Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

Naná, óriási film, nem lehet elégszer megnézni. De itt van még pár ilyen, ezek nagyon nagy kedvenceim (a teljesség igénye nélkül):Zsolti írta:ja,és egyébként remélem mindenki látta az INDUL A BAKTERHÁZAT!![]()
akkora film a következő évezredekben nem lesz még egy.
Szerintem nagyon jó a Fűrész, óriási húzások vannak benne, és a legtöbb hollywoodi filmmel ellentétben ennek nem lehet a közepén megmondani, hogy mi lesz a vége.Zsolti írta:na megnéztem a múltkor,azaz tegnap a fűrészt,akit itt a környékne mindenki sztárolt.....hát jóval többet vártam attól a filmtől..sztem nem egy nagy durranás tök erőltetett az egész sztem.![]()
de a legjobb film még mindíg az utolsó cserkés,meg a ponyvargény.
Biztos csak elírtad, de az Sin City!Zsolti írta:Húú!
emberek!láttátok már a sim city-t?
ajánlom mindenkinek,nagyon jó film.
akkor most meg se nézzem?Boixos írta:bakker!!! összekevertem! nem a szigetet, hanem a sziklát láttuk annak idején..![]()
monnyuk azt a filmet is az a csákó rendezte, aki a szigetet.
ez pedig nagyon LoL!Boixos írta:egyébként igen, ketten együtt múltunk el 10 évesek. az öcsém 5, én pedig már nyóc éves vagyok, pont mint kobe.
a lopakodó valóban jó kis film, végig izgalmas, több szálon futó.redlions írta: A Lopakodó remek repülős akció film.Élvezetes, látványos és a story sem rossz. Kellemes élmény EDI-t Kautzky Armand hangján hallani.
Mert mivan a szinkronnal? Nekem jó! Nincs vele semmi bajom olyan mint a többi filmnek!Saviola írta:De inkabb az angol címe,mert a szikronos változata az katasztrófa meg a magya címnek sincs sok köze az angolhoz..Barcelonafan írta:Szüzet szüntess és tényleg nagyon jó filmSaviola írta:Istencsászár film: The girl next door
A főszereplőnőbe (Elisha cuthbert) hetekig szerelmes voltam![]()
![]()
![]()
Mostanaban kezd kiújúlni..pedig csak 3szor lattam a filmet..![]()
![]()
De inkabb az angol címe,mert a szikronos változata az katasztrófa meg a magya címnek sincs sok köze az angolhoz..Barcelonafan írta:Szüzet szüntess és tényleg nagyon jó filmSaviola írta:Istencsászár film: The girl next door
![]()
![]()
![]()
Szüzet szüntess és tényleg nagyon jó filmSaviola írta:Istencsászár film: The girl next door
![]()
![]()
![]()