Segítség kéne
- mrmonster
- Entrenador del Barça
Info-kérdés:
Ha két gép között akarok kapcsolatot teremteni, akkor elég az az UTP-kábel, amin jön a t-online-os internetem (tehát ami alapból a modemet és a gépet köti össze, ez van ráírva: B1G251 CM 24AWG 75C), vagy mindenképp crosslinket kell beszereznem?
Ha két gép között akarok kapcsolatot teremteni, akkor elég az az UTP-kábel, amin jön a t-online-os internetem (tehát ami alapból a modemet és a gépet köti össze, ez van ráírva: B1G251 CM 24AWG 75C), vagy mindenképp crosslinket kell beszereznem?
Előre a TITOlusokért!
-
- Barça C
Köszi!
20:50-től kezdődik, de lehet csúszás is.Charles Carmichael írta:Üdv! Valaki megtudná mondani pontosan, hogy mikor lesz a férfi 4*100-as váltó döntője?
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
-
- Barça C
Üdv! Valaki megtudná mondani pontosan, hogy mikor lesz a férfi 4*100-as váltó döntője?
Tüncike, az a lövés gól volt?bowlinggolyo írta:Ez mekkora poén az EL a story tvndanko94 írta:EL: Story Tv![]()
A kommentátor maga Kiszel Tünde
"Nehm tudom" ***bamba fej
Kajak megnézném

"Lionel Messi az argentín szupersztár kamatoztatja páratlan tehetségét, de sajnos ezt a bíró NEM ADTA MEG!"
"A Katalán Óriásnak nincs más választása, Pep Guardiola vezető edző all in-t mondott! Érkeznek a csatárok a pályára"

Ha van Mikulás, én ezt kérem már előre is!

- Máté.19
- Barça B
- Kapcsolat:
Itt nézz körül:LM10 írta:Srácok! Ilyesmi betűtípust szeretnék a word-hoz:
http://www.tavkapcsolat.hu/szigetmonost ... eghivo.jpg
Ilyen van alapból benne, vagy szedni kell hozzá vhonann? Előre is kösz!
http://cooltext.com/Fonts-Handwriting?L ... Field=Font

- LM10
- Director del Fútbol
Srácok! Ilyesmi betűtípust szeretnék a word-hoz:
- visca el barca
- Presidente del Barça
köszi mindenkinek!
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- danko94
- Entrenador del Barça
Nem nem...A stúdióban Hajdú Péter, szakértő Lagzi Lajcsi, a kommentátorok: Havas Henrik és szakkommentátor Kiszel Tünde!!!bowlinggolyo írta:Ez mekkora poén az EL a story tvndanko94 írta:EL: Story Tv![]()
A kommentátor maga Kiszel Tünde
-
- Entrenador del Barça
Ez mekkora poén az EL a story tvndanko94 írta:EL: Story Tv

Visca el Barca!!!
GO Colts GO!!!
GO Colts GO!!!
- danko94
- Entrenador del Barça
EL: Story Tvlui1698 írta:sport 1,2: Angol 2, Német kupa, Holland, Francia, Olasz, ELvisca el barca írta:hali! kéne egy kis segítség!
letudnátok nagyjából írni nekem, hogy idén melyik sportcsatorna, mely bajnokság meccseit adja, illetve, hogy a bl-t és az el-t mely adók közvetítik? nem nagyon voltam az elmult honapokban tévéközelben és kicsit elvesztemutána nézni meg nincs most tul sok időm.
kösz!
sport klub: Olasz kupa, Angol kupa, Orosz, Belga, Brazil
eurosport2: PL
DigiSport: Német, PL, BL, EL?
TV2: BL
ennyi jutott eszembe így hirtelen
- lui1698
- Llegenda del Barça
sport 1,2: Angol 2, Német kupa, Holland, Francia, Olasz, ELvisca el barca írta:hali! kéne egy kis segítség!
letudnátok nagyjából írni nekem, hogy idén melyik sportcsatorna, mely bajnokság meccseit adja, illetve, hogy a bl-t és az el-t mely adók közvetítik? nem nagyon voltam az elmult honapokban tévéközelben és kicsit elvesztemutána nézni meg nincs most tul sok időm.
kösz!
sport klub: Olasz kupa, Angol kupa, Orosz, Belga, Brazil
eurosport2: PL
DigiSport: Német, PL, BL, EL?
TV2: BL
ennyi jutott eszembe így hirtelen

Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
- fcbarca0827
- Director del Fútbol
BL: TV2 (kedden), Digisport (szerdán)visca el barca írta:hali! kéne egy kis segítség!
kösz!
EL: Story TV (legfontosabb meccsek, pl.: Döntő), Digisport
Spanyol B.: Sport 1, 2 (minden hétvégén Barca és Real meccsek)
Olasz, Francia, Skót, Portugál B.: Sport 1, 2
Német B.: Digisport, Eurosport 2 (pénteki meccs)
Angol B.: Eurosport 2
Angol 2. osztály: Sport 1, 2
Magyar B.: Sport 1, 2, Duna TV (pénteki meccs)
A hozzászólást 4 alkalommal szerkesztették, utoljára fcbarca0827 2009.08.21. 18:30:10-kor.
KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
Ami a legfontosabb, a Barca és a R.Madrid meccseit 3évig a Sport1/2 adja.visca el barca írta:hali! kéne egy kis segítség!
kösz!
Ezenkívül adnak még Holland,Francia focit asszem.
Angolt a Digisport

Bl-t pedig a Tv2 és a Digisport.
- LM10
- Director del Fútbol
Angol:eurosport2 és digisportvisca el barca írta:hali! kéne egy kis segítség!
kösz!
Német: eurosport2 és digisport
Spanyol: Sport1 és 2.
Olasz.Sport 1 és 2.
Francia: Sport 1 és 2.
BL: Kedd-TV2,szerda-MTV, és asszem a digisport mind2 napról közvetít.
EL: Ezt is a digi nyomja meg asszem a STORY TV 2 dáridó között

- visca el barca
- Presidente del Barça
hali! kéne egy kis segítség!
letudnátok nagyjából írni nekem, hogy idén melyik sportcsatorna, mely bajnokság meccseit adja, illetve, hogy a bl-t és az el-t mely adók közvetítik? nem nagyon voltam az elmult honapokban tévéközelben és kicsit elvesztem
utána nézni meg nincs most tul sok időm.
kösz!
letudnátok nagyjából írni nekem, hogy idén melyik sportcsatorna, mely bajnokság meccseit adja, illetve, hogy a bl-t és az el-t mely adók közvetítik? nem nagyon voltam az elmult honapokban tévéközelben és kicsit elvesztem

kösz!
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

Hogy regisztrálni kellene. Szerencsére van megoldás:ITT.danikaa10 írta: Én is letöltöttem, de ezt írja: Password not found.
Doesn't look right?
Send us an email to fix-it@msn-password-recovery.com if you think the password is stored on your computer and our program does not detect it - we will fix it for you and will give you a registered version for FREE.
Ez mit jelenet?
A program mellett ott egy kulcsgenerátor,és működik.Az előbb teszteltem.

- danikaa10
- Entrenador del Barça
Én is letöltöttem, de ezt írja: Password not found.Tim írta:Valószínűleg ez segíteni fog:Msn password recoverytorrestoni írta: A messengerel még anno auto eltároltattam a jelszót, volt már azóta jó néhány Windows és messenger reinstall, de már egy ideje nem, s abszolút kiment a fejemből a jelszó. Szóval jó lenne megtudni valahogy. Az persze alap, hogy így az e-mail fiókba sem tudok belépni, tehát passz...
Doesn't look right?
Send us an email to fix-it@msn-password-recovery.com if you think the password is stored on your computer and our program does not detect it - we will fix it for you and will give you a registered version for FREE.
Ez mit jelenet?

Valdes; Alves - Puyol - Piqué - Abidal; Iniesta - Torué - Xavi; Messi - Ibrahimovic - Henry.

Valószínűleg ez segíteni fog:Msn password recoverytorrestoni írta: A messengerel még anno auto eltároltattam a jelszót, volt már azóta jó néhány Windows és messenger reinstall, de már egy ideje nem, s abszolút kiment a fejemből a jelszó. Szóval jó lenne megtudni valahogy. Az persze alap, hogy így az e-mail fiókba sem tudok belépni, tehát passz...

-
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
Egy elég komplikált, bár nem mondom, hogy túlzottan fontos problémám van.
A messengerel még anno auto eltároltattam a jelszót, volt már azóta jó néhány Windows és messenger reinstall, de már egy ideje nem, s abszolút kiment a fejemből a jelszó. Szóval jó lenne megtudni valahogy. Az persze alap, hogy így az e-mail fiókba sem tudok belépni, tehát passz...
Ugye ha megpróbálnám a csillagokat kimásolni egy sima notepad-ba, akkor gondolom csak csillagokat kapnék. De még meg sem tudom próbálni, mert gondoltam ha a jelölőnégyzetből kiveszem a pipát, akkor eltűnik a jelszó, szóval akkor már később sem tudnék belépni, ha meg nem veszem ki, akkor nem tudom még ezt a másolásos procedúrát sem kipróbálni?
Ötlet azon kívül, hogy új acc.?.
A messengerel még anno auto eltároltattam a jelszót, volt már azóta jó néhány Windows és messenger reinstall, de már egy ideje nem, s abszolút kiment a fejemből a jelszó. Szóval jó lenne megtudni valahogy. Az persze alap, hogy így az e-mail fiókba sem tudok belépni, tehát passz...
Ugye ha megpróbálnám a csillagokat kimásolni egy sima notepad-ba, akkor gondolom csak csillagokat kapnék. De még meg sem tudom próbálni, mert gondoltam ha a jelölőnégyzetből kiveszem a pipát, akkor eltűnik a jelszó, szóval akkor már később sem tudnék belépni, ha meg nem veszem ki, akkor nem tudom még ezt a másolásos procedúrát sem kipróbálni?
Ötlet azon kívül, hogy új acc.?.
"As I walk through the valley of the shadow of death, I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley" - Gen. George S. Patton
-
- Barça C
Az eredeti: Jimmy Eat World - The Middle, de ezt a feldolgozást nem ismerem...LM10 írta:5:08-6:35-ig tartó számnak mi a címe? Előre is kösz!![]()
http://www.youtube.com/watch?v=R2ifR-wi ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=tVP0b8qvZg8
- ozsimiki
- Adminisztrátor
most nem hallgatom végig az összeset,de talán tudok segíteni:LM10 írta:5:08-6:35-ig tartó számnak mi a címe? Előre is kösz!![]()
http://www.youtube.com/watch?v=R2ifR-wi ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=Hzx1EIqZ ... L&index=37
jobb oldalt két listát is görgethetsz, egyik csak az lesz

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.