Puyol05 írta:miihii írta:
Elég sok helyen fent van már jó minőségben,uh nem nehéz rábukkanni.
Én ezt a verziót szedtem le,dvd minőség:
SAW.VI.2009.R5.LiNE.XviD.AC3-ViSiON
Maga a film hozta az átlagot.Ez asszem el is mond mindent:átlagos.
Olyan rétestészta feeling.Nem rossz,nem rossz,de már kicsit sok lesz ...
És állítólag még mindig nincs vége!Pedig elég nagy buktának hírlik kint a film,de már tervben van a Saw VII,ami 3D-s lesz.Elvileg '10.10.22. lesz a premiere.
Biztos,h kell az még?
egyet értek! hozta az átlagot. meg amit korábban is írtam, hogy nekem is az volt az érzésem, hogy nagyon vontatott már ez az egész. sztem ezt már be lehetett volna fejezni ennél a résznél, vagy talán az ötödiknél már.
miihii írta:Én imádom ezt a szériát,de már kezd elmúlni a varázsa,az egyediség sablonossá válik.
én is szeretem ezt a filmet, de ami sok, az sok tényleg

osztom, igaz ezt a részt is megveszem eredeti díszmütyűrbe mint az előző 5 rész-t, de most ez a 6. rész nem tetszett, valahogy nem volt meg benne most az a nagy úúúúúúúúúúbaaaazzeee

a végén
Gamer: hát elég beteg jövő lenne az ilyen, de ha megtudnánk ezt csinálni, működne is ahogy a filmbe
Öngyilkos szüzek (The Virgin Suicides): hát könyvbe nem olvastam, de a film hát gyöngécske

(pedig imdb-n 7.2 45ezer párszáz szavazattal)
szajko írta:ozsimiki írta:Dexter ugye alap sorozat nálam, a 4.évad fut jelenleg,és szerintem az eddigi legjobb, illetve mindegyik évad fenomenális.
itt én nem tapasztalok minőségi romlást,mint azért elég sok sorozatnál lehet ahogy haladunk előre az évadokkal.
Engem te vettél rá, hogy nézzem meg és azóta én is követem végig.
Nekem mindegyik éved ugyanúgy tetszett.
Ez a sorozat a 10/10-es kategóriába tartozik.

hát én még pilottal nyitottam első évad után azt se tudtam mit csináljak h kibirjam a 2.ig, de a 2. évad hááááááááát

azóta elment az egésztől a kedvem... megcsúfolták Dex-t azzal amikor a festő v nem tom már mien csajjal elkezdett kavarni, miközbe nem annyira van oda a szexért, erre nem tom hány részben az ment h tologatta a kisasszonyt

lehet egyszer még ráveszem magam a folytatásra, de nagy törés volt benne szvsz