Cubarsí százados lett!
& counting pic.twitter.com/jzOWHWup4r
— FC Barcelona (@FCBarcelona) December 16, 2025
3D-ben volt unalmas?Bastian írta:Hát megnéztem ezt az Avatart,nem nagy durranás.Hosszú unalmas sablon story...nekem full nem jön.
De aztán izlések és pofonok,egy megnézést minden film megér....

Már régóta megszeretném nézni, de még nem találtam hozzá torrentet.lui1698 írta:21 gramm:
Húú. Fantasztikus.
Az elejétől érzed azt a hihetetlen nyomasztó hangulatot ami az egész filmet jellemzi.
Nagyon tetszett.
Ajánlós.

de. itt találsz. linkFernando írta:Where The Wild Things Are (Szandi ajánlására) - Ehhez tud nekem vki sub-ot?
Én láttam...Hát nevettem párszor mert tényleg vannak benne jó poénok.Bár a filmet igazán csak a Star Wars rajongók fogják értékelni és sok poén is csak nekik érthető.Fernando írta: Szerk.: Valaki látta már a Fanboys - Rajongók háborúja c. vígjátékot? Érdemes "megvenni"?

Ha ennyire jó akkor én is megnézem. Ha netaláltán tényleg jösz Debrecenbe akkor írd le pübe mert akkor én is mennék veledTitinho írta:...
Nincs hozzá még felirat. Énis angolul néztem meg.Fernando írta: Where The Wild Things Are (Szandi ajánlására) - Ehhez tud nekem vki sub-ot?

Tegnap este néztem meg. Sajnos itt Nyh-án nincs 3D és Imax, de "sima" Multiplexes moziban is: ESZMÉLETLEN NAGY FILM!Sanama írta:Avatart nézte már valaki?
1-2 véleményre kíváncsi lennék.
Bár kaptál már elég tippet ahogy látom,de én a Kés/alatt-ra esküszöm azt meg még nem mondta senki.barca28 írta:Lassan kifogyok a sorozatokból,valaki tudna ajánlani egy értelmes-et?

Carnivàlebarca28 írta:Lassan kifogyok a sorozatokból,valaki tudna ajánlani egy értelmes-et?
Family Guy,A nevem Earl,Big Bang Theorybarca28 írta:Lassan kifogyok a sorozatokból,valaki tudna ajánlani egy értelmes-et?