Eurobarca találkozók!

Ami egyik témához sem kapcsolódik, avagy itt nyugodtan írhatsz mindenről kötetlenül.
ziipp
Capitá del Barça

2010.08.23. 16:46:20

El fanático írta:Azok a bizonyos képek:

http://rapidshare.com/files/414512528/2 ... k__pek.zip
Sajnos a rapidshare-n ha ingyenes fiókkal töltöd fel, 10 letöltésnél nem enged többet. Megtennéd, hogy felteszed máshova is? Például a megaupload szerintem egész jó. Előre is köszönöm. :)
El fanático
Entrenador del Barça

2010.08.23. 00:55:04

Uh, hát a végére nekem is sikerült befutnom...

Először is: Mindenkinek köszönöm, valóban szuper napot töltött el a társaság együtt...

Nem mernék Mikihez hasonló részlességgel szólni külön-külön mindenkiről, de az tény: nagyon jó arcok voltak a jelenlévők.
Igaz, voltak páran, akikkel szinte egyetlen szót sem sikerült váltanom - de a többség igyekezett aktívan részt venni a társalgásokban, hiszen ezért - is - lett az egész szervezve valahol, én így gondolom.

Andrisnak én is szeretném külön megköszönni, hogy vendégül látott minket, a kora reggeli fuvart szintén!

Szerencsésen hazaértem, a buszon nem tudtam aludni - :?: valamiért, magam sem értem - itthon rögtön betámadtam a zuhanyt, aztán minden reményem ellenére sikerült laza 2 óra hosszát aludni...

Az összes találkozón megjelentre nézve terhelő bizonyítékként szolgáló fotókat ill. azok linkjét még ma megkapjátok...

Zárszóként annyit mondanék, hogy aki eljött az láthatóan jól érezte magát - akik pedig kihagyták, hát sajnálhatják!!!

Szerk.:

Azok a bizonyos képek:

http://rapidshare.com/files/414512528/2 ... k__pek.zip
Kép
ElBartimaeus
Director del Fútbol

2010.08.23. 00:32:47

Először is nagyon köszönöm az összes jelenlévőnek, hogy lehetőségem volt megismerni őket. :D Nagyon élveztem az egész napot (és Ozsi, nem csak a sörnek köszönhetően. :) ), a foci nekem rendkívül kimerítő, de ezzel együtt nagyon remek volt. Bár mezem nem volt a szerencsés színválasztásnak köszönhetően a szebb öltözékűekhez kerültem, hogy legyen ott is valaki, aki azért lehúzza a színvonalat. :P :D És hozzá kell tenni, hogy Kovi egyszer sem hivatkozott az egy nappal korábbi fallabdára, bár nem is volt rá szüksége. :)

A közös kajálás is remekre sikeredett, együtt maradt a társaság, aztán az emberek tökéletesre formálták. :)

A sörözés részéről már annyi mindent leírtak, hogy csak annyit mondhatok, hogy Scorpion ellen tilos csocsózni, ha valamiféle csekély esélyt szeretnél a győzelemre. Meg hogy Bedobáááááááás! Kovi, Piqué! és Jakab: kéne már egy szabadrúgás. :D Persze nem szabad szó nélkül elmenni a mellett, hogy hittérítésünk tökéletesre sikeredett, lévén a végén már a helyi lányok is velünk együtt Meeeeeeeessiiii-ztek!

A gödör-ös kitérő engem nem zavart, de gondolom senkiben sem hagyott mélyebb negatív nyomot.

Andrisnak külön köszönet a szerezésért. ;)

A lényeg: nagyszerűen éreztem magam és már várom a jövő évi találkozót, meg a közös meccsnézést. :)

Kicsit off, de: félek, hogy kihagynék valakit: minden résztvevőt megkérnék, hogy PÜ-ben küldje el az msn-jét, illetve a teljes nevét abban az esetben, ha van facebookja. :) Előre is köszönöm.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ElBartimaeus 2010.08.23. 01:04:54-kor.
kurdt
Megmentő :)

2010.08.22. 23:22:12

Na, ilyenkorra már nekem is van annyi időm, hogy megosszam veletek józan gondolataimat (semmi komolyra ne számítsatok, az eltérés minimális).

Én is elejétől (Népliget) végéig (Slitherrel az Astorián)élveztem az idei találkozót.
A foci a hőség és a csapatok közti differencia (bár mit vártam, rajtuk volt a Barça-mez) ellenére is jó volt.
A kajálásnál jó hogy nem szakadtunk szét (kivéve a staff, de nekik megbocsátjuk), plusz a gyrosipart is kirángattuk végre a gödörből.

Apropó Gödör! Ismét elnézést kérek mindenkitől, akinek ilyen-olyan okból nem volt kedve odajönni, és mondjuk ki odarángattam; de remélem azért maradandó sérelem nem maradt senkiben.
Az oster viszont tényleg remek volt. Valószínüleg az egészségemet köszönhetem annak, hogy fair meccs volt, illetve h azért ki is maradt 1-2 helyzet. Kocsmasportok űzése helyett én ugyan egy mozigépésszel dumáltam, viszont ezzel álmaim listája fele olyan hosszú mostmár.

Már elvesztettem a fonalat, valszeg teljesen összefüggéstelenül írok, úgyhogy le is zárom.
Az egész társaság úgy ahogy van nagyon adta! Örültem a "régi" arcoknak, és az új arcok is nagyon rendben voltak. Megígértem magamnak, hogy senkit nem fogok név szerint említeni (engem jobban bántana, ha kihagynék valakit, mint azt akit kihagytam), de Andrisnak muszáj egy special thanks: a végén szinte már egyedül szervezte meg az egész talit; továbbá annak ellenére hogy már a kezdetektől fáradt volt végigfocizta a 1,5-2 órát és még a Gödörhöz is hajlandó volt eljönni. Respect.

Ahogy mindenkinek, köszönöm szépen ezt az egy napot!

PESTIEKNEK (elsőrsorban): Rendben van (?), hogy kijózanodtunk (?), de azért az évközbeni meccsnézésről nem kéne ám letenni!
Kép
Your village called. Their idiot is missing.
margarin
Jugador del Barça

2010.08.22. 23:21:45

Hát skacok én nagyon sajnálom hogy az este további részében nem vehettem részt,de sajnos a kötelesség az első.....
Mindenesetre nagyon örülök hogy megismertelek benneteket,a foci tökéletes volt bár nem sok közünk akadt a játékhoz:)))),jövőre visszavágunk a Barcásoknak:))))

Ahogy itt olvasom a kommenteket ,fergeteges lehetett a SÖRÖZÉS:)
19 éves koromig játszottam a Barca csapatában aztán felébredtem:):):)):):
Ordog
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2010.08.22. 23:02:19

Igaz hogy én csak a sörözőben csatlakoztam a társasághoz, vagyis ők hozzám:D de így is sikerült megismernem elég sokak őrültebbik oldalát:D

Tele voltunk ismét kő arcokkal. Rigoo meg Ozsi megalapozta a hangulatot a sörözőben. Akkora szája van ennek a két gyereknek h jövőre is muszáj jönniük:DDD A többiek meg felvették a ritmust szóval jóra sikeredett az este...:D

Csocsó nagyon ment, a sör ivás is, a legjobb az egészben h mikor összejön ennyi hasonló érdeklődési körű emberke akkor ott nem lehet unalom:DD ugyanúgy mint most is:) Nagyon gyorsan eltelt ez a 6-7 óra részemről:)

Fél4-re haza is értem, aztán 7-kor kelhettem menni melózni hogy aztán mostanra hazaérjek és írjak egy hsz-t. Nem kellett vna inni 3 óra alvásra ennyi sert... Nemszabad gyerekek, nem szabad...

Hírtelen ennyi jut eszembe nemsok de legalább HSZ. Kurdt is kőarc, Andris meg legkőbbarc... [auto_cenzúra] megszervezte az egészet, jövőre is számítunk rád;) Minden tiszteletem.

Na csucsu! JÖvőre jöjjenek a régi arcok is, mert kevesen voltunk... nem kell félni az újtól:D csucsesz!
bowlinggolyo
Entrenador del Barça

2010.08.22. 21:09:49

Rumig írta: Mi történt a gödörben, ki idegesített fel, Ozsi :?:
Meg ha jól értem rendőrökkel is akadt dolgotok!? :D
Valaki leírhatná a részleteket
Ha már Ozsi nem írt a rendőrös sztoriról akkor megteszem én helyette :) Annyi volt az egész h miihii,ozsi,én +atlantis (de erre nem emlékszem pontosan) Átmentünk a piroson úgy h a zsandárok mellettünk voltak,ezzel nem volt bajuk,de amikor meglátta,h kurdték az úton hosszában közlekednek(teszem hozzá félig szabályosan) egyből kitették a villogót és leintették őket.Andris odament hozzájuk és egyből őt vették elő a rendőrök,h folytatnak-e ellene valami büntetőeljárást,míg a többieket csak igazoltatták.Nagyjából ennyi volt a rendőrös sztori.
Visca el Barca!!!
GO Colts GO!!!
ozsimiki
Adminisztrátor

2010.08.22. 20:44:58

Konkrétan senki sem idegesített fel:) (csak az a csaj,akit miihii is, odajött apróért kuncsorogni, adtunk neki bontatlan dobozos sört,erre húzta a száját...:D) csak egyre fáradtabb voltam,és elsőre nem fogott meg a hely varázsa :) aztán odajött egy biztonsági őr szerűség,és elküldte a társaságot,mert máshol vett dobozos söröket vélt felfedezni az asztalokon.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Rumig
Entrenador del Barça

2010.08.22. 20:14:55

Na hogy én is hozzászóljak.
Meeeeeessiii, Meeeeeessiii

Ami a csocsót illeti, elég sok vereséget el kellett szenvednem, mire Miihii személyében megtaláltam a nyerő partnert, vele már sikerült behúzni két meccset (vagy csak egyet :?: :roll: :D )
Na de utána dartsban kozmetikáztam az egyéni mérlegemet egy 2. hellyel. Xanthorral nem lehetett felvenni a versenyt, megállíthatatlanul tört előre a surranón, miután megérintette a szőke pultos csaj (rögtön tripla 20).. :D
Amúgy meg csak azért voltam jó, mert Miihiitől megkérdeztem, melyik három nyíl a jobb, majd a másik hárommal dobáltam :idea: :twisted: :P

Mi történt a gödörben, ki idegesített fel, Ozsi :?:
Meg ha jól értem rendőrökkel is akadt dolgotok!? :D
Valaki leírhatná a részleteket

Ja és Meeeeeessiii, Meeeeeessiii (ez már a csajok szájából 8) )

U.I: egy fél éves OKJ-s kurzus keretében szívesen megtanítom bárkinek, hogy kell sprite-tal alkohol hatása alá kerülni :D
2006. május 17., 2009. május 27.,
2011. május 28., 2015. június 6.
levproff
Director del Fútbol

2010.08.22. 18:47:30

Krojf maratonos? :o
Nem tudom, hogy ismered-e Jusztin Ferencet? Onnan gondolom, mert Balassagyarmaton élsz.
A válasz jöhet PÜ-ben is. :)

Hogy idekapcsolódó dolgot is írjak:
Remélem 1-2 éven belül én is eljutok egy ilyen Eurobarcás talira.
A beszámolók alapján kihagyhatatlan. 8) :P

Egyébként a vers nagyon jó! =D> =D>
Kép
FC Barcelona: Més que un club! Visca el Barca!
Pep Team 2009 : Spanyol Bajnokság, Bajnokok Ligája, Spanyol Kupa, Európai Szuperkupa, Spanyol Szuperkupa, Klub VB!
Kovi
Az EuroBarca Utánpótlása

2010.08.22. 18:42:47

Na, hazaértem én is. Ez a tali is nagyon rendben volt, sajnálhatja, aki nem jött. :)

Piqué és a sör szó egy életre összeforrt :D Túl sokat passzolgatunk hátul. :D

A többit assziszem' leírtátok már, na meg még annyi, hogy köszönjük Andrisnak a szervezést!

Örülök mindenkinek, hogy láthattam. :)

ui. Ribooooooo, majd csekkolom ezt az msn dolgot!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Kovi 2010.08.22. 23:43:06-kor.
ozsimiki
Adminisztrátor

2010.08.22. 18:30:17

miihii írta: +1:
Ha pesten jártok,jegyezzétek meg,h szigorúan a járdával párhuzamosan szabad átmenni az úttesten,mert ha nem,akkor a rend éber ökrei rögvest egy nagyadag büntetőeljárást helyeznek kilátásba.Amennyiben mégsem tudjátok elkerülni a dolgot,hivatkozzatok az Andris esetre,amivel talán megenyhülnek a kékek.Vagy B-tervként ott a Zsanett módszer :mrgreen:
minden mással is egyetértve, ehhez hozzátéve,az is kiderült,h a piroson való áttérés már már túl szabályos ahhoz,h a rendőrök azzal törődnének, ellenben ugye a párhuzamos dologgal :D

nah így kialudva magam:

miihii ismét felvette a kesztyűt és mindent megpróbált darts ügyileg ellenem többedmagával, ezúttal sikertelenül számára, viszont csocsóban visszavágott és többször győzött ellenem,mint fordítva, a rengeteg marvulásról nem is beszélve :D ugye az meg már ténnyé vállt valóban,h egy meccs játékideje olyan 4-5 korsónyi bedobás. Slither-el sajnos ezúttal nem sokat játszottunk, illetve arra várt,hogy teljesen elveszítsem a látásom,így az utolsó partira beszállt :D jövőre összehozunk azért egy billiárdot,és pókert már...

bowlinggolyo elejétől végéig nagy vetélytárs volt szintén dartsban, és nagyon bírta a bedobásos rendszert is:D arról nem is beszélve,hogy így egy régi osztálytársam is jelen volt,mármint kinézetre...

Xantor /Balázs/ amellett,h fociban valóban az egyik mvp szerintem is, dartsban helyre tette a végén az egomat és legyőzött :lol: a zsetonokat köszönöm én is neki, jövőre többet használjuk :D

Tezsvír,Kovi,Rumig fociban nyújtott teljesítményére már kitértem, az este se vallottak kudarcot, Rumig egyre jobb lett csocsóban, dartsban pedig a legvégén alaposan megszorított mindenkit, továbbá Rumig szervezete alkohollá alakíthatja valahogy a sprite-t is, vagy esetleg a kiszolgáló személyzet volt olyan hatással rá, mint pár korsó ír barna :lol:
Kovi mégjobban megszerette Piqué-t, Tezsvír pedig Kovit :D nah meg a focit, hiába, új szerződés...

Andris,Iván,Tamás (Etooka), azok után hogy fociban mindent megtettek a staffért-Iván még azt is bevállalta,hogy ezúttal a Barcát a helyzetkihasználási mutatóban utánozza/rosszabb napokon :twisted: /- majd azért,hogy mindenki bekajálva térjen át az Osterbe,-igaz ők a stressz hatására folytatták ott is a vége felé :D-Továbbá a főszerkesztő Úr nagyon rugalmas tippjáték nyeremény átkonvertálási ügyben:D amit köszönök ezúttal is.

Ordi bá továbbra is nagyon rendes ember, és egyre erősebb, csak is vele leszek hajlandó elmenni majd Magyar bajnokira :D nem mellesleg pozítiv mutatóval zártuk a csocsó karrierünket tegnap, úgy hogy bevallásunk szerint (Rumig szerint is :D ) ez a 2-5-3as csocsó felállás nem kedvez nekünk :D

El fanático-nak nagyon köszönjük a fényképező gépet,és azt hogy megjelent, sokat beszélgettünk,és hülyültünk, nagyon jó fej csaj, Hamiltonnak egy jó pont :D

Krojfot is jó volt ismét látni, dartsozásra sajnos ezúttal nem tudtam rávenni, lehet előbb el kell menjek futni vele egy maratont :D, aminek az újbóli felkészüléséhez sok sikert kívánok! De a sok beszélgetés,és rím kárpótolt :D

Kurdt koma /the second hasonmás/ nagyon tisztességes partner volt a meccs alatti sörivási rendszerben :D ritkán várja ennyire ember,h vki rúgja fel a másikat,esetleg fusson lesre :lol: /püt küldöm nemsokára/ és sikeresen megvitattunk pár sorozatot is :D
a Gödörös fanyalgásomért bocsi, jó hely az, csak a sötét miatt nem láttam tegnap a fantáziát benne :D de a mélyen tisztelt biztonsági erők nem is engedték,h megvilágosodhassak....:D

Elbartimaeus /Tamás/ újonchoz méltóan korán csatlakozott hozzánk a Népligeti csehóban :D dartson még van mit csiszolni /vagy a célzóvizen? :D/ de a meccs alatt (sem) volt híján ő sem a jókedvnek és sörnek :D szerintem Ő már akkor ivott ha mutatták a sport2 logót, azaz....:D

Viktor egy állat továbbra is :D:D egy-két bordám a csapatfotó miatt,amikor sikeresen rajtam landolt pehely testével még mindig fáj, na de áldozatokat is kell hozni :X Jövőre pedig a szöszi invitálásakor biztosra veszem,h új elemeket fog bevetni :D

Ribo-t is jó volt újra látni, kaja közben dumáltunk kb minden sportágról :D

Ziip-el,és Atlantissal,és Margarinnal sajnos nem sokat beszéltem,de ők sem lógtak ki focitudásilag, és szerintem az este folyamán sem maradtak szomjasak :D jövőre Margarin is remélhetőleg tud maradni foci utánra is, ha az ivászat is úgy megy neki mint a foci,akkor nem lehet panasz rá:)

ha valakit kihagytam ezer bocsánat, ráfogom az ír barna utóhatásaira.

és egyáltalán nem mellesleg,remélem jövőre kiegészülünk a már rég megszokott arcok valamennyikével,azaz Atival, Vitoval, Timmel, Szandival, Kikivel, Danival, Marcival, Game-el, Robival, Zsuval, Perreroval, Lacival, Kraloval, Savival, Sharkkal,Szergejjel. itt is elnézést ha kihagytam valakit...

köszönet mindenkinek, teljesen rendben volt a tegnapi nap, jövőre ugyanott (? :D) re...

szerk: Krojf, zseniális 8) :-({|=
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára ozsimiki 2010.08.22. 18:48:32-kor.
Kép
Krojf
Az Év Forumozója 2007 & 2008 :)

2010.08.22. 17:55:00

A tegnapi nap maga volt az álom,
Csodásan csúszott, nem békanyálon,
Ráadásul nem egyedül mentem Hozzátok,
Mert el fanático is ott volt, mint láttátok.

A népligeti toborzó hangulatos volt,
Már párótok ott is seritalt tolt,
Emelkedett a szellemi nívó,
Mert kezdett hatni az isteni pívó.

Tovakerekedtünk a sportra,
Majd a focival váltatok élőből holtra,
Én két részletben futottam egy tizest,
'S megmutattam a Krojf-testből a vizest.

Végeztünk a tartalmas edzéssel,
A plázában megnyugodtunk egy kis evéssel.
Én két fajtát ettem a jóból,
Még mákos gubát is nyomtam jókor.

Áthúztuk a bélést az Osterbe,
Minden vendéget vertünk kenterbe,
A meccset mélységes transzban figyeltük,
Majd az izgalmakat sok sörrel pihentük.

Zúgott tőlünk az a jó hely,
A szőkéből lett plátói jó nej,
Fűztétek az agyát bőséggel,
De Ő jól bírt az udvarlói hőséggel.

Hamar kellett távoznunk onnan,
De leuraltuk a várost nyomban,
Majd kikötöttünk a kiváló Gödörben,
Bár egy grizzly lett légy a felhőtlen örömben.

Ki lett téve szépen a szűrünk,
Keletkezett a lelkünkben az űrünk,
Szépen lassan eltávoztunk a helyről,
Majd fáradtságunkat tisztítottuk a fejből.

Andrisnak köszönjük a szervezést,
Hogy hírből sem ismertük a szenvedést,
Köszönöm Mindenkinek, hogy ott volt,
És hogy azóta otthon egy jót horkolt!

Blaugrana lelkünk tegnap óta erősebb,
Szurkolásunk a Fiúk felé velősebb,
Találkozónk minket is cementált,
Közösségünk nem lesz soha enervált.

Ölelek Mindenkit őszintén,
Kiváló a lelkemnek e bővítmény,
Találkozzunk egymással többször,
Ez legyen a tegnapból az ösztön!
K.
Blaugrana palocista maximalista!
mes
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2010.08.22. 17:13:05

Gyerekek be vok szeszelve , de jovo nyaron elmegyek en is veletek egy talalkozora :lol:
miihii
KHAL

2010.08.22. 17:08:30

No,én is hazaértem épségben.

Abszolút rendben találtatott minden,remek napot töltöttünk együtt.

Fociban a "meztelen" csapat nem tudom miért szerénykedik,döntetlenközeli eredménnyel zárult a meccs -legalábbis ahogy mi számoltuk :lol:
miihii érékelése szerint a meccs embere:Xanthor.
Gumírozot nikkelbolhaként dobálta magát a lövések útjába,pedig nemegyszer 3-4 ellenféllel nézett egymagában farkasszemet.
A helyszínen tartózkodó játékosmegfigyelők szerint a BARCA mezes csapatban remekül mozgott egy meccshiánnyal küszködő játékos,név szerint Hleb.Kovi mentorsága mellett fénykorát idézően játszott 8) Remélem ezzel végre megmutatta a világnak,h igenis érdemes még számolni vele,mégha máshol is :twisted: (Egyelőre egy NB II-es magyar női csapat érdeklődéséről hallani,hamarosan kiderülhetnek a részletek :lol: )
Szintén örömteli újdonsággal szolgált a Blaugrana.Tegnap megmutatták,h igenis tud a BARCA is kontrázni,ezt cirka 20 ilyen góllal bizonyították a nagyérdeműnek. :P

A kajolás is rendben zajlott,főleg,h ezúttal nem szakadt szét a társaság.

Az esti történésekről pedig csatlakozni tudok az alább leírtakhoz.Továbbra is jó hely az Oster,a szöszi pincérnő készséges volt,bár a száma valóban egyelőre rejtély számunkra.Annyi fejlemény azért történt,h Ozsival jövőre mennek BCN-ba és ha jól viselkedünk,elmehetünk velük mi is gardedámnak :P
A jó hangulat a társaságnak és a bevitt folyadékmennyiségnek,na meg persze a parádés kupagyőzelemnek köszönhetően garantálva volt.Tanulságos este volt,kiderült számomra,h egy meccsen minimum 4 korsónyi bedobás van :lol: Valamint,h sörrel követhetetlenül sokat van játékban Piqué barátunk,igaz Kovi? :P

A Gödör is egy élmény volt,bár elég rövid :? Annyira azonban elégséges volt az idő,h megtekinthessük Xanthor pókerkészletét.Kár,h csak pár pillanat volt az egész :P
Azt még mindig bánom,h azt a kuncsorgó repedtsarkút nem koccintottam tarkón kurdt maradvány sörével [-( Tittára fel vagyok háborodva még mindig,bár szerencsére aludni azért tudtam már :D

Köszi szépen Andrisnak a szervezésért,a szállásért,a fuvarért (ezt Ruminak is köcce szépen!),abszolút rendben volt minden.

Hazafelé a vártnál többet tudtam aludni,köszönhetően annak,h ez a buszom a Balcsi déli partján közlekedett,így az alap ~3 órás út kis híján 5 órássá fajult.Desebaj,majdnem végig horpasztottam,így fel sem tűnt.

Nah,az összefoglaló végén köszi szépen mindenkinek a részvételt,nagy élmény volt.Kiváló tali kerekedett ,mindenki bánhatja,aki kimaradt belőle.
A Nap képét már várom! :wink:

+1:
Ha pesten jártok,jegyezzétek meg,h szigorúan a járdával párhuzamosan szabad átmenni az úttesten,mert ha nem,akkor a rend éber ökrei rögvest egy nagyadag büntetőeljárást helyeznek kilátásba.Amennyiben mégsem tudjátok elkerülni a dolgot,hivatkozzatok az Andris esetre,amivel talán megenyhülnek a kékek.Vagy B-tervként ott a Zsanett módszer :mrgreen:
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
VictorValdes19
Az EuroBarca Utánpótlása

2010.08.22. 16:47:38

Nagyon ott volt ez a tali... :)

Ozsi már lezsírozta a (tavaly)jövőévi talit az Osterbe, megtudtam, hogy kurdtnak miért kurdt a neve és akkor MEEEESIIII, MEEEESIIII, MEEEESIIII :P

Ozsi és Miihii által bekerültem a ZTE-be 8) . Jó volt a régi arcokkal újra találkozni, az újakkal meg megismerkedni, mindenki adta... 8)

Andrisnak nagy köszönet a szervezésért és a magam részéről a szállásért is! :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára VictorValdes19 2010.08.22. 17:18:31-kor.
" Ha nem lennének zsebtolvajok, nulla lenne a nemi életem." - Woody Allen
PUNK'S NOT DEAD!
"Szinte minden bánatunk a másokkal ápolt kapcsolatainkból fakad." - Schopenhauer
"..hogy élünk, vagy elégünk, azt a hatalom mondja meg.."
Atlantis
Capitá del Barça

2010.08.22. 15:41:51

Az én részemről két nagy hibája volt a tegnapinak:
- Túl korán kellett eljönnöm
- Most már még jobban sajnálom, hogy az eddigi talikra nem tudtam elmenni...
ziipp
Capitá del Barça

2010.08.22. 13:31:07

Kép volt a tali. :P:) Magam részéről nagyon élveztem. A focit a tarka csapat csúnyán, khm, "eltaktikázta" :P, de az se volt rossz. Nike Total 90-est mindenesetre ne vegyetek műfűre. Mintha vonzaná azokat a kis kátrány-szurok-műanyag darabkákat. :P A meccs nézés viszont kegyetlen nagy volt. :D Áhh... Egyszer ki kell mennem Barcelonába, hogy egyszerre 90 ezer emberrel kántáljam ugyanígy: Meeeessi, Meeeessi, Meeeessi... :D
bowlinggolyo
Entrenador del Barça

2010.08.22. 13:15:44

Ez a találkozó nagyon ott volt.Majd a képeket várom és Miki kíváncsi vagyok arra akire nagyon hasonlítok,mert nem találtam Aranyi ismerősöd iwiwen :P .

Amúgy volt zsiráf? :shock: :shock: Mert ha igen akkor én abból sajnos kimaradtam :(

De nem baj majd jövőre pótoljuk :twisted:

Remélem mindenki épségben hazaért és sikerült pótolnom a Hurkás szekciót!Úgy látom a szerkesztőség is magához tért egy jó órája :D

Üdv,Szabi
Visca el Barca!!!
GO Colts GO!!!
riboo
Jugador del Barça
Kapcsolat:

2010.08.22. 11:13:42

Hát kérem... ez maxiálisan rendben volt. A focinál a csapatunk több labdát adott el, mint az adidas egy évben; az én erőnlétem egy kimerült lajháréval volt egy szinten; de voltak bőséggel olyanok, akik játékán meglátszott, hogy melyik csapatnak is szorítanak.
(* Ha "rettegett" Iván időben megtalálta volna a góllövő cipőjét, akkor sansza nem lett volna a gránát-vörös kék csapatnak, ezt beláthatjátok! :shock: :D )

A MoM-ban a Gyros-os élete napját zárta szerintem.... :P

Az ivászatos részt meg egyszerűen nem lehet elrontani... még egykét habfehér kollégát is meghívtam volna szívem szerint egy árpadjuice-ra! :oops: A kocsmában jelenlévő "statiszták" azthiszem egy életre megtanulták a Messi...Meessii...Meeesssii rigmust. :twisted:

Egyetlen bánatom, hogy bár megfogadtam, megszerzem a pultoslány számát, ha 4-et lövünk...az istenért sem adta be a derekát!!!
(*Pedig ennél kedvesebb már csak a 2-6 idején lettem volna vele... :wink: )

Ilyenkor mondják talán, hogy: minden jóban van valami rossz... :P
...hát ennél több rossz jövőre se legyen, és akkor rendben leszünk!!!

Köszönet Mindenkinek!

Üdv: riboo
Több, mint egy klubb...
ozsimiki
Adminisztrátor

2010.08.22. 10:18:34

Nah :lol:

Beeedooooooooooobááááááááááááás,beeeeeedooooooooobáááááááás :!:
Szööööööööööögleeeeeeeeeeeet,Szöööööögleeeeeeeeeeet :!:

Meeeeeeeeeeeeeeeeeesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii,Meeeeeeeeeesiiiiiiiiiiiiiiii :!:

jól összefoglaltam az estét? :D

nah nincs erőm kifejteni részletesen, nagyon helyén volt a tegnapi nap 8)

új és régi arcok egyaránt aprítottak, soha rosszabb talit.

most megpróbálok aludni mert ez az elmúlt 48órában 2,5 órát sikerült...

a hasonmásainknak pedig majd linkelem h kire is miért is :D

Andrisnak itt is sok köszönet a szállításért és szállásért, mindezeket próbáltam meghálálni 5 vonaljegy formájában :lol:

Krojf rím érzéke pedig kicsit sem kopott amióta nem láttam :)

szerk: a TF-es fociról nem is írtam, Slither fantasztikusan vezette a mérkőzés jegyzőkönyvét, közben darázsbújócska is volt, nem mellesleg Rumig bombái célt találtak,és a fiatalabbak is alaposan kilőtték magukból a tudást (Kovi,VV19 is számos gólt szerzett szép akciók végén) remélem azért köv talira is hagytak :D Természetesen a többiek kiszolgálása és szintén gólérzékenysége is méltó volt a talihoz :D
Kép
rszergej
Capitá del Barça

2010.08.22. 08:22:05

Na, nagyon helyes, hogy jó volt. Fényképeket kérek, a durvábbak jöhetnek püben is :)
Ja és remélem sok gyárkémény fogyott 8)
Andris
Adminisztrátor

2010.08.22. 03:46:53

Áhh, remek volt ez. :)
Köszönet mindenkinek aki jött.
Szomszédban már az igazak (előreláthatólag legrövidebb) álmát alussza mindenki.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
kurdt
Megmentő :)

2010.08.22. 03:26:53

1. hehe
2. elnézést
3. holnap valami részletesebbel is szolgálok
Kép
Your village called. Their idiot is missing.
Ordog
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2010.08.21. 10:54:38

Gyere csak riboo. Nélküled nem az igazi a tali:) Jó arc vagy és kellenek a jó arcok, ezért megyek én is:DDDD Deszar volt....

Foci pályán találkozunk;)
Válasz küldése