"De hogy akkor kivegyem a focira nem ható tényegzőket, Ronaldo sportszerűtlen és ha elpukkan az agya, akkor durva is. Ramos-ról meg akkor vegyük le a metró jelzőt, de az agresszív, durva még mindig ott marad. És ne mondja nekem senki hogy nem az mert aki 190 meccsen begyűjt 10 pirosat, az minden csak nem anyámasszony katonája. Gutit meg akkor megkövetem, mondjuk hogy hetero. Viszont emlékszek én Gutitól olyan becsúszásra, meg könyöklésre, hogy a hajam égnek állt. És nem csak az El Clasico-kon, hanem más csapatok ellen is. Bár tény hogy az El Clasico-n is volt neki egy pár, mert hát szerencsétlen az utóbbi időben max kispad koptatónak volt jó, és mikor kapott 10-15 percet akkor azt próbálta emlékezetessé tenni. Többnyire ez egy sárga lapos megmozdulással sikerült neki, meg azzal, hogy ha két játékos összeakaszkodott, akkor ttttttttuti hogy Guti volt az első aki a legnagyobb pofával odament reklamálni. De akár említhetném a korábbi időkről Michel Salgado-t is, aki sosem bánt éppen kesztyűs kézzel az emberével.
A Barcából évekre visszamenőleg is max Dani Alves-t, meg Motta-t tudnám említeni. A Real-nál meg csak most, ebben a csapatban több olyan játékos van, aki....áh nem is folytatom."
--------------------------------------------------------------------------------------
A Real Madrid homokos, metroszexuális, nagyképű és nem utolsó sorban aggresszív és durva játékosok gyülekezete. Most csak egy pár példa: Pepe(egy állat), Ronaldo(metroszexuális), Ramos(durva, metroszexuális), Guti(homokos). Hogy csak a tavalyi gárdát említsem....De ahogy tegnapelőtt láttuk, Arbeloa-nak és Carvalho-nak se kell a szomszédba menni egy kis alattomosságért...
összehasonlítva, elsőt aláírom, én is így gondolom, teljesen helyén való gondolat, ezt "vártam" volna el!2ik viszont az én szememben "minősíthetetlen"
Összeveszni nem fogunk, mert csak intelligensen megvitattuk a dolgokat, s ez a lényeg, sajnos ez tényleg egy olyan "probléma" amiben nehéz a másikat meggyőzni, de egy utolsó gondolatkén attól, hogy ad valaki a külsejére nem lesz meleg!
Hamár Biblia akkor:
"Ne ítéltess, hogy ne ítéltessenek"
Capon írta:Bob_Marley de tényleg csak beszélgetés szinten lett felhozva a téma te meg saját bevallásod szerint felhúzod magadat rajta. Ha zavar vagy nem érdekel akkor szerintem nem kell hozzászólni és kész. Főleg nem felhúzni rajta magadat.
FEl húzni még nem húztam fel magam, ebben a témában a nem helyénvaló hszeken tudnám csak felhúzni magam!Pl ez egy olyan téma, amiben szerintem nincs helye poénkodásnak!De keine panik, én jól vagyok, közérzetem is jó, s ne aggódj Capon (vagy bosszankodj

) nem vágom fel az ereimet