Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
msn-en esetleg és akkor tömegével tudunkVictor_Valdes írta:Inkább vmi fb-t nyomj, vagy hasonlót. Vagy a neved, és bejelöllek, vagy Te engem. Ezek nem fórumra illő dolgok. Viszont szívesen kitárgyalnám.Barca_10 írta:V_V (nem tudom hogy szólíthatlak sorry ) te még viszonylag jól is jársz azokkal, én megkapom azt is, h ugyanolyan drogos leszek mint nagybátyám.Apámnak a matek a mániája, nem fogja fel, h hülye vagyok hozzá, 2.-es mindig megvan de többet ne várjon el.Többiből 3-4-5 és a tanulásom egész évre annyi, h év elején bepakolok mindent
De ezt szerintem folytassuk offtopicban.
Vaaaaagy, ha ezek a dolgok sorozatosan történnek meg veled, akkor már egy egyszerű "sziának" is ez lesz a vége.blaugrana!? írta:ezek többnyire akkor hangzanak el amikor cigit találnak nálad vagy piát vagy megbuksz vagy intőt kapsz(többnyire azért az ordibálós fejleszedős rész után)S.Agüero írta:ja akkor én másra gondoltam...
De, jól emlékszel. Hawk töltötte fel : )Bogyó írta: Davidvilla77, ismerős a falad. Nem volt benn véletlenül a "Barca ereklyék" topicban?
Victor_Valdes írta:Inkább vmi fb-t nyomj, vagy hasonlót. Vagy a neved, és bejelöllek, vagy Te engem. Ezek nem fórumra illő dolgok. Viszont szívesen kitárgyalnám.Barca_10 írta:V_V (nem tudom hogy szólíthatlak sorry ) te még viszonylag jól is jársz azokkal, én megkapom azt is, h ugyanolyan drogos leszek mint nagybátyám.Apámnak a matek a mániája, nem fogja fel, h hülye vagyok hozzá, 2.-es mindig megvan de többet ne várjon el.Többiből 3-4-5 és a tanulásom egész évre annyi, h év elején bepakolok mindent
ezek többnyire akkor hangzanak el amikor cigit találnak nálad vagy piát vagy megbuksz vagy intőt kapsz(többnyire azért az ordibálós fejleszedős rész után)S.Agüero írta:ja akkor én másra gondoltam...
Inkább vmi fb-t nyomj, vagy hasonlót. Vagy a neved, és bejelöllek, vagy Te engem. Ezek nem fórumra illő dolgok. Viszont szívesen kitárgyalnám.Barca_10 írta:V_V (nem tudom hogy szólíthatlak sorry ) te még viszonylag jól is jársz azokkal, én megkapom azt is, h ugyanolyan drogos leszek mint nagybátyám.Apámnak a matek a mániája, nem fogja fel, h hülye vagyok hozzá, 2.-es mindig megvan de többet ne várjon el.Többiből 3-4-5 és a tanulásom egész évre annyi, h év elején bepakolok mindent
tood mi a szentbeszéd?:DS.Agüero írta:mint ahogy én is.Blaugrana: Te is otthon vagy a szentbeszédekbe?
anyum a "végén" mindig mondja h milyen jókat lehet velem beszélgetni, jobbat mint egy felnőttel.
Victor_Valdes írta:Legyél rá büszke. Én is az vagyok.
Itt nem kötekednek sehol sem. Óvszerért szóltak? Ilyet se hallottam még sose amúgy.
Blaugrana: Te is otthon vagy a szentbeszédekbe?
Victor_Valdes írta:Legyél rá büszke. Én is az vagyok.
Itt nem kötekednek sehol sem. Óvszerért szóltak? Ilyet se hallottam még sose amúgy.
Victor_Valdes írta:Nem kell ehhez gettóba élni, mondjuk Ózd után talán Szalka második legnagyobb. De akárhova megyek, teszkótól megkezdve, bárhol kiadnak bármit egy szó nélkül.Barca_10 írta: tippmixnél szoktam ezt kihasználni.máshol nem, mert Ózd eléggé gettóváros és hát bemegyek egy kisboltba kiadják a cigit, és a piát is (megjegyzem nem vagyok büszke egyikre sem..).Családból már most én vagyok a legmagasabb a 184 centimmel, a 46.-os lábamra lassan cipőt alig találok (De Sportsdirectsben sikerült )
az a baj hogy én is kisvárosban lakok a fél lakosság ismeri anyám szólal itt én nem vehetek szinte semmit csak a tippmixet tudom csinálni :DD amugy meg az ilyent megszokásból írom ugy tudom hogy helytelen de vmiért dizájnosabb :PP lehet oltani de akokr se fogom máshogy irniBarca_10 írta:blaugrana!? írta:
nekem is van ijen auchanba kiadják a piát csak ugy lazán meg volánon nem hitték el hogy 15 vagyok meg sokan idősebnek néznek mint unokatesómat aki 19 éves xd
tippmixnél szoktam ezt kihasználni.máshol nem, mert Ózd eléggé gettóváros és hát bemegyek egy kisboltba kiadják a cigit, és a piát is (megjegyzem nem vagyok büszke egyikre sem..).Családból már most én vagyok a legmagasabb a 184 centimmel, a 46.-os lábamra lassan cipőt alig találok (De Sportsdirectsben sikerült )
Én is azt hittem 13 évesen, hogy ilyen vagyok, aztán nagyot fordult velem a világ.S.Agüero írta:Hát én az ilyenekben később érő vagyok vagy hogy is mondjam, nem is leszek ilyen magamat ismerve.
nekem a belső tulajdonságaimra mondták sokan h koránérő vagyok, meg anya szokta mondani, h öreg bácsi.
amúgy képből ítélve ki milyen magasnak gondol, meg hány kilónak?
Nem kell ehhez gettóba élni, mondjuk Ózd után talán Szalka második legnagyobb. De akárhova megyek, teszkótól megkezdve, bárhol kiadnak bármit egy szó nélkül.Barca_10 írta: tippmixnél szoktam ezt kihasználni.máshol nem, mert Ózd eléggé gettóváros és hát bemegyek egy kisboltba kiadják a cigit, és a piát is (megjegyzem nem vagyok büszke egyikre sem..).Családból már most én vagyok a legmagasabb a 184 centimmel, a 46.-os lábamra lassan cipőt alig találok (De Sportsdirectsben sikerült )
blaugrana!? írta:
nekem is van ijen auchanba kiadják a piát csak ugy lazán meg volánon nem hitték el hogy 15 vagyok meg sokan idősebnek néznek mint unokatesómat aki 19 éves xd
anyám szavaival élve persze sokadik szentbeszédnél..... "te egy okos érett gondolkodású gyerek vagy....." szóval érettgondokodású vagyokS.Agüero írta:Hát én az ilyenekben később érő vagyok vagy hogy is mondjam, nem is leszek ilyen magamat ismerve.
nekem a belső tulajdonságaimra mondták sokan h koránérő vagyok, meg anya szokta mondani, h öreg bácsi.
Barca_10 írta:blaugrana!? írta:S.Agüero írta:Itt egy kíp rúlam
Akit érdekel:
http://www.kephost.com/view3.php?filena ... nu36jy.jpg
köszi Réka.
te hallod ha te 14 leszel szeptemberben akkor én minimum most töltöttem a 20-at :DDD pedig nem rég töltötem a 15-öt.
Tőlem megkérdezték, hogy sikerült az érettségi.Mondom attól még messze vagyok picit 16 leszek októberben, de már azért érettségiztem is már, csak én nem tudtam róla