Köszi.Sanama írta: Szia!
Jegy:
A meccsre a hivatalos honlapon tudsz jegyet venni, de az kb. csak 1 hónappal a meccs előtt lesz feltüntetve,mivel addig a bérletesek jelzik,hogy mennek-e, vagy sem.
Szóval Október 10-20körül lesz kiirva az Inter elleni meccsre a szabad helyek listája és akkor tudsz venni.
Repülőjegy:
Wizzair.com Nagyon olcsó, 40ezerből 2főre oda-vissza ki is jön,csak ne a meccs napján érkezzetek.
Wizzair, Budapest-Barcelona útvonalon közlekedik:
Hétfő,Csütörtök,Szombati napokon.
Szállást pedig a srácoktól kérdezd, akik most jöttek haza!
Tyűű...

Csak a repülőjegy szempontjából nem mindegy. Most a Wizzair-nél 21.980-ért tudnánk utazni/fő. 43.000-ból kijönne a két repjegy oda-vissza. De ez csak most...ha előtte egy hónappal veszem akkor a duplája lenne.
De a Wizzair-nél csak 24-én tudnánk utazni (ami Kedd és aznap van a meccs is), 23-ai nincs. Úgy szeretnénk pedig menni, hogy Hétfőn reggel, és majd szerdán délelőtt jönni.
Ez a 21.980-as jegy ez így szól: Kedd reggeli indulás (06:10), érkezés 8:50-kor Barcelonában az El Praton. Vissza pedig csütörtökön 9:25-kor, érkezés 11:55. Mondjuk ez se lenne rossz...
Vagy tesznek még majd fel új időpontot is? Mondjuk egy hétfőit szerintetek? Jelenleg így írja az indulást Barcelonába: Nov.21, 24, 26. Eszerint Kedd, Csütörtök, Szombat.
Egyébként miért ne érkezzünk a meccs napján? Reggel 9-re Barcelonában lennénk.
Azért is húzós ez az 1 hónappal a meccs előtti dolog, mert mondjuk ha rámondják, hogy A++-os a meccs (mint például az El Clásico), akkor 120 € (fejenként) alatt nemigen ússzuk meg a jegyeket.

Köszönöm az eddigi segítségeket, de továbbra is várom a jó ötleteket, szállás és repjegy tekintetében.

Már kapcsolatba léptem vele is.szergoka írta:...

Ha hiszed ha nem, kb. ezeket a tanácsokat adta ami te is.

Ezt a metrós cuccot ő is mondta, meg is köszöntem, biztos szerintem, hogy felhasználjuk mind a 10 alkalmat.