Offtopic

Ami egyik témához sem kapcsolódik, avagy itt nyugodtan írhatsz mindenről kötetlenül.

Fogyasztasz valamilyen dohányterméket? :D

- Nem, soha nem próbáltam.
13
25%
- Próbáltam, de nem szoktam rá.
19
37%
- Füstölök, mint a gyárkémény
12
24%
- Alkalmanként rágyújtok
7
14%

Szavazatok száma: 51
rhynn
A Stadionturista
Kapcsolat:

2011.01.03. 20:33:58

Nem tudom, ismeritek-e új blogomat, a Stadionturisát?

Itt igyekszem a világ legjobb stadionjait összeszedni, bemutatni, szép képekkel és érdekes információkkal.

Ha esetleg voltatok valahol, és megosztanátok, írjatok a stadionturista@gmail.com-ra.

A blog címe:

http://stadionturista.blog.nepsport.hu
Új projektem, olvassátok, lájkoljátok:
http://stadionturista.blog.nepsport.hu
Rhynnblog:
http://rhynn.blog.nepsport.hu
daffy
Madridista

2011.01.03. 20:26:20

sjay írta:Most ez egy kicsit furán fog hangzani, de csak én érzek szomorúságot amiatt, hogy véget ért a karácsony? (kisebb közvélemény kutatás :D)
másokat szeretni és megajándékozni nem csak karácsony alkalmával lehet. a szereteted év közben is ki lehet mutatni,az ünnep alkalmával csak "kötelező"...
Krojf
Az Év Forumozója 2007 & 2008 :)

2011.01.03. 20:22:00

sjay írta:Most ez egy kicsit furán fog hangzani, de csak én érzek szomorúságot amiatt, hogy véget ért a karácsony? (kisebb közvélemény kutatás :D)
Fogjad fel másképpen: van egy majdnem teljes éved arra, hogy tökéletesen felkészülj a következőre!
És légy vidám, sokak által megérdemelten szeretett ember!
K.
Blaugrana palocista maximalista!
HAnonymus
Entrenador del Barça

2011.01.03. 20:19:14

Aragorn83 írta:Tisztelt hölgyek és urak !

Közületek ki az, aki jól tud spanyolul? A kezemben tartott könyvet szeretném lefordíttatni, baráti áron.
Én pont nem tudok, de szerintem ekkora tartalom lefordíttatása kb egy fordító egy heti munkájába kerülhet. Számolj negyven órát, mondjuk ezer forintos bérrel, ami szerintem a normál fordítói órabér maximum fele, de inkább 25-30%-a. Több tízezer forintnál olcsóbban csak nagyon rendes, igazán kíváncsi emberek csinálják meg neked, vagy valami lelkes amatőr. Ettől függetlenül drukkolok hogy sikerüljön!
sjay
Entrenador del Barça

2011.01.03. 20:18:46

Most ez egy kicsit furán fog hangzani, de csak én érzek szomorúságot amiatt, hogy véget ért a karácsony? (kisebb közvélemény kutatás :D)
albicelesteX
A Vadász

2011.01.03. 20:17:53

Krojf írta:
albicelesteX írta:Nem fogok vitát kirobbantani és nem is akarom,hogy bannoljatok,majdnem mindannyitokat csípem,DE nem én lennék,ha ezt nem sütném el...A fórumon is érvényes a censored a médiatörvény?A szólásszabadság korlátozása?Mert,miért ne lehetne politizálni egy fórumon amúgy?Biztos leírtátok már,én még nem láttam.
Itt azért ne politizáljunk, mert ez az Eurobarca, az F. C. Barcelona legnagyobb magyar szurkolói oldalának fóruma és meg kell őriznünk annak tisztaságát minden koszos tartalomtól!
Ha itt a diskurzus politikába hajlana, akkor hol az egyik, hol a másik oldal kapna vérmérséklet szerint nem csekély sarat, amitől mentsen meg a Jóisten minket!
A modijaink sem lehetnek 24 órában készek arra, hogy az egyre szaporodó mocskot innen eltávolítsák, mert megvan nekik a polgári életben a nem kevés dolguk.
Számtalanszor leírtuk már, hogy itt tiltott a politizálás, de pár kósza ritter mindig beleártja magát, de nekik is tudniuk kell, hogy ez nem az index velejéig romlott fóruma.
Vegye mindenki tudomásul, hogy ez nem a római Forum netes változata!
K.
Ok Szenszej!

Én ezt megértem,el is fogadom nem kukacoskodok többet ezzel.
Kép
Krojf

2011.01.03. 20:16:59

csabooo írta:lehet kicsit off, akkor előre is elnézést, de azt szeretném meg kérdezni hogy GTA SA-ba hogy lehet zenét betenni ? mármint van ugye játék közbe a rádió ami a kocsikba megy és akkor valahogy be lehet tenni saját számokat is... :roll:
"Minden más" alfórum "Segítség kéne" topik.
Ott jobban észrevesszük!
K.
Krojf

2011.01.03. 20:14:21

albicelesteX írta:Nem fogok vitát kirobbantani és nem is akarom,hogy bannoljatok,majdnem mindannyitokat csípem,DE nem én lennék,ha ezt nem sütném el...A fórumon is érvényes a censored a médiatörvény?A szólásszabadság korlátozása?Mert,miért ne lehetne politizálni egy fórumon amúgy?Biztos leírtátok már,én még nem láttam.
Itt azért ne politizáljunk, mert ez az Eurobarca, az F. C. Barcelona legnagyobb magyar szurkolói oldalának fóruma és meg kell őriznünk annak tisztaságát minden koszos tartalomtól!
Ha itt a diskurzus politikába hajlana, akkor hol az egyik, hol a másik oldal kapna vérmérséklet szerint nem csekély sarat, amitől mentsen meg a Jóisten minket!
A modijaink sem lehetnek 24 órában készek arra, hogy az egyre szaporodó mocskot innen eltávolítsák, mert megvan nekik a polgári életben a nem kevés dolguk.
Számtalanszor leírtuk már, hogy itt tiltott a politizálás, de pár kósza ritter mindig beleártja magát, de nekik is tudniuk kell, hogy ez nem az index velejéig romlott fóruma.
Vegye mindenki tudomásul, hogy ez nem a római Forum netes változata!
K.
csabooo
Capitá del Barça

2011.01.03. 20:13:28

lehet kicsit off, akkor előre is elnézést, de azt szeretném meg kérdezni hogy GTA SA-ba hogy lehet zenét betenni ? mármint van ugye játék közbe a rádió ami a kocsikba megy és akkor valahogy be lehet tenni saját számokat is... :roll:
Barça,Barça,Baaarça!!!
albicelesteX
A Vadász

2011.01.03. 19:59:59

Nem fogok vitát kirobbantani és nem is akarom,hogy bannoljatok,majdnem mindannyitokat csípem,DE nem én lennék,ha ezt nem sütném el...A fórumon is érvényes a censored a médiatörvény?A szólásszabadság korlátozása?Mert,miért ne lehetne politizálni egy fórumon amúgy?Biztos leírtátok már,én még nem láttam.
Kép
Varga
Capitá del Barça

2011.01.03. 19:55:09

daffy írta:
albicelesteX írta:Nézem a Híradót!Mekkora szégyen országban élünk.Tiszta csicska csürhe banda az ország élén.Úristen.Tépek innen minél előbb.
detto,még 5-6 év :wink:
Nekem is ez a cél, hogy gimi után ki tudjak menni fősulira, vagy dolgozni. Ezért tanulok 3 nyelvet..
Kép
sjay
Entrenador del Barça

2011.01.03. 18:51:29

albicelesteX írta:Nézem a Híradót!Mekkora szégyen országban élünk.Tiszta csicska csürhe banda az ország élén.Úristen.Tépek innen minél előbb.
Mi történt a híradóban?:D
Szerk: Bocs, nem tudtam mi történt, mert nem néztem, így nem gondoltam hogy politikáról van szó.
MOST HAGYJÁTOK ABBA A TÉMÁT, MERT ELŐJÖN MEGINT A POLITIZÁLÁS!
daffy
Madridista

2011.01.03. 18:49:04

detto,még 5-6 év :wink:
albicelesteX
A Vadász

2011.01.03. 18:46:10

Nézem a Híradót!Mekkora szégyen országban élünk.Tiszta csicska csürhe banda az ország élén.Úristen.Tépek innen minél előbb.
Kép
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2011.01.03. 17:03:44

http://www.vatera.hu/item/view/index.php?cod=1435613187

Nézem itt vaterán ezeket a telfonokat,amik úgy néznek ki mint...,de mégse.
Ez is egy iphone 4esre hajaz.
Csak érdekelne hogy mi a különbség? ezek ilyen kínai vackok? vagy replikák?vagy mifenék?
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Aragorn83
Barça B

2011.01.03. 03:05:33

Tisztelt hölgyek és urak !

Közületek ki az, aki jól tud spanyolul? A kezemben tartott könyvet szeretném lefordíttatni, baráti áron.

Kép
"Ne gondolkozz, mi volt és mi lesz, mert a jelen formálja a jövődet. Élj a mának!" - Szalai Ádám"

"A békéhez két fél kell, a háborúhoz egy is elég" VF

"Everything happens for a reason"
MR. TROMORT777

2011.01.03. 00:43:59

gergo9 írta:
Én is tudok linkelni 100-at az ellenkezőjéről köztük toxikológus véleményével is.
Meg amugy is a vízipipának olyan közösségkovácsoló hatása van hogy emelett egy tüdőrák elhanyagolható :mrgreen:
Am én is imádom a vp-t, csak én úgy hallotam káros.
De igazad van mind1 is :D
Nem cigizek, szal belefér bőven :P
gergo9
Director del Fútbol

2011.01.02. 23:40:54

MR. TROMORT777 írta: http://www.vital.hu/vizipipa
Én is tudok linkelni 100-at az ellenkezőjéről köztük toxikológus véleményével is.
Meg amugy is a vízipipának olyan közösségkovácsoló hatása van hogy emelett egy tüdőrák elhanyagolható :mrgreen:
Az egyik spanom kapott a tesójától viszkikóla ízűt,ezt energiaitallal szűrtük meg és igen finom volt
Viszkit csak tisztán :D
Most szilvesztelkor az egyik pipában kétalmás ment végig a másikban pedig mentás. Adta mindkettő. Ajánlós.
Személyes kedvencem viszont a kókuszos.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.01.02. 23:34:10

Hát én még kollégiumban vízi pipáztam, s bizony ha pici alkoholt raktok víz helyett bele, csúnya dolgok történnek!De ésszel próbálja ki bárki is, mert igen hamar agyba száll a párlat!Mi vodkával próbáltuk ki, mert az íztelen, s nem érezted csak a finom ízeket!
De tényleg ésszel, mert borzalmasan szétlehet csúszni pillanatok alatt :wink:
Kép
Kép
Kép
miihii
KHAL

2011.01.02. 23:20:24

Az egyik spanom kapott a tesójától viszkikóla ízűt,ezt energiaitallal szűrtük meg és igen finom volt :P
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
MR. TROMORT777

2011.01.02. 23:18:08

gergo9 írta:
Dehogy is.
Pl a legkárosabb anyagot kátrányt egyáltalán nem tartalmaz, a csövön sok minden lerakódik plusz jóval hidegebb füstöt szippantasz be mint cigivel.
Szval szívjátok nyugodtan káros hatása egészen minimális már-már jelentéktelen.
http://www.vital.hu/vizipipa
TiTiHenry
Jugador del Barça

2011.01.02. 23:10:53

albicelesteX írta:Halihóóó!Haverokkal itt pöfékeljük a vizipipát és azon veszekszünk milyen káros hatásai is vannak ennek,na most én azt mondom van neki más azt hogy nem valaki nem támasztaná alá ezt tudományosan? :D Igazából csak véleményekre vagyok kíváncsi mert a neten sok minden van fent tudom én azt jól!
A vizipipa pont az a dolog ami annyira jo,hogy teljesen mind1 ,hogy karos-e vagy nem.
Kulonben nyilvan karos,de ha megiszol 5l vizet egyszerre abba is belehalsz...szoval pofekeljetek es fujatok karikakat,de elso sorban osszatok meg ,hogy milyen izu megy :D
Nekem a mentol-eper kombinacio a kedvencem,de a sima erdeigyumolcsost is imadom :)
gergo9
Director del Fútbol

2011.01.02. 23:00:39

MR. TROMORT777 írta:
albicelesteX írta:Halihóóó!Haverokkal itt pöfékeljük a vizipipát és azon veszekszünk milyen káros hatásai is vannak ennek,na most én azt mondom van neki más azt hogy nem valaki nem támasztaná alá ezt tudományosan? :D Igazából csak véleményekre vagyok kíváncsi mert a neten sok minden van fent tudom én azt jól!
Én úgy tudom jóval károsabb mint a cigi, mert a víz nem szűri ki a káros anyagokat olyan mértékben.
Dehogy is.
Pl a legkárosabb anyagot kátrányt egyáltalán nem tartalmaz, a csövön sok minden lerakódik plusz jóval hidegebb füstöt szippantasz be mint cigivel.
Szval szívjátok nyugodtan káros hatása egészen minimális már-már jelentéktelen.
kristop
Entrenador del Barça

2011.01.02. 22:59:52

sokan írták azt, hogy amikor találkoznak az ismerőseikkel akkor mindenki azt fogja mesélni, hogy mennyire berúgott és az milyen jó volt, szétcsapta magát satöbbi.

megint azt kell kérdeznem, hogy én vagyok tényleg ennyire jó társaságban vagy csak mindenki direkt túlzásokba esik, hogy hozzászólhasson a témához?

szerintem csak annyi az egész, hogy persze hogy meséli mindenki, milyen jól érezte magát szilveszterkor. emellett részeg volt, de nem az volt önmagában jó, hogy iszonyatosan szétkészült. egyszerűen jó volt a buli, jó volt a társaság, mittomén'.

csakmert önmagában nem hiszem el, hogy bárki is azt élvezné az egészben, hogy másnap iszonyat rosszul van, nem emlékszik semmire és mondjuk [auto_cenzúra] csinált az este. magyarul.. mi értelme lenne ezzel "büszkélkedni"? ez olyan mintha valaki összeszarná magát, aztán büszkén mesélné. mert jó volt, hogy nem kellett elmenni a vécére, meg a nadrágot se letolni, de attól még büdös volt..
kudu
Entrenador del Barça

2011.01.02. 22:52:35

Rinku írta:1. Chuck Norris
2. MacGuyver
3. valami nimfomániás, cuki csajt! :P

1. Chuck lefélistenkedik mindent, ami mozog
2. Mac előállít mindent, amire szükségünk van, vízből farag neked legógyárat is, ha akarod :D
3. ehehe! :P
Harmadiknak még Bear Grylls-t, hogy teljes legyen a csapat :lol:
"Nem csak az a nagy sportoló, aki nyerni tud, hanem az is, aki egy pofon után fel tud állni!"
Válasz küldése