ha utánaolvasol,egyáltalán nem biztos,sőt keveseknek sikerült elsőre, ha elakadnak az egyik héten,akkor azt ismételni kell,vagy előről kezdeni stb. de ha szabályosan meg tudjuk már csinálni a 6.hét kritériumait,akkor fog elvileg menni a 100fekvő is egymás után.socio66 írta:ja,egy próbát megér,de az ehhez hasonló dolgokat picit kételkedve fogadom azért.ozsimiki írta:ennek a 100as cuccnak nekiveselkedek én is, imádom az ilyen önfejlesztő dolgokat.
100 fekvő rengeteg,most szabályosan úgy 20-25 megy szerintem és azért edzésben vagyok,a vízilabda pedig igencsak erősíti a kart.
szóval ez a szám rengeteg és elég fura,hogy kb heti 20 perc elég ahhoz,hogy ezt elérjem.
de egy próbát megér,ha nem kamu a dolog,akkor hülye lennék nem elvégezni ezt a nem is olyan nehéz cuccot.
aki csinálja,vagy már végzett esetleg,írjon tapasztalatokat.
Testépítés, edzésprogramok
- ozsimiki
- Adminisztrátor

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Sziasztok.
Mostanában kezdtem el gondolkodni azon, hogy meg kéne edzetni a testem.
Teljesen új vagyok ebben a témában, ezért kérnék pár tanácsot, hogy ti mit javasolnátok milyen gyakorlatokat végezzek és milyen rendszerességgel.
Talán egy hete kezdtem komolyabban gondolni erre, azóta reggel 20-30 perc futást végzek az itteni parkban, illetve elkezdtem komolyabban sportolni.
Persze ez nem elég, tehát Szeptembertől elkezdek járni konditerembe is, (úgy gondoltam heti 3 alkalommal) de itt van egy olyan baj, hogy nem tudok személyi edzőt fogadni, ezért ebből a szempontból is szeretnék pár tanácsot kérni. Pontosabban milyen gyakorlatokkal kezdjem, később mivel folytassam és ilyenek.
Mostanában kezdtem el gondolkodni azon, hogy meg kéne edzetni a testem.
Teljesen új vagyok ebben a témában, ezért kérnék pár tanácsot, hogy ti mit javasolnátok milyen gyakorlatokat végezzek és milyen rendszerességgel.
Talán egy hete kezdtem komolyabban gondolni erre, azóta reggel 20-30 perc futást végzek az itteni parkban, illetve elkezdtem komolyabban sportolni.
Persze ez nem elég, tehát Szeptembertől elkezdek járni konditerembe is, (úgy gondoltam heti 3 alkalommal) de itt van egy olyan baj, hogy nem tudok személyi edzőt fogadni, ezért ebből a szempontból is szeretnék pár tanácsot kérni. Pontosabban milyen gyakorlatokkal kezdjem, később mivel folytassam és ilyenek.
"Alcorcón? Az mi, egy madár?" Alcorcón - Real Madrid 4-0
ja,egy próbát megér,de az ehhez hasonló dolgokat picit kételkedve fogadom azért.ozsimiki írta:ennek a 100as cuccnak nekiveselkedek én is, imádom az ilyen önfejlesztő dolgokat.
100 fekvő rengeteg,most szabályosan úgy 20-25 megy szerintem és azért edzésben vagyok,a vízilabda pedig igencsak erősíti a kart.
szóval ez a szám rengeteg és elég fura,hogy kb heti 20 perc elég ahhoz,hogy ezt elérjem.
de egy próbát megér,ha nem kamu a dolog,akkor hülye lennék nem elvégezni ezt a nem is olyan nehéz cuccot.
aki csinálja,vagy már végzett esetleg,írjon tapasztalatokat.
-
- Entrenador del Barça
Én is nyomom a 100 fekvős cuccot, már a 6. hétnél tartok, elég kemény a végefele, de megy.
ZSOLTI 10 - Hungarian F.C. Barcelona
- I Love Barça!
- Jugador del Barça
én a jetixen az andy a vagányba láttamxD.
de még nem sikerült
de még nem sikerült
¡Triplete del Barça!

FCBarcelona-Mésqueunclub!
Gránátvörös a szív,kék a lélek,a Barcelona SZERELMESE vagyok,ameddig csak élek!

Párat én is tudok, emlékszem régebben még apu mutatta, hogy a katonaságba úgy kellett csinálniuk, azután próbáltam én is 

"Nem csak az a nagy sportoló, aki nyerni tud, hanem az is, aki egy pofon után fel tud állni!"
Ti tudtok ugy fekvőtámaszt csinálni, h tapsoltok közben? Mert én tudok. Amugy nem dicsekvésből, csak ugy mondom 

Én már egy hónapja járok konditerembe, a karomon és a mellizmomon látszik a fejlődés, de én magamon érzem, hogy erősödtem, mivel már jóval nagyobb súlyokkal edzek, mint az elején.
De holnaptól elkezdem én is ezt a 100 fekvőtámasz programot
De holnaptól elkezdem én is ezt a 100 fekvőtámasz programot

"Nem csak az a nagy sportoló, aki nyerni tud, hanem az is, aki egy pofon után fel tud állni!"
- ozsimiki
- Adminisztrátor
ennek a 100as cuccnak nekiveselkedek én is, imádom az ilyen önfejlesztő dolgokat.

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Nem próbáltam még, de sztem olyan 80at tudok megcsinálni. Tricepszem még elég gyenge. Válaszoltam a pü-re.
- I Love Barça!
- Jugador del Barça
te meg tudtad csinálni a 100at????én ránéztem a hatodik hétre...1 csöppet nehéz.
ment 1 pü olvasd el!
ment 1 pü olvasd el!
¡Triplete del Barça!

Múlthéten végeztem a fekvőssel. És nem hülyeség, tényleg erősödik tőle az ember, főleg az olyan, akinek a tricepsze baromi gyenge (pl. nekem). Reggelente járok gyúrni, és én kipihenve délután vagy este csináltam a fekvőket. első 1-2 hét nem nehéz, de 1 idő után durvulni fog. Az 5-6-dik hetet épp hogy megtudtam csinálni. Kar nyújtása pedig: a kézfejed 1ik oldalával nekitámaszkodsz 1 szekrénynek, vagy tök mind1 minek és megfordulsz úgy, hogy a kezed maradjon megtámasztva. Elég nehéz elmagyarázni, ha nem érted írj, és megpróbálom máshogy 

- I Love Barça!
- Jugador del Barça
elkedztema 100fekvőtámasz programot.
tegnap megcsináltam a felmértő tesztet,összesen 26szabályostt tudtam.xD
ma meg elkedztem ez első hétnek az első napját.bemelegítettem megcsináltam az 5 szintet és után levezetés,csak nem tudom h az jó-e levezetésnek ha egy helyeben futok.szerintetek?meg valaki nem tudod olyan gyakorlatot ami karra nyújt?
ezentúl akkor én is a hétfő szeda pénteket fogom használni.Igen csak én ezleőtt még csináltam mást is.
Amiket csináltam,súlyzózás és az abswinget használtam (hasizomerősítő).
Az lenne a kérdés h ezeket a gyakorlatokat megcsináljam a fekvővel együtt,vagy amikor nem csinálom ezt a fekvőset akkor kedd,csütörtök,szombat,vasárnap csináljam-e őket?
Szerintetek?
tegnap megcsináltam a felmértő tesztet,összesen 26szabályostt tudtam.xD
ma meg elkedztem ez első hétnek az első napját.bemelegítettem megcsináltam az 5 szintet és után levezetés,csak nem tudom h az jó-e levezetésnek ha egy helyeben futok.szerintetek?meg valaki nem tudod olyan gyakorlatot ami karra nyújt?
ezentúl akkor én is a hétfő szeda pénteket fogom használni.Igen csak én ezleőtt még csináltam mást is.
Amiket csináltam,súlyzózás és az abswinget használtam (hasizomerősítő).
Az lenne a kérdés h ezeket a gyakorlatokat megcsináljam a fekvővel együtt,vagy amikor nem csinálom ezt a fekvőset akkor kedd,csütörtök,szombat,vasárnap csináljam-e őket?
Szerintetek?
¡Triplete del Barça!

- Adam04
- Jugador del Barça
http://www.youtube.com/watch?v=AgJtdZOBvc4 ezt a gyakorlat sort mindennap csinálni kell vagy 2 naponta vagy 7 napból egy pihenő nap valaki valami tipp?

a 'hindu pushups' igen érdekes mozdulatsor,szerintem a barátnőm is örülne neki,ha 'erre gyúrnék' 

- don gamper
- Capitá del Barça
Ezekből válogathatszI Love Barça! írta:valami amit otthon is lehet csinálni és nem kell edzőterembe járni?
mellre kéne.ja és fekvőből kb mennyi a jó?mármint 1 nap hányat és milyen beosztásban?

Én elég sok mindent kipróbáltam már belőle!
Sztem nagyon rendben vannak a gyakorlatok

http://www.youtube.com/watch?v=AgJtdZOBvc4
A Cél: A Triplázás Duplázása!!!
- martin120
- Jugador del Barça
I Love Barça! írta:valami amit otthon is lehet csinálni és nem kell edzőterembe járni?
mellre kéne.ja és fekvőből kb mennyi a jó?mármint 1 nap hányat és milyen beosztásban?
Szerintem 100 bőven elég 1 napra én mondjuk 300 szoktam naponta.Jah és leginkább lefekvés előtt csináld.

Én kétkezessel nyomom bicepszre(vagyis nyomnám),csak a balkezenem az alkarom egy pontban el kezd fájni mint disznó.Mi lehet ott? 

Ha fekvőzni akarsz itt 1 link, nézd meg:
http://100fekvotamasz.hu/index.php
http://100fekvotamasz.hu/index.php
- I Love Barça!
- Jugador del Barça
valami amit otthon is lehet csinálni és nem kell edzőterembe járni?
¡Triplete del Barça!

Sziasztok!
Engem valami rendes mellizom-erősítő gyakorlat érdekelne. Valakinek valamilyen ötlet? Azért nem akarok napi többórással szenvedni...
Engem valami rendes mellizom-erősítő gyakorlat érdekelne. Valakinek valamilyen ötlet? Azért nem akarok napi többórással szenvedni...

- Ordog
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Új fórumozók, új igények!!:)Zsolti írta:ez itt ez mi ez ez??![]()
több komolyságot vártam az eurobarcától...![]()
Amúgy a lényeg srácok: nem a számtalan sok edzésprogram, a bikaturmixok, a táplálékkiegészítők stbstb. hanem az hogy ne hagyjátok abba 2-3 hónap után és szarjatok bele egy jó nagyot:) Kb. ez szokott a legnagyobb baj lenni....
Kitartás fiatalok!! Ez a lényeg;)
Nekem azt mondták hozzá értő emberek, hogy a haserősítéstől nem fog laposabb lenni a has, szal attól nem fog lemenni a felesleg, csak alatta fog erősödni a has. Csakis diétával lehet elérni és persze aerob edzéssel, mint pl. futás, kocogás, úszás, biciklizés, evezés, ugrálókötelezés. Tegnap óta én is csinálom ezt a 8 perces hasedzést, tetszik. Csak naponta 1szer kell megcsinálni, de ugye lehet egymás után többször is?