telefonálni sehogy nem lehet vele pl headset-tel vagy bárhogy?!
KösziEgyébként jó választásnak tartom az S II-t, és ez a Mobil Aréna értékelés mindent elmond:

Húhh, köszi! Ez tényleg elég véleményezés. Itt néztem, de nem jövök rá nekünk mennyibe is kerülne, így + pontokkal, meg aranykártyával meg mi tudom én mivel http://webshop.t-mobile.hu/webapp/wcs/s ... langId=-11
Olyan 100-150 körül gondoltam. Az biztos, hogy rengeteg mindent tud, csak lövésem sincs ez mennyire éri meg, ha pár hónapon belül jön a Galaxy SIII pl?

- L.Messi 10
- Entrenador del Barça
Biztos azt linkelted amit szerettél volna?Bobberto írta:Sziasztok!
Egy kis tanácsot szeretnék kérni, vagy akinek van személyes tapasztalata, még inkább szívesen fogadnám.
Egy régebbi Samsung telefonom van. Konkrétan ez: http://www.goal.com/en-us/news/114/mexi ... celona-are
Gondolkozok, hogy leváltom, viszont teljesen tanácstalan vagyok. Samsung-ban gondolkozok. Galaxy SII? vagy valami más? Ipad 2-ről van valakinek véleménye? Azt ha jól tudom csak netezésre, filmek nézésre ajánlott, de telefonálni sehogy nem lehet vele pl headset-tel vagy bárhogy?!
Köszi

wtf ?Bobberto írta:Egy régebbi Samsung telefonom van. Konkrétan ez: http://www.goal.com/en-us/news/114/mexi ... celona-are

Before you laugh at kids who believe in Santa, remember there are grown men who believe that Cristiano Ronaldo is a better footballer than Lionel Messi.
Dellkanty írta:Laptop vásárlás előtt állok. Milyen márkát ajánlotok?

Sok ismerősömnek van, köztük nővéremnek is, lekopogom, de még senki se panaszkodott erre a márkára. (csak a Windowsra

- Bobberto
- Capitá del Barça
Sziasztok!
Egy régebbi Samsung telefonom van. Konkrétan ez: http://www.samsung.com/hu/consumer/mobi ... returnurl=
Köszi

Egy régebbi Samsung telefonom van. Konkrétan ez: http://www.samsung.com/hu/consumer/mobi ... returnurl=
Köszi

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bobberto 2011.08.10. 18:21:19-kor.

Laptop vásárlás előtt állok. Milyen márkát ajánlotok?

Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
- nagyakos91
- Barça B
én is ugyanezzel a problémával "küzdök"torrentkiller írta:Srácok, kellene egy kis segítség.
Van itthon 2 db régi hangszórónk, elvileg működnek, csak a csatlakozójukat akarom kicserélni.
Először is, remélem meg tudjátok mondani, hogy ezt a fajta csatlakozót hogy hívják, aztán lehet-e rá 3,5 jack átalakítót kapni, vagy vágjam le és kössek rá egy úja jack-et?
köszi szépen előre is

visca el barca!
- mekkora
- Jugador d'estrella
Segítség kéne !
Adott egy elég jó lehetőségem, mégpedig hogy egy képzést ( a képézés ausztriában lenne ) ingyen kapok. Nekem csak ki kell választanom hogy milyen szakma/milyen irányú legyen . Teljesen ötlettelen vagyok, mert azok a munkák, amik érdekelnek, nem teljesen ilyesmi képzettséggel keresendők. Szóval a kérdésem az lenne, ha nektek lenne egy ilyen lehetőségetek, ti milyen irányban választanátok ? Mi lenne az amit szívesen csinálnátok ? hátha kapok egy jó kis ötletet !
köszi előre is
Adott egy elég jó lehetőségem, mégpedig hogy egy képzést ( a képézés ausztriában lenne ) ingyen kapok. Nekem csak ki kell választanom hogy milyen szakma/milyen irányú legyen . Teljesen ötlettelen vagyok, mert azok a munkák, amik érdekelnek, nem teljesen ilyesmi képzettséggel keresendők. Szóval a kérdésem az lenne, ha nektek lenne egy ilyen lehetőségetek, ti milyen irányban választanátok ? Mi lenne az amit szívesen csinálnátok ? hátha kapok egy jó kis ötletet !
köszi előre is
Ma 3 órát álltam a parkolni tilos zónában, holnap megpróbálom ugyanezt autóval .
- torrentkiller
- Entrenador del Barça
Srácok, kellene egy kis segítség.
Van itthon 2 db régi hangszórónk, elvileg működnek, csak a csatlakozójukat akarom kicserélni.
Először is, remélem meg tudjátok mondani, hogy ezt a fajta csatlakozót hogy hívják, aztán lehet-e rá 3,5 jack átalakítót kapni, vagy vágjam le és kössek rá egy úja jack-et?
köszi szépen előre is
köszi szépen előre is

"Barcelona Svájcból hozatott nagyon drága gyógyszereket, hogy leküzdje a növekedésihormon-hiányosságát, és ezt meg akarják hálálni. Messinek a szíve diktálta, hogy melyik csapatot válassza. Megráztam a kezét, és gratuláltam, megmutatta, hogy vannak még olyan labdarúgók, akiknél az emberi értékek elsődlegesek"- Ernesto Bronzetti
- visca el barca
- Presidente del Barça
ha tudnék ncoreról tölteni biztos nem bajlodnek ilyennel, de nem vagyok fenn sajnos.Bányász írta:És csak innen jó mert hát ncore-on úgy nézem fent van az összes.Nézted már?visca el barca írta:http://www.mr2.hu/akusztik-lejatszo
szeretném vhogy innen letölteni, vagy felvenni a zenéket. ötlet? (a lényeg h aránylag jó minosegu legyen!)
kösz!

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- Bányász
- Rendfenntartó - moderátor
És csak innen jó mert hát ncore-on úgy nézem fent van az összes.Nézted már?visca el barca írta:http://www.mr2.hu/akusztik-lejatszo
szeretném vhogy innen letölteni, vagy felvenni a zenéket. ötlet? (a lényeg h aránylag jó minosegu legyen!)
kösz!

"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."
"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
- visca el barca
- Presidente del Barça
http://www.mr2.hu/akusztik-lejatszo
kösz!
kösz!
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- albicelesteX
- A Vadász
Tesód még mindig aranyos Lui?lui1698 írta:Srácok gondolom többen is vagytok akik neten felvételztetek.
Én most csinálnám tesóm pótfelvételiét a felvin, de elakadok.
Az e-felvételihez való belépéskor kér egy biztonsági kódot amit elvileg elküldtek a megadott e-mail címre. De nem jött semmi.
Azt írja, hogy ha nem jön próbáljam másikkal de eddig még azon se jött semmi pedig már több óra is eltelt.
Akinek van esetleg valami ötlete legyen szíves ossza meg velem, mert eléggé fontos lenne.

Más Győrben keresek kiadó szobát a párommal lakótársnak mennénk.Ha tud valaki segíteni nagyon megköszönnénk!

Én is csak ugyanezt tudom neked mondani, próbáld másikkal.lui1698 írta:Az e-felvételihez való belépéskor kér egy biztonsági kódot amit elvileg elküldtek a megadott e-mail címre. De nem jött semmi.
Azt írja, hogy ha nem jön próbáljam másikkal de eddig még azon se jött semmi pedig már több óra is eltelt.

Szerintem a mail fiókkal lehet gond. Én a gmail-re esküszöm, minden pöpecül működik. Nekem régebben citromaillel, freemaillel, hotmaillel is volt már problemám, ezzel viszont semmi. Szóval, ha még nincs, akkor csinálj egy gmail-es címet, szerintem azzal működni fog.

Sok sikert!

- lui1698
- Llegenda del Barça
Srácok gondolom többen is vagytok akik neten felvételztetek.
Az e-felvételihez való belépéskor kér egy biztonsági kódot amit elvileg elküldtek a megadott e-mail címre. De nem jött semmi.
Akinek van esetleg valami ötlete legyen szíves ossza meg velem, mert eléggé fontos lenne.

Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
Részemről is ment egy szavazat.
De ha legközelebb ilyen szavazós izé lesz,akkor az offtopicba írd szerintem.
De ha legközelebb ilyen szavazós izé lesz,akkor az offtopicba írd szerintem.

- Messi-Ini
- Capitá del Barça
ja hát egy csöppet levan maradva,de csak ma reggel vettük észre ezt az egészet,míg a többiek már kapják a szavazatokat már egy ideje,a hátrány tetemes,de nem behozhatatlan.Bogyó írta:Tesódnak jól "bele kellene húznia", ahogy néztem, szóval ment a szavazat.Messi-Ini írta:A hétvégén a Kaposvár jön hozzánk,természetesen ottleszünk a meccsen.A szünetben lehetősé adódik arra,hogy 3 ember 11-est rúgjon.Az hogy ki lesz ez a 3 ember,az egy Facebook szavazás alapján dől el.
Tesóm nagyon szeretne büntetőt rúgni,ezért nagyon szeretne bent lenni ugye az első 3-ba,ezért megkérlek titeket,hogy akinek van Fecbookja,és aki teheti,az a következő linken kérem szavazzon Pereznyák Zoltánra.![]()
jah és köszi,örök hála

szerk.:jah ezt elnéztem,mindenkire tegnap estétől lehet szavazni

akkor viszont még nemszólt senkinek,mert dolgozik,a többiek szétkürtölték mindenkinek,neki még nemsikerült,eddig...

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Messi-Ini 2011.08.04. 14:58:25-kor.

Tesódnak jól "bele kellene húznia", ahogy néztem, szóval ment a szavazat.Messi-Ini írta:A hétvégén a Kaposvár jön hozzánk,természetesen ottleszünk a meccsen.A szünetben lehetősé adódik arra,hogy 3 ember 11-est rúgjon.Az hogy ki lesz ez a 3 ember,az egy Facebook szavazás alapján dől el.
Tesóm nagyon szeretne büntetőt rúgni,ezért nagyon szeretne bent lenni ugye az első 3-ba,ezért megkérlek titeket,hogy akinek van Fecbookja,és aki teheti,az a következő linken kérem szavazzon Pereznyák Zoltánra.

- Messi-Ini
- Capitá del Barça
Hali!
Egy elég furcsa kérésem lenne,könnyen teljesíthető,csak elég furcsa...
Szóval én Pápán lakom,nagy Pápa drukker vagyok,(igaz,a Pápa nálam csak a Fradi után jön
),szóval minden Pápa meccsen kintvagyok,tesómékkal együtt.A hétvégén a Kaposvár jön hozzánk,természetesen ottleszünk a meccsen.A szünetben lehetősé adódik arra,hogy 3 ember 11-est rúgjon.Az hogy ki lesz ez a 3 ember,az egy Facebook szavazás alapján dől el.
Tesóm nagyon szeretne büntetőt rúgni,ezért nagyon szeretne bent lenni ugye az első 3-ba,ezért megkérlek titeket,hogy akinek van Fecbookja,és aki teheti,az a következő linken kérem szavazzon Pereznyák Zoltánra.
Link: http://www.facebook.com/LombardPapa
Nagyon megköszönném,és ahogy tudom,amivel tudom meg is hálálom!!!
Köszi előre is mindenkinek.

Egy elég furcsa kérésem lenne,könnyen teljesíthető,csak elég furcsa...
Szóval én Pápán lakom,nagy Pápa drukker vagyok,(igaz,a Pápa nálam csak a Fradi után jön

Link: http://www.facebook.com/LombardPapa
Nagyon megköszönném,és ahogy tudom,amivel tudom meg is hálálom!!!
Köszi előre is mindenkinek.

- albicelesteX
- A Vadász
Sziasztok!Egy kis segítségre lenne szükségem.Az otthoni netem befalcolt.A modemen minden világít aminek világítania kell a routeren szintén.Kihúztam,reseteltem, újradugdosgattam,próbáltam a Lan drivert újra tenni,IP-t megújítani,de nem jó,azt írja ki,hogy nem lehet végrehajtani,meg,hogy a kapcsolat nem jön létre mert valamelyik nem elérhető vagy korlátozott vagy valami hasonló.Szolgáltatót felhívtuk nem lettünk okosabbak,azt mondta hívassunk ki kiszállási díj fejében szervizt...amit nem akarok...Előre is köszi.

Srácok, szerintetek van rá esély, hogy tudjak venni egy HP Deskjet F380-as nyomtató-szkenner-fénymásolóhoz áramkábelt? Az USB-je meg van, de az áramkábelét, ami a konnektort és a gépet köti össze, azt nem találom, elkeveredett valahova a költözködés során... Szerintetek tudok venni valahogy egyet? Segítsetek, ha tudtok, nagyon gáz a helyzet!
Nekem meg nagyon kellene egy kábel hozzá, mert szükségem van a nyomtatóra... 

Football, bloody hell. /SAF/