neobarca írta:Nah tegnap megnéztem a Föld Invázióját (Los Angeles bombázása vagy mi) és véleményem szerint egy rakás trágya. Unalmas story, semmi nagy alakítás, lerágott csont érzelmi töltet. Nekem nagyon nem jött be. Eskü a Függetlenség napja óta nem láttam jó UFO-s filmet. Ajánlhatnátok valamit.
Más: Megnéztem az elhajlási engedélyt. Elég limonádé de nézhető és van benne pár jó poén.
Ma a Kellék feleséget fogom megzsűrizni...

District 9 még az olyan, ami viszonylag tetszett, de a Függetlenség napját, semmi nem fogja überelni
Kellék feleséget lassan 2hete néztem meg moziba, el is felejtettem róla írni, de nagyon pozitív csalódás volt. Se Jennifer Aniston se Adam Sandlernek nem volt mostanában jó filmje, de ezen tudtam végre nevetni

a történet nem nagy cucc, de voltak benne akkora poénok voltak

10/8
Ilúvatar írta:ez a Criminal Minds milyen sorozat?
Gyilkos elmék, lényegébe viselkedés elemzők munkájának bemutatásáról szól, profilokat állítanak fel gyanúsítottakról, túsztárgyalás is jelentős vonulat és a munkával járó problémákról szól. Nem nézem úgy, mint az kedvenc sorozatokat, bár ennek oka inkább, hogy már így is sokat nézek így kiesett, de este alvás közbe mindig Cool tv-n alszok el és kb ezt adják mindig, és nagyon tetszik. Talán a nyári sorozat szünetekbe ezzel fogom elütni az időt. Nagyon érzelem dús tud lenni, felkavaró, megbotránkoztató és hiába "győz a jó sokszor", vannak olyan "veszteségek", hogy nem az a tipikus happy end a vége... Bátran kezd el, tetszeni fog!