gergo9 írta:
Nem tudom miról van szó de például saját testsúllyal az egylábas guggolás az elején nagyon nehéz , nem tudod magadat fokozatosan fejleszteni és ezáltal gyorsan.
Túl sokra én az ilyet nem nézem.
Ha jobban elolvasod leírtam, hogy 10 lépcsős... Magyarul nem azzal kezdek, hogy egylábas guggolás... Az az utolsó lépcsője, előtte "rákészítem" a lábam...
Én amúgy mondhatni hiszek a testtel való edzésben, mert lássuk be, az ókorban nem súlyzóztak - azokat a 18-19. század körül találták ki ha jól tudom -, és az ókori Görög szobrokon azért milyen testű ürgék voltak... És azt csak úgy fejből nem lehet megcsinálni, az alany is biztosan úgy nézett ki. Szóval egyáltalán nem hülyeség szerintem. Tény, hogy lassabb, de nem kerget a tatár... És nekem ez még ideálisabb, mert a kondis kigyúrt állatoktól kiver a víz...(szintén tisztelet a kivételnek)
Meggyőzni úgyse fogjuk amúgy egymást, én ennek a híve vagyok ,te annak.

Remélem kb. jövő ilyenkor már mindkettőnk meg tudja csinálni azokat amiket leírtam, és akkor mindkettőnknek igaza lett...
szerk.:
daffy írta:az ismerőseidet röhögd ki helyettem is. rosszul csinálják az a lényeg. olyan testet építesz magadnak,amilyet akarsz. ha mindegy,csak erős legyél,akkor leszel nagydarab. ha figyelsz,hogy csak izom jöjjön fel,akkor leszel először fehérneműmodell,aztán izomállat.
a futás részével nem értem,mi a bajod. ne foglalkozz másokkal
Majd kiröhögöm őket, így is azt teszem... Amúgy lássuk be, "normálisan" kondizni nem sokan tudnak sajnos. Vagy csak én ismerek retardáltakat...

De ismerőseim nagy része lemegy hogy vasakat emelgessen, semmi tervvel, semmi rendszerességgel, csak azért mennek, hogy elmondhassák magukról, hogy járnak kondiba... Ami szerintem inkább vicces sokszor. Aki tényleg normálisan űzi, azt én is tisztelem ,elismerem azért...
Futásnál meg nem az a baj, hogy látnak. Hanem hogy megzavarnak közbe azzal hogy odajönnek beszélgetni meg hasonlók... Lehet kora hajnalban kéne futni, akkor még nincsenek fent - csak az a baj hogy én se...