Kb. 5-6 éves korom óta vagyok Barca drukker. (90'-91' körül) Még nagyon kicsi voltam és természetesen nem is tudtam igazán követni a Barca meccseit. Csak elvétve láttam egyet-kettőt. Fogalmam se volt róla, hogy éppen ki a bajnok és nem is tudtam volna felsorolni minden játékos nevét, de a játékuk lenyűgözött! (Igaz, hogy túl sok "klubfootballt" nem láttam előtte) A nagyapámnál láttam először Barca meccset és annyira megtetszett, hogy örökre elköteleztem magam mellettük. Más csapatnak kifejezetten sosem szurkoltam, de azért akadtak olyan játékosok, akik miatt 1-2 csapatnak szorítottam egy kicsit más bajnokságokból, de annyira azért nem érdekelt, hogy túl sok meccset megnézzek miattuk. (pl. aktuálisan az az olasz csapat, ahol éppen R. Baggio játszott, vagy Middlesborogh Mendieta miatt, Real Betis - Denilson és így tovább...)
Röviden ennyi...

Válogatott szinten, pedig sosem volt igazi kedvencem, általában több csapatnak is szurkolok a nagy világ versenyeken. Persze azoknak a válogatottaknak mindenképp, ahol szerepel Barca játékos. (kivéve francia és ha úgy alakul, hogy igazolunk németet, akkor az...)
Szerk: Skorpió és a legkevésbé sem tartom érdekesnek a horoszkópokat...