Portrék...

Ami egyik témához sem kapcsolódik, avagy itt nyugodtan írhatsz mindenről kötetlenül.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.07.27. 09:17:20

Na én is írnék egy rövidke összefoglalót!Úgy gondolom a hszk-ből sok mindent megtudtatok rólam, mint személyiség :lol:

86.12.09én láttam meg a napvilágot, Bp-n, Angyalföld :lol: Most is Pesten élek a Fehérvári út közelében.
Van egy nővérem ő most jelenleg Németországban dolgozik, Stuttgart mellett!Alapvetően elmondható, hogy nemzetközi család vagyunk, fater mikor kicsi voltam kiment Spanyolországba dolgozni, s ott ragadt egy fiatalabb cafka miatt, 10 éve nem láttam :?
Már azért sokat megismerhettetek belőlem, nem vagyok alapvetően egy barátságos emberke, ezt magánéletben is szokták mondani :P :lol:
Most jelenleg a MÁV-nál (igen MÁV :lol: ) dolgozok, mint nemzetközi logisztikai menedszer (BME-n végeztem műszaki menedszer szakon)szép hangzatos, ülök a gép előtt, s SAP rendszerben kattintgatok, meg e-mailezek, iszonyat unalmas!Ezért is szoktam fórumozni :lol: De úgy néz ki lesz lehetőségem kimenni külföldre dolgozni, mert a feleségem is kint dolgozik Franciaországban és így egy kicsit nehézkes az élet, s talán most sikerül kijutnom nekem is majd októbertől.Kedves nejemet Anitának hívják, pontosabban Keller-Bíró Anita :lol:
Sport terén imádom a kosarat a foci mellett, akik járnak az USA topikba tudják, hogy Celtics forever :lol:
Foci terén:Barca, Ajax, Fradi, mindegyiknek van egy kis története, röviden leírva, Fradiban fociztam 11 évig, mint söprögető, majd belső középpályás, ezért is figyelem jobban a védekezéseket a meccseken :lol: Volt egy elülső térdszalag szakadásom ezért abba kellett hagynom 16 évesen!Ajax hihetetlenül megfogott a 90es évek közepén, s hatalmas élmény volt, mikor labdaszedő lehettem az Üllői úton mikor itt játszottak a BL-ben!Na és a Barca :lol: Faterom Barca-Celtára vitt ki először, s 6 évesen magával ragadott a majd 100ezer ember nyújtotta hangulat!
Pep volt az egyik kedvencem, meg talán meglepő módon Bakero, imádtam az oroszlánsörényest!
Persze igazán akkor értesültem minden rezdülésről mikor megjelent a Sport TV illetve az internet, addig maradt a DSF-s összefoglaló, meg a TVE-n pár meccs!
Zenében szeretem a régi 80as 90es évek zenéit, illetve magyar underground, rap/hip-hop!

Hát így nagyjából ennyi, a keresztnevem Balázs, de én úgy vagyok vele, akit nem ismerek személyesen, fórumnevén szólítok!Számomra idegen az, hogy rendes néven szólítsak teljesen ismeretlen embereket,valószínű a nagyváros miatt, itt mindenki megy faarccal, ha rám köszönnek az utcán én is megijedek :lol:

Ez lennék én
Hirtelen ezt a képet találtam, kicsit kopaszodom, de ha valaki megemlíti, kinyírom :twisted: :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bob_Marley 2011.07.27. 10:21:23-kor.
Kép
Kép
Kép
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2011.07.27. 00:19:35

Na dobáljatok pü-vel.:D
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
blaugrana!?
Barça B

2011.07.27. 00:18:52

Victor_Valdes írta:
Barca_10 írta:V_V (nem tudom hogy szólíthatlak sorry :oops: ) te még viszonylag jól is jársz azokkal, én megkapom azt is, h ugyanolyan drogos leszek mint nagybátyám.Apámnak a matek a mániája, nem fogja fel, h hülye vagyok hozzá, 2.-es mindig megvan de többet ne várjon el.Többiből 3-4-5 és a tanulásom egész évre annyi, h év elején bepakolok mindent :lol:

De ezt szerintem folytassuk offtopicban. :wink:
Inkább vmi fb-t nyomj, vagy hasonlót. :D Vagy a neved, és bejelöllek, vagy Te engem. Ezek nem fórumra illő dolgok. :D Viszont szívesen kitárgyalnám. :D
msn-en esetleg és akkor tömegével tudunk :D
Kép
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2011.07.27. 00:18:43

blaugrana!? írta:
S.Agüero írta:ja akkor én másra gondoltam... :oops:
ezek többnyire akkor hangzanak el amikor cigit találnak nálad vagy piát vagy megbuksz vagy intőt kapsz(többnyire azért az ordibálós fejleszedős rész után)
Vaaaaagy, ha ezek a dolgok sorozatosan történnek meg veled, akkor már egy egyszerű "sziának" is ez lesz a vége. :lol:
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
davidvilla77
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2011.07.27. 00:18:14

Bogyó írta: Davidvilla77, ismerős a falad. Nem volt benn véletlenül a "Barca ereklyék" topicban? :roll: :)
De, jól emlékszel. Hawk töltötte fel : )
http://www.eurobarca.hu/forum/viewtopic ... c&start=25

A 2 oldal pont ezzel kezdődik : )
Kép
Barca_10
Entrenador del Barça

2011.07.27. 00:17:49

Victor_Valdes írta:
Barca_10 írta:V_V (nem tudom hogy szólíthatlak sorry :oops: ) te még viszonylag jól is jársz azokkal, én megkapom azt is, h ugyanolyan drogos leszek mint nagybátyám.Apámnak a matek a mániája, nem fogja fel, h hülye vagyok hozzá, 2.-es mindig megvan de többet ne várjon el.Többiből 3-4-5 és a tanulásom egész évre annyi, h év elején bepakolok mindent :lol:

Inkább vmi fb-t nyomj, vagy hasonlót. :D Vagy a neved, és bejelöllek, vagy Te engem. Ezek nem fórumra illő dolgok. :D Viszont szívesen kitárgyalnám. :D

Fb most szhar nem tudom mivan vele(Sorry, we are experiencing temporary technical problem, please check back later.ezt dobja ki), bejelölhetsz nyugodtan (Pataki Krisztián :wink: ), de inkább dobok 1 pü.-t msnel ha megfelel :D
“...I like the idea of a black sun; like a black hole is space, sucking everything into darkness, where we came from and where we’re heading...”
blaugrana!?
Barça B

2011.07.27. 00:17:32

S.Agüero írta:ja akkor én másra gondoltam... :oops:
ezek többnyire akkor hangzanak el amikor cigit találnak nálad vagy piát vagy megbuksz vagy intőt kapsz(többnyire azért az ordibálós fejleszedős rész után)
Kép
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2011.07.27. 00:15:43

MatyiG
Adminisztrátor

2011.07.27. 00:14:01

ja akkor én másra gondoltam... :oops:
Barca_10
Entrenador del Barça

2011.07.27. 00:13:52

V_V (nem tudom hogy szólíthatlak sorry :oops: ) te még viszonylag jól is jársz azokkal, én megkapom azt is, h ugyanolyan drogos leszek mint nagybátyám.Apámnak a matek a mániája, nem fogja fel, h hülye vagyok hozzá, 2.-es mindig megvan de többet ne várjon el.Többiből 3-4-5 és a tanulásom egész évre annyi, h év elején bepakolok mindent :lol:

“...I like the idea of a black sun; like a black hole is space, sucking everything into darkness, where we came from and where we’re heading...”
blaugrana!?
Barça B

2011.07.27. 00:11:01

S.Agüero írta:
Blaugrana: Te is otthon vagy a szentbeszédekbe?
mint ahogy én is. :D
anyum a "végén" mindig mondja h milyen jókat lehet velem beszélgetni, jobbat mint egy felnőttel. :D 8)
tood mi a szentbeszéd?:D
Kép
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2011.07.27. 00:09:44

Persze, mert akkor meghúzza magát az ember. :lol:

Fejj, ez a sok rossz fiatal..cigi, pia, szex.. legalább az elsőről letettem már. :lol:

szerk: Ez nálunk is elmegy, amikor a fülbevalót csináltattam, és megkaptam az első egyesem középsuliba, megkaptam, és meg is kapom minden alkalommal, hogy maffiózó leszek, börtönbe kerülök, stb...
blaugrana!?
Barça B

2011.07.27. 00:09:31

Victor_Valdes írta:Legyél rá büszke. :D Én is az vagyok. :lol: :D

Itt nem kötekednek sehol sem. :D Óvszerért szóltak? :o Ilyet se hallottam még sose amúgy. :D

Blaugrana: Te is otthon vagy a szentbeszédekbe? :lol:

nagyon csak az baj hogy én nem azéért kapok szentbeszédet ha visszapofázok a tanárnak eléggé opszén(nem tom hogy kell irni) szavakkal és intőt kapok hanem azért mert 3-ast kapok -.- egyszer odáig ment hogy én drogozni fogok mert kaptam 2 darab 3-ast :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára blaugrana!? 2011.07.27. 00:11:26-kor.
Kép
Barca_10
Entrenador del Barça

2011.07.27. 00:07:21

Victor_Valdes írta:Legyél rá büszke. :D Én is az vagyok. :lol: :D

Itt nem kötekednek sehol sem. :D Óvszerért szóltak? :o Ilyet se hallottam még sose amúgy. :D

Hidd el néztem egyet amikor a csaj kérte a személyimet :lol:

Másik megyek Coopba cigit venni, pultos öregasszony kéri a személyimet.Neki azt szóltam be, h ha érdekel a nevem akkor kérdezd meg :D :lol:
MatyiG
Adminisztrátor

2011.07.27. 00:07:21

Blaugrana: Te is otthon vagy a szentbeszédekbe?
mint ahogy én is. :D
anyum a "végén" mindig mondja h milyen jókat lehet velem beszélgetni, jobbat mint egy felnőttel. :D 8)
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2011.07.27. 00:05:07

Legyél rá büszke. :D Én is az vagyok. :lol: :D

Blaugrana: Te is otthon vagy a szentbeszédekbe? :lol:

Matyi.: Az egyszerű tájszólás is lehet, felénk is használnak érdekes szavakat. Pl.: no, kicsukni, itthol, dikk :D ,és a szabolcsiak a "lesz"-nek is alkotta egy jövő idejű változatot. :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Victor_Valdes 2011.07.27. 00:08:30-kor.
MatyiG
Adminisztrátor

2011.07.27. 00:03:44

és a lakok is dizájnosabb a lakomnál? :P :)

amúgy majdnem eltaláltad Norbi. :P 157 cm. és 40 kg.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára MatyiG 2011.07.27. 00:07:49-kor.
Barca_10
Entrenador del Barça

2011.07.27. 00:03:00

Victor_Valdes írta:
Barca_10 írta: tippmixnél szoktam ezt kihasználni.máshol nem, mert Ózd eléggé gettóváros és hát bemegyek egy kisboltba kiadják a cigit, és a piát is (megjegyzem nem vagyok büszke egyikre sem..).Családból már most én vagyok a legmagasabb a 184 centimmel, a 46.-os lábamra lassan cipőt alig találok :lol: (De Sportsdirectsben sikerült 8) )
Nem kell ehhez gettóba élni, mondjuk Ózd után talán Szalka második legnagyobb. :lol: De akárhova megyek, teszkótól megkezdve, bárhol kiadnak bármit egy szó nélkül. :D

Ózdon ez nem ilyen egyszerű, Sparban van ismerős, ott könnyebben kiadnak mindent teszkóban kötekednek :lol: .Egyszer vettem ott óvszert, fiatal csaj volt a pultban kérdezi hány éves vagyok?Mondom nem mind1, ha gyereket csinálok fizeted a gyerektartást?Erre sem vagyok túlságosan büszke, de csajom azért jót röhögött rajtam :lol:
blaugrana!?
Barça B

2011.07.26. 23:59:22

Barca_10 írta:
blaugrana!? írta:
nekem is van ijen auchanba kiadják a piát csak ugy lazán meg volánon nem hitték el hogy 15 vagyok meg sokan idősebnek néznek mint unokatesómat aki 19 éves xd

tippmixnél szoktam ezt kihasználni.máshol nem, mert Ózd eléggé gettóváros és hát bemegyek egy kisboltba kiadják a cigit, és a piát is (megjegyzem nem vagyok büszke egyikre sem..).Családból már most én vagyok a legmagasabb a 184 centimmel, a 46.-os lábamra lassan cipőt alig találok :lol: (De Sportsdirectsben sikerült 8) )
az a baj hogy én is kisvárosban lakok a fél lakosság ismeri anyám szólal itt én nem vehetek szinte semmit csak a tippmixet tudom csinálni :DD amugy meg az ilyent megszokásból írom ugy tudom hogy helytelen de vmiért dizájnosabb :PP lehet oltani de akokr se fogom máshogy irni :D
Kép
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2011.07.26. 23:57:49

S.Agüero írta:Hát én az ilyenekben később érő vagyok vagy hogy is mondjam, nem is leszek ilyen magamat ismerve.
nekem a belső tulajdonságaimra mondták sokan h koránérő vagyok, meg anya szokta mondani, h öreg bácsi. :lol: :lol: :lol:

amúgy képből ítélve ki milyen magasnak gondol, meg hány kilónak? :) :oops:
Én is azt hittem 13 évesen, hogy ilyen vagyok, aztán nagyot fordult velem a világ. :)

Elképzelésem sincs milyen magas lehetsz, vagy 150 centi.:D
Barca_10 írta: tippmixnél szoktam ezt kihasználni.máshol nem, mert Ózd eléggé gettóváros és hát bemegyek egy kisboltba kiadják a cigit, és a piát is (megjegyzem nem vagyok büszke egyikre sem..).Családból már most én vagyok a legmagasabb a 184 centimmel, a 46.-os lábamra lassan cipőt alig találok :lol: (De Sportsdirectsben sikerült 8) )
Nem kell ehhez gettóba élni, mondjuk Ózd után talán Szalka második legnagyobb. :lol: De akárhova megyek, teszkótól megkezdve, bárhol kiadnak bármit egy szó nélkül. :D
Bogyó
Jugador del Barça

2011.07.26. 23:57:32

Mamáám... :D Mi megy itt. :P Davidvilla77, ismerős a falad. Nem volt benn véletlenül a "Barca ereklyék" topicban? :roll: :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bogyó 2011.07.28. 12:42:55-kor.
Barca_10
Entrenador del Barça

2011.07.26. 23:53:38

blaugrana!? írta:
nekem is van ijen auchanba kiadják a piát csak ugy lazán meg volánon nem hitték el hogy 15 vagyok meg sokan idősebnek néznek mint unokatesómat aki 19 éves xd

tippmixnél szoktam ezt kihasználni.máshol nem, mert Ózd eléggé gettóváros és hát bemegyek egy kisboltba kiadják a cigit, és a piát is (megjegyzem nem vagyok büszke egyikre sem..).Családból már most én vagyok a legmagasabb a 184 centimmel, a 46.-os lábamra lassan cipőt alig találok :lol: (De Sportsdirectsben sikerült 8) )
blaugrana!?
Barça B

2011.07.26. 23:51:17

S.Agüero írta:Hát én az ilyenekben később érő vagyok vagy hogy is mondjam, nem is leszek ilyen magamat ismerve.
nekem a belső tulajdonságaimra mondták sokan h koránérő vagyok, meg anya szokta mondani, h öreg bácsi. :lol: :lol: :lol:
anyám szavaival élve persze sokadik szentbeszédnél..... "te egy okos érett gondolkodású gyerek vagy....." szóval érettgondokodású vagyok 8)
Kép
MatyiG
Adminisztrátor

2011.07.26. 23:48:00

Hát én az ilyenekben később érő vagyok vagy hogy is mondjam, nem is leszek ilyen magamat ismerve.

amúgy képből ítélve ki milyen magasnak gondol, meg hány kilónak? :) :oops:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára MatyiG 2011.07.26. 23:51:38-kor.
blaugrana!?
Barça B

2011.07.26. 23:47:07

Barca_10 írta:
blaugrana!? írta:
S.Agüero írta:Itt egy kíp rúlam :D
Akit érdekel:
http://www.kephost.com/view3.php?filena ... nu36jy.jpg
:wink: :)

köszi Réka. :)

te hallod ha te 14 leszel szeptemberben akkor én minimum most töltöttem a 20-at :DDD pedig nem rég töltötem a 15-öt. :D

Tőlem megkérdezték, hogy sikerült az érettségi.Mondom attól még messze vagyok picit :D 16 leszek októberben, de már azért érettségiztem is már, csak én nem tudtam róla :lol:

Kép
Válasz küldése