Igen te adsz hozzá olyankor.Perrero írta:és ha nem találja a borítót, akkor én adhatok hozzáés hogyan
Köszi amúgy, regelni sikerült

Én általában magam szoktam hozzáadni, jobban szeretem ha a mappáimban is ott a cover.
Igen te adsz hozzá olyankor.Perrero írta:és ha nem találja a borítót, akkor én adhatok hozzáés hogyan
Köszi amúgy, regelni sikerült
Itt azt mondják hogy próbálkozni kell: http://itouch.hu/2008/10/itunes-account ... ya-nelkul/Perrero írta:http://kepfeltoltes.hu/090924/itunes_ww ... es.hu_.jpg nincs olyan none ablak
Jah most nézem kóddal már nem lehet regelni, de ez segíteni fog: http://support.apple.com/kb/HT2534Perrero írta:anno megprobáltam, és jött az sms h sikertelen vásárlás... -nem volt rajta lé..
milyen kóddal mit csináltál![]()
1G-eseknek a 2.x-es verzióért fizetni kellett, csak utána lehet letölteni (ingyenesen) az újabb verziókat. Szedd le vhonnan a restore fájl, aztán úgy rakd fel. Én még várom a jailbreak progit hozzá...VargaAron írta: Első generációs a kicsikeDe eddig mindig iTunesről töltöttem mindent. DE am a 2.2.1-es szoftvert se engedte letölteni...
Nem kell fizetni érte, megfelelő bankkártyával be tudsz regisztrálni.Csongor írta: iTunesbe szeretnék boritókat tenni, ezt hogy tudom megoldani Question Próbáltam regisztrálni iTunesba, de fizetni nincs kedvem.. máshogy meg nem tudtam volna regelni.
Vagy üsd be a másik lábad is hogy szimmetrikus legyenkanty írta:Napozz sokat és oda barnulsz a folthoz.vicky.girl írta:Sziasztok! Már kb. fél éve megütöttem a térdem röpizés közben, és lila-zöld is volt utána olyan egy hétig... A véraláfutás elmúlt, nem fáj az ütés helye, csak egy kis sötét folt éktelenkedik ott, és nem bír elmúlni... Ez most akkor ott fog maradni? Nektek már gondolom volt dolgotok ilyen ütésnyomokkal, hogyan tudnám eltüntenti? Segítsetek egy aggódó lánynak!![]()
Alapozóvicky.girl írta:Sziasztok! Már kb. fél éve megütöttem a térdem röpizés közben, és lila-zöld is volt utána olyan egy hétig... A véraláfutás elmúlt, nem fáj az ütés helye, csak egy kis sötét folt éktelenkedik ott, és nem bír elmúlni... Ez most akkor ott fog maradni? Nektek már gondolom volt dolgotok ilyen ütésnyomokkal, hogyan tudnám eltüntenti? Segítsetek egy aggódó lánynak!
Napozz sokat és oda barnulsz a folthoz.vicky.girl írta:Sziasztok! Már kb. fél éve megütöttem a térdem röpizés közben, és lila-zöld is volt utána olyan egy hétig... A véraláfutás elmúlt, nem fáj az ütés helye, csak egy kis sötét folt éktelenkedik ott, és nem bír elmúlni... Ez most akkor ott fog maradni? Nektek már gondolom volt dolgotok ilyen ütésnyomokkal, hogyan tudnám eltüntenti? Segítsetek egy aggódó lánynak!
Azért menj biztosra, és sztem tölts le egy új cracket a gamecopyworldről.Chris0527 írta: jónak kell lennie a patch-nek együtt "vettem" meg őket
És milyen program zabálja a CPU-t közbe? maga a lejátszó? egyébként nagyon érdekes, általában reinstall megoldja ezeket a hibákatgrecki írta:Hali!
Hát, elvileg minden drivert feltettem. (Telepítés után ezek ugye sárga kérdőjeleket kapnak az eszközkezelőben, most pedig már nincs ilyen.) Viszont ezeknél tutira vannak már újabbak is, csak f.szom se tudja mit kell keresni egész pontosan. Ez lenne a megoldás?
Próbálkoztam már kmplayerrel is, ugyanazzal a végkifejlettel.
Sőt, raktam SP-1-es, SP2-es és SP3-as XP-vel is, de mindhiába.
Első generációs a kicsikeSlither írta:iTouch 1G vagy 2G? A 2-es szoftvert vetted, vagy külső helyről töltötted le? Utóbbi esetben ez a normális, felismerik hogy nem fizettél az előző verzióért, így ezt se engedik leszedni.VargaAron írta:Sziasztok!
Az a helyzet hogy frissíteni akarom az iPod touchomat 2.2 szoftverről 3.1.1-esre. Elindítom a letöltést, letölti, várok egy percet, majd azt írja ki hogy a netkapcsolat lejárt, próbáljam meg késöbb. Ebben az a vicc, hogy közben folyamatosan megy a net és ezt már vagy 3 hónapja, majdnem minden héten megpróbálom. Szal sztem az iTunessel lehet a baj.
Valaki nem jártas az ilyesmikben?
iTouch 1G vagy 2G? A 2-es szoftvert vetted, vagy külső helyről töltötted le? Utóbbi esetben ez a normális, felismerik hogy nem fizettél az előző verzióért, így ezt se engedik leszedni.VargaAron írta:Sziasztok!
Az a helyzet hogy frissíteni akarom az iPod touchomat 2.2 szoftverről 3.1.1-esre. Elindítom a letöltést, letölti, várok egy percet, majd azt írja ki hogy a netkapcsolat lejárt, próbáljam meg késöbb. Ebben az a vicc, hogy közben folyamatosan megy a net és ezt már vagy 3 hónapja, majdnem minden héten megpróbálom. Szal sztem az iTunessel lehet a baj.
Valaki nem jártas az ilyesmikben?
jónak kell lennie a patch-nek együtt "vettem" meg őketsjd írta:
És azt is ellenőrizted h mind2 azonos verziószámú?
Egyébként a játék nem indul el vagy közbe fagy le? (ha utóbbi akkor egy bizonyos pontnál vagy rendszertelenül?)
Hali!Tim írta:Nem lehet esetleg hogy elfejtetted telepíteni a videó kártya drivert?grecki írta:Hey mindenki!
Amióta újrahúztam a windowst a gépemen, nem tudok filmet lejátszani. Ha megpróbálok valamit lejátszani, akkor csupán hang van, a kép másodperceket ugrik és a CPU 100%-on pörög. KB 10 percre teljesen megkergül az egész rendszer. Próbálkoztam már a beépített lejászókkal (vlc, mplayer, kmplayer), codec pack-kel (k-lite), szimplán dr divx-szel, ffdshow-val, szóval kb mindennel, amit fel tudtam lelni az interneten. (A k-lite után újra is húztam megint az oprendszert.) Szóval, akinek van valami ötlete, hog mi lehet a ludas, az kérem írjon.
Dánke
Codec pack-kal pedig csak óvatosan,néha több kárt okoznak mint hasznot.
De a kmplayer például tartalmazza az összes szüksége cuccot,vagy a gomplayer is ilyen.
Nekem is ez a bajom a Vistával..Csak pár játék megy el rajta!kudu írta:hát sztem rakj egy xp-tChris0527 írta:Valami játékguru segítsen. Feltelepítettem a Colin DIRT-öt(nem a kettőt) és azt írja ki a gép hogy a program müködése leállt és nem tudom pontosan miért meg hogy mit tegyek ilyenkor. Valaki nem tudna valamit esetleg hasonló problémával találkozott valaki? Vistám van...![]()
A játék elég régi, lehet még túl új neki a vista![]()
ez jutott hirtelen eszembe
hát sztem rakj egy xp-tChris0527 írta:Valami játékguru segítsen. Feltelepítettem a Colin DIRT-öt(nem a kettőt) és azt írja ki a gép hogy a program müködése leállt és nem tudom pontosan miért meg hogy mit tegyek ilyenkor. Valaki nem tudna valamit esetleg hasonló problémával találkozott valaki? Vistám van...
És azt is ellenőrizted h mind2 azonos verziószámú?Chris0527 írta: Crack elvileg jó másnak nem volt vele problémája, patch-et meg felraktam mert az is volt hozzá
Crack elvileg jó másnak nem volt vele problémája, patch-et meg felraktam mert az is volt hozzá, de azért köszi hogy megprobáltadkennyke04 írta:
Csak sötétbe tapogatózok de:
-Crack jó? (feltéve ha nem eredeti)
-Patch nincs hozzá ami javítaná az ilyes fajta hibáját a törésnek!?
Csak sötétbe tapogatózok de:Chris0527 írta:légyszi valaki unatkozok koleszbanChris0527 írta:Valami játékguru segítsen. Feltelepítettem a Colin DIRT-öt(nem a kettőt) és azt írja ki a gép hogy a program müködése leállt és nem tudom pontosan miért meg hogy mit tegyek ilyenkor. Valaki nem tudna valamit esetleg hasonló problémával találkozott valaki? Vistám van...![]()