Segítség kéne
-
- Entrenador del Barça
[quote="Markyto"][/quote] A probléma megoldása ott van lent a bal alsó sarokban. Torrentekről töltesz ezért haldoklik a neted, így a böngésződ sem tudja megfelelően betölteni az oldalt.
Én nem a munkámmal akarom a halhatatlanságot elérni. Azzal akarok halhatatlan lenni, hogy nem halok meg.
http://www.flickr.com/photos/8109059@N03/
Carte D'or: Rákóczi túrós, a világ 3. legkirályabb jelensége a rántotta feltalálása óta.

Carte D'or: Rákóczi túrós, a világ 3. legkirályabb jelensége a rántotta feltalálása óta.

Sziasztok!
Nekem egy olyan problémám van, hogy az eurobarca oldala egyik pillanatról a másikra "szétcsúszott" a fő híreket sem tudom megnézni és a betűk is elég érdekesek, pedig eddig minden rendben működött, természetesen java-m is van.
Itt egy kép arról, hogy mit látok:
http://www.kepfeltoltes.hu/view/100405/ ... es.hu_.jpg
Ha valaki tud segíteni megköszönném!
Nekem egy olyan problémám van, hogy az eurobarca oldala egyik pillanatról a másikra "szétcsúszott" a fő híreket sem tudom megnézni és a betűk is elég érdekesek, pedig eddig minden rendben működött, természetesen java-m is van.
Itt egy kép arról, hogy mit látok:
http://www.kepfeltoltes.hu/view/100405/ ... es.hu_.jpg
Ha valaki tud segíteni megköszönném!
-
- Entrenador del Barça
Üdv!
A húgom terhes és készíttetett 4d-s felvételt. haza is hozta a dvd-t és néhány "filmkockát" ki is szeretnénk belőle menteni. Az egyszerű PrintScreen-módszerrel próbálkoztam, miközben ment a kisfilm KMPlayeren, és ezt a képet másoltam be photoshopba, és mentettem el végül tiff-ként. Miután elkészült mind a három kép, és kiléptem a kmplayerből, az addig elmentett képek is eltűntek és csak egy fekete kép maradt meg mindegyikből. Photoshopban még egyesítettem is a rétegeket, és míg ment a film, külön-külön le is ellenőriztem a képeket és semmi hiba nem volt a kilépés pillanatáig. Legyetek szívesek segítsetek, hogyan csinálhatnék pillanatképeket a filmből! Mégsem akarom a monitort fotózni.
A húgom terhes és készíttetett 4d-s felvételt. haza is hozta a dvd-t és néhány "filmkockát" ki is szeretnénk belőle menteni. Az egyszerű PrintScreen-módszerrel próbálkoztam, miközben ment a kisfilm KMPlayeren, és ezt a képet másoltam be photoshopba, és mentettem el végül tiff-ként. Miután elkészült mind a három kép, és kiléptem a kmplayerből, az addig elmentett képek is eltűntek és csak egy fekete kép maradt meg mindegyikből. Photoshopban még egyesítettem is a rétegeket, és míg ment a film, külön-külön le is ellenőriztem a képeket és semmi hiba nem volt a kilépés pillanatáig. Legyetek szívesek segítsetek, hogyan csinálhatnék pillanatképeket a filmből! Mégsem akarom a monitort fotózni.

Én nem a munkámmal akarom a halhatatlanságot elérni. Azzal akarok halhatatlan lenni, hogy nem halok meg.

-
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
skacok? hogy lehet a justin tv-t kijátszani???

Tudom hogy már késő de hátha esetleg másnak is hasznos lehet.Saviola írta:Particionálásra milyen programot ajánlotok windows 7-re?
Már más kérdés..a lemezkezelőnél próbáltam partíciót csinálni,de valszeg valamit elkúrhattam,kék halál,s azóta el sem indul a windows,bootmrg missing hibával megáll,s ctrl+alt+deletet-t javasol.
Utánanéztem,de mindenhol azt írják,hogy a dvd-vel bootoljak,azt pedig természetesen nem adtak a laptophoz.
Megoldás?
Általában nem szerencsés működő rendszer alatt bíbelődni a partíciókkal mert könnyű elszúrni.Első lépésként ajánlott egy lemeztöredezettség mentesítés,hogy a fájlok ne össze-vissza legyenek a vinyón mert előfordulhat hogy partícionáláskor sérülnek és akkor úgy jártok mint Savi.
Lehetőleg ne a beépített töredezettség mentesítőt használjátok hanem valamelyik erre kitalált programot,például EZT. Ha a töredezettség mentesítést választjátok optimalizálással akkor szépen össze is illeszti a fájlokat és nem lesz olyan hogy itt is egy kis szabad hely,meg ott is hanem szép egybe függő részek lesznek. Particionálásra olyan program a legjobb ami bootolható,vagyis a rendszer előtt betöltődik(persze csak akkor ha a bios menüben a beállítjátok a boot sorrendet) ha jól emlékszem az Aeseus partition manager ilyen. Képes új particiót létrehozni,törölni,formázni,felezni,másolni stb..nagyjából mindent.
Savi! Hogy lehet hogy nem adtak a laptophoz telepítő lemezt? Mondjuk sejtem miért..

-
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
www.bet365.com...ingyenes ide a beregisztrálkodás? ...

- Saviola
- Júdás 2, az áruló
Particionálásra milyen programot ajánlotok windows 7-re?
Már más kérdés..a lemezkezelőnél próbáltam partíciót csinálni,de valszeg valamit elkúrhattam,kék halál,s azóta el sem indul a windows,bootmrg missing hibával megáll,s ctrl+alt+deletet-t javasol.
Utánanéztem,de mindenhol azt írják,hogy a dvd-vel bootoljak,azt pedig természetesen nem adtak a laptophoz.
Megoldás?
Megoldás?
,,Azt hitted, hogy mi történt."
- Gauchomester
- Entrenador del Barça
Hello Mindenkinek!
Olyan problémám lenne, hogy LG GT 500 típusú mobilom van. Egy Barcás videót akarok rátenni, de egyszeráen nem engedi lejátszani. Utánanéztem, hogy milyen formátum a megengedett, telefonguru-n írják, hogy: Video 3GPP formats (H-263), H-264/AVC, MPEG-4
Átkonvertáltam a videót az összes papíron elfogadott formátumba, ráteszem a telóra, a telefonon kisképen meg is jelenik a videó, de amikor lejátszanám, kiírja, hogy nem támogatott, és kilép. Nem azt írja ki, hogy nem támogatott formátum, mert olyat is kiírt, de akkor kérdőjellel szerepelt a videó a telefonban, nem pedig a videó kezdő képével. Nem értem. Valakinek valami ötlete?
Olyan problémám lenne, hogy LG GT 500 típusú mobilom van. Egy Barcás videót akarok rátenni, de egyszeráen nem engedi lejátszani. Utánanéztem, hogy milyen formátum a megengedett, telefonguru-n írják, hogy: Video 3GPP formats (H-263), H-264/AVC, MPEG-4
Átkonvertáltam a videót az összes papíron elfogadott formátumba, ráteszem a telóra, a telefonon kisképen meg is jelenik a videó, de amikor lejátszanám, kiírja, hogy nem támogatott, és kilép. Nem azt írja ki, hogy nem támogatott formátum, mert olyat is kiírt, de akkor kérdőjellel szerepelt a videó a telefonban, nem pedig a videó kezdő képével. Nem értem. Valakinek valami ötlete?

-
- Entrenador del Barça
szerintem szedd le a legfrissebb Direct-xet, és a legfrissebb videokártya drivert. ha ezek eddig is lent voltak, akkor nekem sincs ötletem sajnosZ.Chris írta:Néhány játék nem működik a gépemen de nem tudom miért. Ha el szerteném inditani a játékot akkor ezt irja ki a gép:
Failed creating the Direct3D device.
Utána nézted, de nincs kikapcsolva sehol sem a gépen. Nem tudom mi lehet a baj.
Valaki valami ötlet?

-
- Jugador d'estrella
Néhány játék nem működik a gépemen de nem tudom miért. Ha el szerteném inditani a játékot akkor ezt irja ki a gép:
Valaki valami ötlet?
Valaki valami ötlet?

-
- Entrenador del Barça
használj Firefox-ot és telepítsd fel a Download Helpert. azzal le tudod őket tölteni Mp3-baPerrero írta:http://kowa.hu/player.swf
http://kowa.hu/player2.swf
http://kowa.hu/player3.swf
http://kowa.hu/player4.swf
ezek kellenének mp3ba, nem tudom letudnám-e tölteni vmivel...
emberi nyelven, valaki szedje le ezeket az swfeket, nyomassa mp3ba át, és küldje nekem
és kéne 1 progi amivel .3gp videokon tudnék picit javítani, annak is a hangrészén, köszi
https://addons.mozilla.org/hu/firefox/addon/3006
-
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
http://tv.0n-line.info/ itt megtalálod ...remélem tudtam segíteni...Xavi001 írta:Sziasztok valaki meg tudná adni az oldal webcímét ahol lehet nézni TV2 RTL sport 1-2 sport klub digi sport és még sok egyéb csatorna ? wint tettem de az oldal címét már nem tudom :S
HA lehet PM be köszi![]()
előre is köszi
-------------------
///UPDATE Segítség jött köszöntem

- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Hello.
Ismerősöm kapott laptopot,Fujitsu Amilo Pi3560.
A wifit nem tudjuk működésbe hozni.Van a hivatalos honlapon két wlan driver is,de mindkettőben csak .bat,vagy .sys kiteresztésű fájl van.
Mit kell velük csinálni?mert ráékkattintásra nem csinál semmit.
Ismerősöm kapott laptopot,Fujitsu Amilo Pi3560.
A wifit nem tudjuk működésbe hozni.Van a hivatalos honlapon két wlan driver is,de mindkettőben csak .bat,vagy .sys kiteresztésű fájl van.
Mit kell velük csinálni?mert ráékkattintásra nem csinál semmit.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
-
- Jugador d'estrella
Sziasztok valaki meg tudná adni az oldal webcímét ahol lehet nézni TV2 RTL sport 1-2 sport klub digi sport és még sok egyéb csatorna ? wint tettem de az oldal címét már nem tudom :S
HA lehet PM be köszi
előre is köszi
-------------------
HA lehet PM be köszi

előre is köszi
-------------------

- Gauchomester
- Entrenador del Barça
NEkem is ez volt az első gondolatom, Szfváron két üzletük is van, de találat nyista. Ezért volt a második ötlet az illegális megoldásKrojf írta: Utánanézzek az Alexandra Könyvesboltban?
K.

-
- Az Év Forumozója 2007 & 2008 :)
Utánanézzek az Alexandra Könyvesboltban?Gauchomester írta:Hello Mindenkinek!
A segítségetekre lenne szükségem. Feltétlenül meg kell szereznem a Lúdas Matyi c. mesét, de sehol nem találok normális torrentet, ha valmelyőtök tud egy linket, kérem árulja el. Köszönöm előre is
K.
Blaugrana palocista maximalista!
- Gauchomester
- Entrenador del Barça
Hello Mindenkinek!
A segítségetekre lenne szükségem. Feltétlenül meg kell szereznem a Lúdas Matyi c. mesét, de sehol nem találok normális torrentet, ha valmelyőtök tud egy linket, kérem árulja el. Köszönöm előre is

- FtcSikiHun
- Director del Fútbol
Nagyon Szépen Köszönöm 

'élvezd, hogy minden rosszban van valami'
'...törekedj azzá lenni,ami lehetnél!'