miihii írta:
+1:
Ha pesten jártok,jegyezzétek meg,h szigorúan a járdával párhuzamosan szabad átmenni az úttesten,mert ha nem,akkor a rend éber ökrei rögvest egy nagyadag büntetőeljárást helyeznek kilátásba.Amennyiben mégsem tudjátok elkerülni a dolgot,hivatkozzatok az Andris esetre,amivel talán megenyhülnek a kékek.Vagy B-tervként ott a Zsanett módszer

minden mással is egyetértve, ehhez hozzátéve,az is kiderült,h a piroson való áttérés már már túl szabályos ahhoz,h a rendőrök azzal törődnének, ellenben ugye a párhuzamos dologgal
nah így kialudva magam:
miihii ismét felvette a kesztyűt és mindent megpróbált darts ügyileg ellenem többedmagával, ezúttal sikertelenül számára, viszont csocsóban visszavágott és többször győzött ellenem,mint fordítva, a rengeteg marvulásról nem is beszélve

ugye az meg már ténnyé vállt valóban,h egy meccs játékideje olyan 4-5 korsónyi bedobás.
Slither-el sajnos ezúttal nem sokat játszottunk, illetve arra várt,hogy teljesen elveszítsem a látásom,így az utolsó partira beszállt

jövőre összehozunk azért egy billiárdot,és pókert már...
bowlinggolyo elejétől végéig nagy vetélytárs volt szintén dartsban, és nagyon bírta a bedobásos rendszert is:D arról nem is beszélve,hogy így egy régi osztálytársam is jelen volt,mármint kinézetre...
Xantor /Balázs/ amellett,h fociban valóban az egyik mvp szerintem is, dartsban helyre tette a végén az egomat és legyőzött

a zsetonokat köszönöm én is neki, jövőre többet használjuk
Tezsvír,Kovi,Rumig fociban nyújtott teljesítményére már kitértem, az este se vallottak kudarcot, Rumig egyre jobb lett csocsóban, dartsban pedig a legvégén alaposan megszorított mindenkit, továbbá Rumig szervezete alkohollá alakíthatja valahogy a sprite-t is, vagy esetleg a kiszolgáló személyzet volt olyan hatással rá, mint pár korsó ír barna
Kovi mégjobban megszerette Piqué-t, Tezsvír pedig Kovit

nah meg a focit, hiába, új szerződés...
Andris,Iván,Tamás (Etooka), azok után hogy fociban mindent megtettek a staffért-Iván még azt is bevállalta,hogy ezúttal a Barcát a helyzetkihasználási mutatóban utánozza/rosszabb napokon

/- majd azért,hogy mindenki bekajálva térjen át az Osterbe,-igaz ők a stressz hatására folytatták ott is a vége felé

-Továbbá a főszerkesztő Úr nagyon rugalmas tippjáték nyeremény átkonvertálási ügyben:D amit köszönök ezúttal is.
Ordi bá továbbra is nagyon rendes ember, és egyre erősebb, csak is vele leszek hajlandó elmenni majd Magyar bajnokira

nem mellesleg pozítiv mutatóval zártuk a csocsó karrierünket tegnap, úgy hogy bevallásunk szerint (Rumig szerint is

) ez a 2-5-3as csocsó felállás nem kedvez nekünk
El fanático-nak nagyon köszönjük a fényképező gépet,és azt hogy megjelent, sokat beszélgettünk,és hülyültünk, nagyon jó fej csaj, Hamiltonnak egy jó pont
Krojfot is jó volt ismét látni, dartsozásra sajnos ezúttal nem tudtam rávenni, lehet előbb el kell menjek futni vele egy maratont

, aminek az újbóli felkészüléséhez sok sikert kívánok! De a sok beszélgetés,és rím kárpótolt
Kurdt koma /the second hasonmás/ nagyon tisztességes partner volt a meccs alatti sörivási rendszerben

ritkán várja ennyire ember,h vki rúgja fel a másikat,esetleg fusson lesre

/püt küldöm nemsokára/ és sikeresen megvitattunk pár sorozatot is

a Gödörös fanyalgásomért bocsi, jó hely az, csak a sötét miatt nem láttam tegnap a fantáziát benne

de a mélyen tisztelt biztonsági erők nem is engedték,h megvilágosodhassak....
Elbartimaeus /Tamás/ újonchoz méltóan korán csatlakozott hozzánk a Népligeti csehóban

dartson még van mit csiszolni /vagy a célzóvizen?

/ de a meccs alatt (sem) volt híján ő sem a jókedvnek és sörnek

szerintem Ő már akkor ivott ha mutatták a sport2 logót, azaz....
Viktor egy állat továbbra is

:D egy-két bordám a csapatfotó miatt,amikor sikeresen rajtam landolt pehely testével még mindig fáj, na de áldozatokat is kell hozni :X Jövőre pedig a szöszi invitálásakor biztosra veszem,h új elemeket fog bevetni
Ribo-t is jó volt újra látni, kaja közben dumáltunk kb minden sportágról
Ziip-el,és Atlantissal,és Margarinnal sajnos nem sokat beszéltem,de ők sem lógtak ki focitudásilag, és szerintem az este folyamán sem maradtak szomjasak

jövőre Margarin is remélhetőleg tud maradni foci utánra is, ha az ivászat is úgy megy neki mint a foci,akkor nem lehet panasz rá:)
ha valakit kihagytam ezer bocsánat, ráfogom az ír barna utóhatásaira.
és egyáltalán nem mellesleg,remélem jövőre kiegészülünk a már rég megszokott arcok valamennyikével,azaz Atival, Vitoval, Timmel, Szandival, Kikivel, Danival, Marcival, Game-el, Robival, Zsuval, Perreroval, Lacival, Kraloval, Savival, Sharkkal,Szergejjel. itt is elnézést ha kihagytam valakit...
köszönet mindenkinek, teljesen rendben volt a tegnapi nap, jövőre ugyanott (?

) re...
szerk: Krojf, zseniális