Mozi & Filmek

Ami egyik témához sem kapcsolódik, avagy itt nyugodtan írhatsz mindenről kötetlenül.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2010.11.23. 16:58:53

Perrero írta:
S.Agüero írta:Na, túl vagyok életem első 3D-s filmjén.
A Shrek 4-et néztem.
Egész jó ez a kis technika.
Horror filmet tényleg megnéznék így, de egy Harry Potterrel is beérném.
:D
hp nem lesz 3dben nálunk asszem
Sehol nem lesz,mert béna verziót nem akartak kiadni a kezükből. Az utólag 3D-be átkonvertált filmek nem az igaziak.
De sima 2D-s IMAX-ban lesz. :wink:
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
MatyiG
Adminisztrátor

2010.11.23. 16:51:41

Na, túl vagyok életem első 3D-s filmjén.
A Shrek 4-et néztem.
Egész jó ez a kis technika.
Horror filmet tényleg megnéznék így, de egy Harry Potterrel is beérném.
:D
messideco
Presidente del Barça

2010.11.23. 16:11:18

bence-barca írta:Nem rég jött ki:
http://www.youtube.com/watch?v=f8ZPg8uaoR0&feature=fvst
Green Lantern (Zöld Lámpás) trailer :D
90%, hogy nem fogom megnézni...Kíváncsi leszek, hogy majd az IMDB-n milyen fogattatásban részesül :D
Kép
"And my heart will leave you never."
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2010.11.23. 15:59:32

Megnéztem az feláldozhatókat, nem nekem való film, ettől függetlenül, egyszer nézhető nálam is, pedig nem vagyok a műfaj híve. :)
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
bence-barca
Llegenda del Barça

2010.11.23. 15:54:22

Nem rég jött ki:
http://www.youtube.com/watch?v=f8ZPg8uaoR0&feature=fvst
Green Lantern (Zöld Lámpás) trailer :D
Charlie
Öreg Harcos

2010.11.23. 12:48:52

Dexter,

Case Dexen kívül 35 másik emberrel lóg együtt, mert terápiára járnak hozzá. Láthattuk mennyien, mert alig talált időpontot neki a titkárnő is amikor bejelentkezett. Ezen nem bukhat el szerintem. Quinn haverja vajon mit kezd a képekkel? Ott még lehet bonyodalom mert bőröndökkel mentek és anélkül érkeztek vissza a kikötőbe, és rögtön beletrafált, hogy mi is van benne, drog vagy hulla. Quinn leáll szerintem, mert úgy néz ki Debra fontosabb számára(ha kibékülnek egyáltalán), mint ez a kis hajtóvadászat Dex után. Nagyobb durranásra számítok a befejezésnél mint eddig bármelyik évadnál. Sok gondolat van a fejemben, hogy mi lehetne nagy meglepetés, kiváncsi vagyok bejön-e valamelyik.
C.
"A spanyol futball jelenlegi problémája az, hogy mindenki azt gondolja, hogy olyan játékosai vannak, mint a Barcának. A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs. Ezért nem próbálkozhatsz úgy játszani, ahogy ők, ez lehetetlenség." - Fabio Capello
lui1698
Llegenda del Barça

2010.11.23. 12:44:54

Fecooo írta:ez kb olyan volt, mint mikor trinity beköszönt Dex-nek a rendőrségen, a következő részben meg jött a hajtóvadászat
én anno azt hittem, hogy abból is lesz valami baja dexternek, mert ugye a fószer bement az őrsre és asszem batista látta is. ehhez képest semmi. ugyan úgy, mint deb nyomozásából. :roll:
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
Fecooo
Llegenda del Barça

2010.11.23. 12:34:59

Charlie írta:Chuck ismét komoly volt, így befejezni ezt a részt...Alig várom a jövőhetet, hogy kiderüljön mi is van a számítógépen. Sarah de jó nő atyaég.
C.
eszméletlen, milyen jól alakította a mindenre elszánt menyasszonyt... és az a harc, amit lenyomott... ááá

nincs más, Istennő!

Ozsi! ez kb olyan volt, mint mikor trinity beköszönt Dex-nek a rendőrségen, a következő részben meg jött a hajtóvadászat... most annyi a különbség, h többen vannak, vmint Chase ismert ember, így borzalmasan nehéz lesz úgy eltüntetni, h ne keressék utána a tettest, Dexet meg elővennék, mint gyanúsítottat, hiszen sokat voltak együtt...
Charlie
Öreg Harcos

2010.11.23. 12:33:03

Chuck ismét komoly volt, így befejezni ezt a részt...Alig várom a jövőhetet, hogy kiderüljön mi is van a számítógépen. Sarah de jó nő atyaég.
C.
"A spanyol futball jelenlegi problémája az, hogy mindenki azt gondolja, hogy olyan játékosai vannak, mint a Barcának. A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs. Ezért nem próbálkozhatsz úgy játszani, ahogy ők, ez lehetetlenség." - Fabio Capello
ozsimiki
Adminisztrátor

2010.11.23. 01:06:50

lui1698 írta:
Fecooo írta:Dexter

ismét egy ütős rész, meglátszik, közeledik az évad vége!

komolyan mondom, Dex megérdemelné, h normális élete lehessen, folyamatosan fejlődik, "emberré" válik, aki képes érzésekre is!
El nem tudom képzelni, h Jordan Chase-t hogyan tünteti el Dex, hiszen már mindenki tud róla, h sokat van együtt a leendő halkajával, pláne most, h Chase már üldözőbe veszi őt és Lument is...
Amikor Deb a doksik közé lett száműzve, aszittem folytatja a nyomozást, ahol az előző évad végén abbamaradt... emlékeztek, mielőtt Rita meghalt, Deb már el kezdett szaglászni és aszittük, h rájön Dex titkára...

zseniálisan bonyolult évad! alig várom az évadzárót!
nekem ez a rész volt eddig a legjobb az évadban

a magánnyomozó szerintem most még jobban rááll dex-re, plusz a zsaruk is rajta lesznek a hordós-ügyön.
és ugye még lehet, hogy quinn is folytatja tovább, most hogy deb elzavarta.
a kiscsaj apját lazán lerendezte azért :)
az a csaj akinek a dns-e volt a fiolában az egy még élő nő akit fogva tartanak jc-ék?
utolsó sorodhoz: valószínű,de lehet,h más kötelék van köztük,kiderül.

A végén szerintem nagy taktikai hiba volt Chase-től,h leleplezte magát,h tud mindent, illetve akkor nem,ha a következő rész úgy kezdődik,h már ott vannak a háznál az emberei,és nem tud szólni Dexnek Lumen. Minden más esetben hülyeség volt, és logikátlan,hiszen a meglepetés előnyét elvesztette ezáltal Dexxel szemben. Szóval nagyon ütős kezdetre számítok köv héten.
Ti nem érzitek ezt hibának Chase-től? (persze így nagyobbat ütött a vége,és néző szempontból eladhatóbb :D) Tuti van valami aduja. De Dexnek remélem több 8)
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
lui1698
Llegenda del Barça

2010.11.23. 00:45:50

Fecooo írta:Dexter

komolyan mondom, Dex megérdemelné, h normális élete lehessen, folyamatosan fejlődik, "emberré" válik, aki képes érzésekre is!
El nem tudom képzelni, h Jordan Chase-t hogyan tünteti el Dex, hiszen már mindenki tud róla, h sokat van együtt a leendő halkajával, pláne most, h Chase már üldözőbe veszi őt és Lument is...
Amikor Deb a doksik közé lett száműzve, aszittem folytatja a nyomozást, ahol az előző évad végén abbamaradt... emlékeztek, mielőtt Rita meghalt, Deb már el kezdett szaglászni és aszittük, h rájön Dex titkára...

nekem ez a rész volt eddig a legjobb az évadban

a magánnyomozó szerintem most még jobban rááll dex-re, plusz a zsaruk is rajta lesznek a hordós-ügyön.
és ugye még lehet, hogy quinn is folytatja tovább, most hogy deb elzavarta.
a kiscsaj apját lazán lerendezte azért :)
az a csaj akinek a dns-e volt a fiolában az egy még élő nő akit fogva tartanak jc-ék?
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
barcalaci84
Jugador d'estrella

2010.11.22. 22:31:47

megkockáztatom , hogy ez a Dexter évad még a 4. évadot is übereli....

hatalmas rész volt ez is és a jövő heti rész se lesz semmi az előzetes alapán...

"Maga valami pszcihopata?
-Ma nem , csak egy aggódó apa" :D
messideco
Presidente del Barça

2010.11.22. 19:51:21

Végre van felirat, így jöhet a Dexter :)
Kép
"And my heart will leave you never."
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2010.11.22. 18:36:20

kanty írta: Én irtam. :wink: Nem tudom, ahogy már irtam nekem nem volt annyira megyőző Pattinson, nem volt rossz alakitás, de az a bizonyos plusz hiányzott.
:wink:
Ja, már tudom, pont most olvastam vissza. Ironikus, hogy pont nálad írtam így le... :D Amúgy engem se Pattinson fogott meg a filmben, itt arra utaltam, hogy nem fogom a filmjeit ezek után úgy kezelni, hogy "na, Edward van benne". Ezt is majdnem kihagytam emiatt... És nagy kár lett volna. :wink:
kanty
Llegenda del Barça

2010.11.22. 18:31:05

palesz77 írta: Annak a valakinek meg nagyon nagyon nagyonnagyon köszönöm, hogy figyelmembe ajánlotta - és bocs hogy nem ugrik be a neve így hirtelen... :oops: Nagyon szép film, nálam Pattinson "kilépett" Edwardból, ez a film ér is valamit, és ad is... Nekem nagyon tetszett, lehet hogy a hangulatom miatt jobban megfogott, de csak ajánlani tudom. Nagyon szép sztori szerintem.
A
Én irtam. :wink: Nem tudom, ahogy már irtam nekem nem volt annyira megyőző Pattinson, nem volt rossz alakitás, de az a bizonyos plusz hiányzott.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2010.11.22. 18:20:25

kanty írta:Srácok! Vmi jó drámát ha valaki mond azt megköszönöm :) , több is jöhet.
Seven pounds, The Time traveller's wife, Remember me

A Remember me végén a szám most szól, annyira frissen néztem. Valaki itt írt róla, úgyhogy gondoltam adok neki egy esélyt. Annak a valakinek meg nagyon nagyon nagyonnagyon köszönöm, hogy figyelmembe ajánlotta - és bocs hogy nem ugrik be a neve így hirtelen... :oops: Nagyon szép film, nálam Pattinson "kilépett" Edwardból, ez a film ér is valamit, és ad is... Nekem nagyon tetszett, lehet hogy a hangulatom miatt jobban megfogott, de csak ajánlani tudom. Nagyon szép sztori szerintem.

A másik két filmet is csak ajánlani tudom, a Seven Poundsot akárhányszor nézem megkönnyezem, és a The Time travellers wife-on is meghatódtam hogy őszinte legyek... Lehet hogy ciki, de nembaj, szeretem a szép mondanivalóval bíró filmeket... :oops: :wink:

Szerk.: Megnéztem, szóval pont Kantynak köszönöm az ajánlást! :wink:

És detabarca, látom a Seven pounds neked is tetszett... :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára palesz77 2010.11.22. 18:33:33-kor.
detabarca
Capitá del Barça

2010.11.22. 18:19:03

kanty írta:Srácok! Vmi jó vigjátékot/drámát ha valaki mond azt megköszönöm :) , több is jöhet.
Seven Pounds (Hét élet)
Will Smithnek köszönhetően nagyon jó film dráma kategóriában.
Imdb-7.6
Port.hu-9.1
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó!

"A sportok királya a labdarúgás, a Barcelona meg a labdarúgás királya!"
(Johan Cruyff)
kanty
Llegenda del Barça

2010.11.22. 18:11:30

Srácok! Vmi jó vigjátékot/drámát ha valaki mond azt megköszönöm :) , több is jöhet.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
fcbarca0827
Director del Fútbol

2010.11.22. 16:01:21

Xavi_Messi írta:Nem tudtok egy jó kis horror/thriller-t ajánlani? :D
Konkrétan két hozzászólással 'alattad' van kettő is.
KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
Xavi_Messi
Barça B

2010.11.22. 15:45:33

Nem tudtok egy jó kis horror/thriller-t ajánlani? :D
Més que un Club||||
Rezi Torres
Jugador d'estrella

2010.11.22. 15:42:41

Valaki nem tudja hogy a torrente 4 mikor jelenik meg?
Barcelona:Egy város,egy csapat, egy szerelem egy ÉLET!!!
dorzsolt7
Barça B
Kapcsolat:

2010.11.22. 15:17:52

En a Kiserlet 2010 verziojat neztem meg, (the experiment 2010) nagyon tetszett. Valaki ajanlotta viszont a Martyrs c filmet. Hm, nagyon utos, estere ajanlom en is nektek. Valami komolyabb triller/horrort ajanjatok meg:)
lui1698
Llegenda del Barça

2010.11.22. 14:36:18

Az ajánlások közül az Kísérletet néztem meg először.
Bejött, jó volt az alapötlet is plusz a színészek is ott voltak.
Egyre jobban megtetszenek a német filmek.

Ez 8/10.
Kép
Fecooo
Llegenda del Barça

2010.11.22. 11:53:50

Dexter

Válasz küldése