Segítség kéne
- Hunter91
- Capitá del Barça
Letöltöttem a magról a Tiszta szívvel foci című sorozat 3. évadját. A problémám pedig az,hogy nem tudom hozzáadni a feliratot. Már több programmal is próbáltam. Nem működik a lejátszás alatt a felirat.
Amúgy a felirattal nincs baj,mert egy másik filmhez hozzárendelve működött. Ilyenkor mit tudok csinálni?
Amúgy a felirattal nincs baj,mert egy másik filmhez hozzárendelve működött. Ilyenkor mit tudok csinálni?
mindenképp javaslom a Krojf által felvázolt sétálgatást. nekem volt egy adidas stoplis próbál,ahol a bal lábon olyan érzésem volt,mintha egy stopli rossz helyen lenne és az nyomta a talpam. a valóságban tök jó helyen volt,de engem zavart. nehogy így járj te issjd írta:Ez sorra is fog kerülni, csak gondoltam valamilyen elképzeléssel megyekKrojf írta: Igen egyszerű a kérdés.
Bemész a környék sportboltjaiba, megpróbálsz pár modellt és amelyikben a legjobban érzi magát a lábad azt veszed meg.
footballworldben most nagy kiárusítás van, és csak 10k egy F10, egyelőre egy olyat néztem ki, de a predator is játszik (nagy álmom egy ctr360, de arra nincs pénz egyelőre)
Ez sorra is fog kerülni, csak gondoltam valamilyen elképzeléssel megyekKrojf írta: Igen egyszerű a kérdés.
Bemész a környék sportboltjaiba, megpróbálsz pár modellt és amelyikben a legjobban érzi magát a lábad azt veszed meg.
footballworldben most nagy kiárusítás van, és csak 10k egy F10, egyelőre egy olyat néztem ki, de a predator is játszik (nagy álmom egy ctr360, de arra nincs pénz egyelőre)
-
- Az Év Forumozója 2007 & 2008 :)
Igen egyszerű a kérdés.sjd írta:Milyen stoplis cipőt ajánlanátok 10-15e ft körül?
(offba is beírtam, de azt elég hamar szétoffoltátok)
Fontos a járókomfort is, ne legyen kényelmetlen egyetlen lépés se benne!
Lehet hogy a srácok elkezdenének mindenféle népszerű márka mindenféle típusával jönni, hogy azt vedd meg méregdrágán, de lehet hogy Neked egy sokkal olcsóbb lesz a tuti megoldás.
Szóval járj utána, győződj meg jópár típus erényeiről, hibáiról és csak aztán dönts!
Választásod hosszútávú, a lábaid egészsége nagyon fontos, így légy alapos a kiválasztásnál!
Hajrá!!!
K.
Blaugrana palocista maximalista!
adidas predator, nike mercurial vapor.sjd írta:Milyen stoplis cipőt ajánlanátok 10-15e ft körül?
(offba is beírtam, de azt elég hamar szétoffoltátok)
Milyen stoplis cipőt ajánlanátok 10-15e ft körül?
(offba is beírtam, de azt elég hamar szétoffoltátok
)
(offba is beírtam, de azt elég hamar szétoffoltátok

- barca0417
- Entrenador del Barça
Közben már rendben van.barca0417 írta:Valaki segítsen nekem legyen szíves! Van olyan aki most jelentkezett felsőfokra az e-felvételi segítségével? Ha van akkor az internetes fizetés után mennyi idő múlva volt visszajelzés hogy a fizetés rendben?
Mert nekem a művelet után még kiírta a fizetési hátralékot.
Bocs modik a felesleges hsz-ért.

- barca0417
- Entrenador del Barça
Valaki segítsen nekem legyen szíves! Van olyan aki most jelentkezett felsőfokra az e-felvételi segítségével? Ha van akkor az internetes fizetés után mennyi idő múlva volt visszajelzés hogy a fizetés rendben?

Van itt olyan, aki használta már a Google AdSense-t? Tényleg működik?
"A Google AdSense a forgalmuktól függetlenül ingyenes egyszerű megoldást kínál a megjelenítőknek arra, hogy célzott Google hirdetések webhelyükön történő elhelyezésével bevételhez jussanak. Az AdSense emellett azt is lehetővé teszi, hogy Google keresési szolgáltatásokat kínáljon webhelye felhasználói részére úgy, hogy közben a keresési eredményeket megjelenítő oldalakon szereplő Google hirdetésekkel pénzt is kereshet."
"A Google AdSense a forgalmuktól függetlenül ingyenes egyszerű megoldást kínál a megjelenítőknek arra, hogy célzott Google hirdetések webhelyükön történő elhelyezésével bevételhez jussanak. Az AdSense emellett azt is lehetővé teszi, hogy Google keresési szolgáltatásokat kínáljon webhelye felhasználói részére úgy, hogy közben a keresési eredményeket megjelenítő oldalakon szereplő Google hirdetésekkel pénzt is kereshet."
"Nem csak az a nagy sportoló, aki nyerni tud, hanem az is, aki egy pofon után fel tud állni!"
- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
Szoftverbázison nem találtam, de lehet az én hibám.
Szóval. Nekem olyan progi kéne, ami pdf-et jpg-be konvertál. Googleba kerestem már, de vagy próba verziós, vagy fizetős, vagy csak én vagyok nyomi... Szóval aki tud esetleg ajánlani egyet, annak nagyon megköszönném!

a szoftverbazis.hu -n biztosan találsz megfelelőtblaugrana!? írta:olyan videókonvertert nem tud vki ami sima dvd ből csinál divx eset?
esetleg
- blaugrana!?
- Barça B
olyan videókonvertert nem tud vki ami sima dvd ből csinál divx eset?

- nagyjudit89
- Jugador del Barça
Köszi
Puyol est le meilleur footballeur du monde. Une excellent défenseur et un grand capitaine. Il est le mur de Barcelone et il est la cœur de Barcelone. On est les champions!
Visca el Barca!!!!
Visca el Barca!!!!
- Bányász
- Rendfenntartó - moderátor
Írhatod a kultúra topicba is.nagyjudit89 írta:Az Offtopicba tehet fel olyan verset is, ami nem a Barcával kapcsolatos?

"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."
"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
Offtopicba nagyjából bármi mehet,kivéve politika.Úgyhogy hajrá!nagyjudit89 írta:Az Offtopicba tehet fel olyan verset is, ami nem a Barcával kapcsolatos?

- nagyjudit89
- Jugador del Barça
Az Offtopicba tehet fel olyan verset is, ami nem a Barcával kapcsolatos?
Puyol est le meilleur footballeur du monde. Une excellent défenseur et un grand capitaine. Il est le mur de Barcelone et il est la cœur de Barcelone. On est les champions!
Visca el Barca!!!!
Visca el Barca!!!!
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Slither írta:Regisztrálni a PayPalnál kell, az email-címed fog azonosítani, és ott kell a bankkártyát adatokat megadni.csababarca írta: ÉRtem.
És regisztrálni az adott oldalon kell ahol vásárolni akarok?
És bankártya is kell,mert pont azt olvastam,hogy azért jó a paypal mert nem kell megadni hozzá bankkártya adatokat.
Értem.
Köszi a segítséget.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
- Slither
- Almighty Admin
- Kapcsolat:
Regisztrálni a PayPalnál kell, az email-címed fog azonosítani, és ott kell a bankkártyát adatokat megadni.csababarca írta: ÉRtem.
És bankártya is kell,mert pont azt olvastam,hogy azért jó a paypal mert nem kell megadni hozzá bankkártya adatokat.
- csababarca
Slither írta:Sok minden nem kell hozzá, csak egy bankkártya meg internet elérés.csababarca írta: Köszi,ezt én is megtaláltam, de olyan kéne nekem,aki szokott így vásárolni,és el tudná mondani,hogy mi kell hozzá, hogyan kell vele bánni.![]()
Ha a regisztráción túl vagy, akkor sok mindent nem kell csinálni, csak megnyomod a PayPal-os gombokat és fizetsz. Kb. ennyi nem nagy tudomány.
ÉRtem.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
- Slither
- Almighty Admin
- Kapcsolat:
Sok minden nem kell hozzá, csak egy bankkártya meg internet elérés.csababarca írta: Köszi,ezt én is megtaláltam, de olyan kéne nekem,aki szokott így vásárolni,és el tudná mondani,hogy mi kell hozzá, hogyan kell vele bánni.

Ha a regisztráción túl vagy, akkor sok mindent nem kell csinálni, csak megnyomod a PayPal-os gombokat és fizetsz. Kb. ennyi nem nagy tudomány.
- csababarca
L.Messi 10 írta:Én még nem használtam, de ha senki nem tudna segíteni, ez hasznos lehet.csababarca írta:Valaki a PayPal fizetési módot el tudná nekem részletesen magyarázni, hogy hogyan működik a dolog,lépésről lépésre?
pü-ben is jöhet.
http://www.ingyen-tarhely.info/paypal/
Köszi,ezt én is megtaláltam, de olyan kéne nekem,aki szokott így vásárolni,és el tudná mondani,hogy mi kell hozzá, hogyan kell vele bánni.
- L.Messi 10
- Entrenador del Barça
Én még nem használtam, de ha senki nem tudna segíteni, ez hasznos lehet.csababarca írta:Valaki a PayPal fizetési módot el tudná nekem részletesen magyarázni, hogy hogyan működik a dolog,lépésről lépésre?
pü-ben is jöhet.
http://www.ingyen-tarhely.info/paypal/

- csababarca
Valaki a PayPal fizetési módot el tudná nekem részletesen magyarázni, hogy hogyan működik a dolog,lépésről lépésre?
pü-ben is jöhet.
pü-ben is jöhet.
DE.sjd írta:nem állítottad át a böngésződ/oldal nyelvét?kanty írta:Srácok!
Pár napja amikor írok egy hsz.-t akkor mindent aláhúz, eddig csak azt húzta alá amit helytelenül írtam. Nem olyan nagy probléma, de azért zavar.
Úgy néz ki, h a chrome nyelvét sikerült átállítani, bár nem tudom, h mikor. Na de a lényeg, h a probléma megoldva.
Köszi szépen.

Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
nem állítottad át a böngésződ/oldal nyelvét?kanty írta:Srácok!
Pár napja amikor írok egy hsz.-t akkor mindent aláhúz, eddig csak azt húzta alá amit helytelenül írtam. Nem olyan nagy probléma, de azért zavar.