Két rész után eddig awesome. Nagyon tetszik a sorozat témája, remélem a folytatás is fogja a szintet ütni

Néz/nézte még valaki rajtam kívül?
Csak 3 évad van szinkronosan,de simán nézhető feliratosan is.fcbarca10 írta:Egy ideje elkezdtem nézni az Odaát-ot, és már a 3. évadnál járok, de sajnos nincs meg a folytatása magyarul, csak feliratosan. Valaki tudna segíteni?
Szerintem az nincs is még szinkronizálva, mert akkor leszedtem volna, így csak az első 3 van meg. Véleményt tudsz mondani? Mert lehet elkezdem én is, így, hogy nincs Dexter egy darabigfcbarca10 írta:Egy ideje elkezdtem nézni az Odaát-ot, és már a 3. évadnál járok, de sajnos nincs meg a folytatása magyarul, csak feliratosan. Valaki tudna segíteni?
Dark Knightot csak angolul lehet nézni, a Dr. Strangelove pedig egy nagyon jó film...messideco írta:palesz77
Magyarul néztem
Mondom, egyáltalán nem volt rossz alakítás, a szinkronnal sem volt baj szerintem, csak én egy kissé jobban kidolgoztam volna Joker alakját. Lehet, hogy a régi változatokban is így volt.
Valakinek tetszik a Dr.Strangelove? Most nézem, de nem igazán tetszik
Erre csak ennyit tudok mondani...messideco írta:Majd egyszer meg fogom nézni
Egyébként Sheldonékat is magyarul nézem
Egy kis ízelítő az eredeti Jokerbőlmessideco írta:palesz77
Magyarul néztem
Mondom, egyáltalán nem volt rossz alakítás, a szinkronnal sem volt baj szerintem, csak én egy kissé jobban kidolgoztam volna Joker alakját. Lehet, hogy a régi változatokban is így volt.
Valakinek tetszik a Dr.Strangelove? Most nézem, de nem igazán tetszik
Valahogy sejtettem...messideco írta:palesz77
Magyarul néztem
Én egy angol hanggal gyorsan átfutottam a filmen és szerintem nem volt nagy szám, de azért megnézem majd magyar hanggal is. Hát úgy jobbIlúvatar írta:Mindenképpen meg akarom nézni a filmet, csak várok egy HD -ra a torrenten + magyar felirattal.nagyi írta:Tegnap megnéztük moziban 'A Föld inváziója - Csata: Los Angeles' című filmet. Hát nekem erősen a Függetlenség napjára hajazott, modernebb köntösben, és sokkal több akcióval. A tengerészgyalogság propagandafilmje is lehetne, de összességében amit vártam tőle megkaptam... DIRR DURR!
7/10.
Mindenképpen meg akarom nézni a filmet, csak várok egy HD -ra a torrenten + magyar felirattal.nagyi írta:Tegnap megnéztük moziban 'A Föld inváziója - Csata: Los Angeles' című filmet. Hát nekem erősen a Függetlenség napjára hajazott, modernebb köntösben, és sokkal több akcióval. A tengerészgyalogság propagandafilmje is lehetne, de összességében amit vártam tőle megkaptam... DIRR DURR!
7/10.
Na, megnéztem az ajánlásodra, és nagyon kis helyes film volt. Tudnál esetleg még ilyesmit ajánlani? Jó kis időtöltés, néha kellenek az ilyen filmek is szerintem...Bányász írta:
Nem tudom,h mitől kezdődik a nyálas kategória de én a Változó szerelem(Flipped)című filmet mindenképp ajánlanám.Nem vagyok nagy romantikus film rajongó de ez igazán tetszett.Persze némiképp rendhagyó mert gyerekek szerepelnek benne de szerintem ez semmiképp ne tántorítson el.
Egy kérdés. Magyarul vagy angolul nézted a filmet? Ha magyarul, akkor megértem hogy nem jött át Joker annyira, de ha angolul, akkor egyáltalán nem....messideco írta:Nah, akkor megnéztem a Sötét lovagot is
...
Még nem láttadmessideco írta: A Sötét Lovagot ma meg fogom nézni
sztem viszont gagyi ez a film... amiben megegyezik a Függetlenség napjával: ott is csak az amerikaiak jöttek rá az alienek gyengepontjára... (érdekes mi?nagyi írta:Tegnap megnéztük moziban 'A Föld inváziója - Csata: Los Angeles' című filmet. Hát nekem erősen a Függetlenség napjára hajazott, modernebb köntösben, és sokkal több akcióval. A tengerészgyalogság propagandafilmje is lehetne, de összességében amit vártam tőle megkaptam... DIRR DURR!
7/10.
Nem tudom,h mitől kezdődik a nyálas kategória de én a Változó szerelem(Flipped)című filmet mindenképp ajánlanám.Nem vagyok nagy romantikus film rajongó de ez igazán tetszett.Persze némiképp rendhagyó mert gyerekek szerepelnek benne de szerintem ez semmiképp ne tántorítson el.kanty írta:Valami jó romantikus film érdekelne. DE nem legyen túl nyálas(Szerelmünk lapjai, Alkonyat, stb ilyenek nem érdekelnek)
Köszi.![]()
A sötét lovagot láttad már? Az a 2. része, ha ez bejött, akkor attól besz*rszmessideco írta:Batman- Kezdődi!
Hitchcock után úgy döntöttem, hogy megnézem ezt a filmet.
Mit írjak? A szereplőgárda fantasztikus, a story nagyon jó, az effektek is nagyon a helyükön vannak. Az egyedüli ok amiért, nem zseniális jelzővel illetem ezt a filmet, az a második órája a filmnek. Tisztára NFS Most Wanted érzésem volt, mikor a hiperszuper kocsival száguldoztam a városban...