Picit utánanéztem neten és az emberek 80% azt írta, hogy ha Routered van és ezt írja ki valószínű hogy lopják a neted.LM10 írta:http://img827.imageshack.us/img827/3465/nvtelenvi.jpg
Ez mitől lehet srácok? Win7-em van.
Routerem van, nem lehet, hogy a ház másik valamelyik gépét észlelte?
Segítség kéne
- L.Messi 10
- Entrenador del Barça

- LM10
- Director del Fútbol
http://img827.imageshack.us/img827/3465/nvtelenvi.jpg
- albicelesteX
- A Vadász
Ide is berakom hátha...
Sziasztok!
Lehet nem jó topikba rakom,de szerintem itt lenne a legjobb helyen.
Olyat szeretnék kérdezni,hogy a fórumon vannak e soproniak vagy olyanok akik ott tanulnak és albérletbe lakótársként be lehetne szállni.Vagy,ha ismertek valakit aki tudna ebben segíteni azt megköszönném,esetleg olyan oldal neten ahol ilyet lehet találni.Köszönöm előre is!
Sziasztok!
Lehet nem jó topikba rakom,de szerintem itt lenne a legjobb helyen.
Olyat szeretnék kérdezni,hogy a fórumon vannak e soproniak vagy olyanok akik ott tanulnak és albérletbe lakótársként be lehetne szállni.Vagy,ha ismertek valakit aki tudna ebben segíteni azt megköszönném,esetleg olyan oldal neten ahol ilyet lehet találni.Köszönöm előre is!

Akkor sikerült elérnem a célomFtcSikiHun írta: hát ideje lenne, mert az elején még komolyan is vettem

- FtcSikiHun
- Director del Fútbol
hát ideje lenne, mert az elején még komolyan is vettem, amekkora hülye vagyoksjd írta: (asszem lassan leállok)

'élvezd, hogy minden rosszban van valami'
'...törekedj azzá lenni,ami lehetnél!'
és azt még nem is mondtam, hogy a photoshop-on SCR (SuperCopyRight) van, ami azt jelenti, hogy a szerzői jog megsértőjét életfogytiglanra is ítélhetik, ill. az USA-ban kivégezhetik (szerencsére az utóbbit megúszod itthon)
(asszem lassan leállok
)
(asszem lassan leállok

- Hunter91
- Capitá del Barça
sjd írta:Én a helyedben formáznám a HDD-t és elmennék 1-2 napra otthonról.FtcSikiHun írta:egy hülye kérdés...ha ncoreról töltök le, akkor nem lehet balhé, vagy büntetés vagy valami, ugye?mert letöltöttem a photoshop cs4-et
Ha utána hazajössz, és nem zárta le a házatokat a rendőrség és még a géped is megvan, akkor biztonságban vagy.
Remélem egy életre szóló lecke lesz, hogy nem szabad semmit illegálisan letölteni...

Én a helyedben formáznám a HDD-t és elmennék 1-2 napra otthonról.FtcSikiHun írta:egy hülye kérdés...ha ncoreról töltök le, akkor nem lehet balhé, vagy büntetés vagy valami, ugye?mert letöltöttem a photoshop cs4-et
Ha utána hazajössz, és nem zárta le a házatokat a rendőrség és még a géped is megvan, akkor biztonságban vagy.
Remélem egy életre szóló lecke lesz, hogy nem szabad semmit illegálisan letölteni...
- FtcSikiHun
- Director del Fútbol
egy hülye kérdés...ha ncoreról töltök le, akkor nem lehet balhé, vagy büntetés vagy valami, ugye?
mert letöltöttem a photoshop cs4-et 

'élvezd, hogy minden rosszban van valami'
'...törekedj azzá lenni,ami lehetnél!'
-
- Jugador d'estrella
A youtube-ról írok át számokat MP3-ba, és az audacity-m hirtelen nagyon halknak kezdte felvenni a számokat, pedig a videón maxon megy a hangerő! Szerintetek mi a baja?
"Két csapatnak szurkolok. A Barcának és a Real eheti ellenfelének" a három tenor egyik tagja. Javi Martínezt a Barcába!!!

- L.Messi 10
- Entrenador del Barça
Már átpakolgattam, az a baj hogy XP-n nem megy a 2011es MSN... Csak Win7-re van ...Lionel85 írta:Nekem hasonló gondom volt. Nem tudtam belépni, így feltettem a 2011-est. Szerintem próbáld meg és ha nem megy, akkor csinálj új címet. De ha megy a 2011-essel, akkor nem kell átpakolgatni az ismerősöket az új címre.L.Messi 10 írta:Lenne egy kérdésem:
Valamilyen okból kifolyólag blokkolták az MSN-em. Nem tudtam "megjavítani" semmilyen módszerrel, de szeretnék csinálni egy újat. Az ismerőseim e-mail címét meg tudom valahol nézni? Az a baj hogy nem egyedül használom a gépen az MSN-t, és a naplózott beszélgetésekben nem tudom melyik e-mail az én ismerősömé, és kihez tartozik. Ha valaki tud egy módszert, annak előre is köszönöm! (olyat ahol be kell lépni MSN-be, ne ajánljatok, emrt nem enged belépni)

-
- Barça B
Hellosztok!!Egy olyan oldalt keresnék ahol a saját képünket tudjuk berakni focisták,sztriptíztáncosok képmása helyett.Multkoa ha ver belinkelte de nem találom sehol.Ha valaki megdobna egy linkkel Karácsonyi ajándék gyanánt megköszönném!Hali
- Lionel85
- Llegenda del Barça
Nekem hasonló gondom volt. Nem tudtam belépni, így feltettem a 2011-est. Szerintem próbáld meg és ha nem megy, akkor csinálj új címet. De ha megy a 2011-essel, akkor nem kell átpakolgatni az ismerősöket az új címre.L.Messi 10 írta:Lenne egy kérdésem:
Valamilyen okból kifolyólag blokkolták az MSN-em. Nem tudtam "megjavítani" semmilyen módszerrel, de szeretnék csinálni egy újat. Az ismerőseim e-mail címét meg tudom valahol nézni? Az a baj hogy nem egyedül használom a gépen az MSN-t, és a naplózott beszélgetésekben nem tudom melyik e-mail az én ismerősömé, és kihez tartozik. Ha valaki tud egy módszert, annak előre is köszönöm! (olyat ahol be kell lépni MSN-be, ne ajánljatok, emrt nem enged belépni)

- L.Messi 10
- Entrenador del Barça
Atya úr isten, hogy lehetek ilyen segghüle... KöszPerrero írta:nézz bele a naplózott beszélgetésekbe, ott írja h ki milyen nicken írt éppenL.Messi 10 írta:Lenne egy kérdésem:

- L.Messi 10
- Entrenador del Barça
Lenne egy kérdésem:

- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Skype-pal problémák vannak, olvastam az indexen is!Nem bug, unblock a skype-os rendszer szervereivel van baj, szóval nem a verzió rossz!
De kikeresem a cikket
http://index.hu/tech/2010/12/23/meg_min ... k_a_skype/
És meg is van
Nálam 2 napja nem "engedelmeskedik"
De kikeresem a cikket

http://index.hu/tech/2010/12/23/meg_min ... k_a_skype/
És meg is van

Nálam 2 napja nem "engedelmeskedik"

-
- Llegenda del Barça
Valaki tudna segíteni Nero Express ügyben?
Lelett töltve a legújabb Nero 10 verzió. Ebben a verzióban hogyan tudok Audio-DVD-t írni, amit lejátszik egy rendes DVD lejátszó és nem csak a gép?
Lelett töltve a legújabb Nero 10 verzió. Ebben a verzióban hogyan tudok Audio-DVD-t írni, amit lejátszik egy rendes DVD lejátszó és nem csak a gép?
- torrentkiller
- Entrenador del Barça

"Barcelona Svájcból hozatott nagyon drága gyógyszereket, hogy leküzdje a növekedésihormon-hiányosságát, és ezt meg akarják hálálni. Messinek a szíve diktálta, hogy melyik csapatot válassza. Megráztam a kezét, és gratuláltam, megmutatta, hogy vannak még olyan labdarúgók, akiknél az emberi értékek elsődlegesek"- Ernesto Bronzetti
- torrentkiller
- Entrenador del Barça
Srácok, ennek a videónak elvileg van magyar feliratos verziója is youtube-on. Ha valaki be tudná linkelni nagyon hálás lennék... (esetleg a következő meccsnézésen fizetek neki valamit
)
köszi

köszi

"Barcelona Svájcból hozatott nagyon drága gyógyszereket, hogy leküzdje a növekedésihormon-hiányosságát, és ezt meg akarják hálálni. Messinek a szíve diktálta, hogy melyik csapatot válassza. Megráztam a kezét, és gratuláltam, megmutatta, hogy vannak még olyan labdarúgók, akiknél az emberi értékek elsődlegesek"- Ernesto Bronzetti
most nézem, valami bug volt tényleg, és azt javíották, elvileg hamarosan működni fog most márFecooo írta: nekem is sokszor gáz van vele... sztem bugos ez a verzió...
http://blogs.skype.com/en/2010/12/statu ... 20101223-1