Mozi & Filmek

Ami egyik témához sem kapcsolódik, avagy itt nyugodtan írhatsz mindenről kötetlenül.
torrestoni
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2009.08.03. 23:42:49

Nos, ez a Chuck nekem is tetszik (persze közel sincs a Lost, vagy a Ments meg szintjén), bár még csupán 6 részt láttam, ettől függetlenül szórakoztat. A női szereplők, különösképp S. Lancaster pedig... magnifique!!! :wink:

Megnéztem egy-két filmet az utóbbi napokban:

Gran Torino - 10/7
Azzal rontottam el, hogy először elolvastam a rövid tartalmát, így sokáig halogattam, míg megnéztem. Annál kellemesebb csalódás volt, Eastwood ismét zseni, főleg az ilyen típusú szerepekben kedvelem. A szarkazmust kedvelőknek igazi csemege, bár a történet annyira nem fogott meg, de nem is unatkoztam, s semmitmondó manapság mindennapos, szokásos szemétnek egyáltalán nem nevezném.

Kémnők
- 10/5
Nagy reményekkel vágtam bele (már csak Sophie Marceau miatt), egyrészt a II. világháború kedvenc téma, másrészt a kémkedés, főleg ilyen megközelítésből nagyon is érdekelt. Azonban a film nem igazán érintett meg, még ha voltak pozitívumai, a történet elcsépeltnek és összecsapottnak hatott.

Itt járt Henry Poole - 10/3
Arra vártam, hogy egy újabb finom szarkasztikus, kellemesen nyomott hangulatú filmet látok majd, ehelyett semmi extra, sőt, bizonyos részei kifejezetten irritáltak (gondolok itt idegesítő szomszédasszonyra, valamint arra, hogy azt éreztem már-már elviselhetetlenül tehetetlen a karakter, akire a film épült, ezért gondolkodtam, hogy félbehagyom), de a második fele egész jó volt, szóval időpazarlásnak találhattam volna rosszabb elfoglaltságot is.

A csíkos pizsamás fiú - 10/7
Tartottam tőle, hogy a Sorstalansághoz hasonló történet lesz, azonban jóval kellemesebb élményeim vannak a filmmel kapcsolatban, még akkor is, ha tudom, hogy valamiért (lehet rossz napot fogtam ki) hiába volt érdekes, nem igazán tudta elmélyedni a történetben. Ettől függetlenül érdekes és tanulságos kontrasztot állít - nagyon jó perspektívából - két különböző világ közé. Akit érdekelnek a náci-féle haláltáborok, azok nyilván jobban értékelnék.

Spancserek - 10/4
Várok egy igazán jó vígjátékra. A Másnaposok egész jó volt, nevettem is, de néhány poént, s részletet kissé elnyújtottak. Viszont olyan komédiát szeretnék, ami vagy ilyen Pofa Be jellegű, s tényleg jó színészek adnak elő egy valóban humoros történetet, vagy akkor legyen keserű humorú, némi mondanivalóval, s annál több szarkazmussal. Vince Vaughnt is szívesen látnám, az ő filmjei voltak kivételek a közelmúltban a sok szenny között, melyeket már-már minősíthetetlennek tartok, egy rakás sz@rnak. Szóval itt volt ez a film, az eleje túlságosan "kislányos, bazsalygós" majd a film egynegyedénél nagyon jól indul a történet érdemi része, erre fel semmi újat nem hozott, erőltetett is volt, és nem túlságosan humoros.

Van még egy film, amit tartalékolok, de elég jónak tűnik megérzés alapján, ez pedig Az álomtévé c. film, ami egy nagyon jópofa történetet mutat be, de mivel még bele sem kukkantottam, ezért botor dolog lenne ajánlgatni.

Mostanában nem sok időm van, ezért heti egy-két film fér bele, amihez erőm és kedvem is van, vagyis inkább lenne, mert annyira gyenge a felhozatal, s annyira elértéktelenedik az egész ipar, hogy az Oscar-gálára készített négy-öt nézhető filmen kívül (melyek közül jó, ha egy fér el a sajátos kultpolcomra), már alig találni. Többnyire számomra érdektelen sci-fi baromságok, vagy olcsó horrorok, ill. vígjátékok. Lehet, hogy lenne még néhány gyöngyszem, vagy legalábbis olyan, ami a képernyőhöz kötne, s komolyabb érzelmeket váltana ki, illetve elgondolkodtatna igazán, de gondolom arra nincs igény. S ha mégis készítenek, akkor ide már nem jut el. Minden esetre az is benne van a pakliban, hogy az én értékrendemmel van komoly gond, illetve hogy csupán figyelmetlen vagyok, így ötleteket, filmcímeket indoklással szívesen fogadok. :wink:
"As I walk through the valley of the shadow of death, I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley" - Gen. George S. Patton
Komiszka
Jugador del Barça

2009.08.03. 23:09:22

Nem tudna valaki egy torrentet ahonnan le tudnám szedni a Detroit Rock City című filmet?
Pár éve láttam utoljára a TV-ben és azóta se tudtam megszerezni. Életem egyik legviccesebb filmje volt, széttröhögtem rajta a fejem :)

Ittvan valami kis összefoglaló a filmről hátha valakinek megtetszik.

Detroit városát Motor City-nek nevezik az amerikaiak autógyárai miatt. Amióta a KISS rockbanda megénekelte, Rock Citynek is hívják. Itt nő fel négy rockrajongó jóbarát a hetvenes évek végén. Hawk a vezéregyéniség közöttük. Egyikük koncertjegyeket szerez a hírhedt, látványos KISS-bulira. Édesanyja a lehető legrosszabb szülői magatartást választja: megsemmisíti a jegyeket. Erre a négy kamasz elhatározása csak még jobban megerősödik, ráadásul nem rettennek vissza a törvénytelen eszközöktől sem, hogy megnézhessék élőben bálványaikat...
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2009.08.03. 22:52:47

Ha annyira tetszik nektek a Chuck, akkor lessétek meg a Reaper-t is. :wink:
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.08.03. 22:31:45

miihii írta:
ozsimiki írta:számomra új sorozatom:

Chuck :arrow: :lol: 8) természetesen az eksön jelenetekbe bele lehetne kötni,de a sorozat inkább vígjáték,és egyben olyan esetlegesen "aranyos" mint a főszereplő karaktere. első évadot magyarul szedtem le és néztem meg, szerintem nagyon el van találva a magyar szinkron ennél, második még csak eredetibe van,így így álltam neki, szerencsére hamar megszoktam az eredetit.

3.évad elvileg jövő tavasszal jön.
Az előzetes alapján tetszett a dolog,és nemrég láttam egyben az első évadot torrenten.Most,h ajánlod (nah,persze nem egyedül! :wink: ),sztem le is kapom.Korábban is bejöttek az ajánlóid,Komám! :wink:
Lassacskán (napi 3-4 epsön megvan átlagban, ha itthon vok :lol: v több) végzek a 2.évaddal. 18.rész jön, 22részes az évad.

és továbbra is ajánlom, egyedül az első évad első része nem tetszett annyira,de utána kezdődött tulkép az egész sorozat, szükséges volt az a rész,h tudjuk miért lett fontos Chuck.

egyszerűen tök jó a sorozat, a karakterek is "betegek", Chuck,Casey (kedvenc :lol:, Morgan, Jeff (omg kat), Jester, BIG MIKE :lol:) és a hölgyek is hozzák azt a plusszt mellesleg :P amit el is várunk. na jó nem csak úgy...

azt sajnálom csak,h az első és 2.évaddal végzek kb 1-1,5 hét alatt,ha lenne 10évad,akkor azzal is hamar végeznék, így várhatok majd 2010ig a 3.évadra,de nem baj.

majd írj Mihii,h neked hogy jön be a sori, de szerintem az effajta humor,és állatságok, no meg helyzetjelenetek, felétek is tetszést aratnak
:wink:

szerk: pókeres film ajánlód már süvít is...
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
nemtom99
Jugador d'estrella

2009.08.02. 22:13:07

messideco írta:Megneztem a Vegszukseget(John Q) Nagyon kiraly volt...
http://www.imdb.com/title/tt0251160/http://www.youtube.com/watch?v=5T8WP730Mm8
szerintem is nagyon nagy:Dimádom Danzel Washington filmjeit :D
messideco
Presidente del Barça

2009.08.02. 22:07:17

Megneztem a Vegszukseget(John Q) Nagyon kiraly volt...
http://www.imdb.com/title/tt0251160/http://www.youtube.com/watch?v=5T8WP730Mm8
Kép
"And my heart will leave you never."
Fernando
Llegenda del Barça

2009.08.02. 21:16:27

Azért megnézem :) Állítólag jó.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
rhynn
A Stadionturista
Kapcsolat:

2009.08.02. 21:11:22

Ma éjjel vélhetően befejezem a Fesh Prince of Bel-Air maratont (6x12-nél járok).

Érdekes sorozat, régen nagyon szerettem, de így rövid idő alatt 6 évadnyit megnézve azt kell, hogy mondjam, az utolsó 2 évadra nagyon leült. Már csak szenvedek.

Utána Dokik 8 évad vagy 6 évad Babylon 5 jön :)
Új projektem, olvassátok, lájkoljátok:
http://stadionturista.blog.nepsport.hu
Rhynnblog:
http://rhynn.blog.nepsport.hu
rhynn
A Stadionturista
Kapcsolat:

2009.08.02. 21:09:27

Fernando írta:Galaxis utikalauz stopposoknak?
Coraline?
GUKS valami borzasztó lett filmen, de szép a csaj benne :)
Caroline-t bírtam 10 percig és kinyomtam :D
Új projektem, olvassátok, lájkoljátok:
http://stadionturista.blog.nepsport.hu
Rhynnblog:
http://rhynn.blog.nepsport.hu
Fernando
Llegenda del Barça

2009.08.02. 20:37:58

Galaxis utikalauz stopposoknak?
Coraline?
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
miihii
KHAL

2009.08.02. 20:17:39

messideco írta:A Macskafogorl mi a velemenyetek? Most akarom megnezni...
"Kötelező olvasmány" :wink:
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
messideco
Presidente del Barça

2009.08.02. 20:10:16

A Macskafogorl mi a velemenyetek? Most akarom megnezni...
Kép
"And my heart will leave you never."
.barcafan.
Barça C

2009.08.02. 02:42:19

barcafan0911 írta::shock: Rendesen kifordult a lába :lol:
Még régen láttam egy részt, abban volt az, hogy egy görkoris srác egy korláton jött le, a korlát leszakadt és a srác már pont a korlát végénél járt és a törésből kifolyólag maradt egy vascsonk az egykori korlát végén! A srác pedig frontálisan beleszaladt és egy kb 5x5 centi húst valósággal kitépett a csonk a lábából! Bár ha jól tudom, a lábszácsontja is csúnyán megsérült! És a hülye ezután folytatja... :roll: Érdekes emberek élnek a világon... :oops: :)
Egy cél, egy akarat, egy csapat; ha beindul a Barca, kő kövön nem marad! :wink:
Kép
barcafan0911
Entrenador del Barça

2009.08.02. 00:40:39

:shock: Rendesen kifordult a lába :lol:
A felhasználó nevemben a 0911 nem arra utal hogy terrorista vagyok. Csupán akkor születtem. :wink:
barcafan0911
Entrenador del Barça

2009.08.02. 00:05:10

Been001 írta:
barcafan0911 írta:Most van a tévében a Human Giant. Eszelős egy sorozat :lol: :lol: :lol: :lol:
Szokta innen valaki nézni? 8)
az utána lévő ÖSSZETÖRVE a komoly ;)
Fúú hallod, az nagyon durva. Most hirtelen az ugrik be amit a múltkor láttam, amikor a bika eltörte a hapsi lábát.
A felhasználó nevemben a 0911 nem arra utal hogy terrorista vagyok. Csupán akkor születtem. :wink:
Been001
Jugador del Barça

2009.08.01. 23:59:53

barcafan0911 írta:Most van a tévében a Human Giant. Eszelős egy sorozat :lol: :lol: :lol: :lol:
az utána lévő ÖSSZETÖRVE a komoly ;)
Visca El Barca!

Kép
Kép
barcafan0911
Entrenador del Barça

2009.08.01. 23:57:04

Most van a tévében a Human Giant. Eszelős egy sorozat :lol: :lol: :lol: :lol:
Been001
Jugador del Barça

2009.08.01. 23:25:33

kamaj írta:Nekem lenne egy olyan problémám, hogy nemrég megszereztem az összes (elvileg) Dragon Ball mesefilmet (nem a sorozatokat, hanem amit külön filmként adtak ki) és a feliratok hozzájuk csúnyán el vannak csúszva sőt néha igen hiányosak :?. Esetleg ezeknek a filmeknek megvan valakinek külön csak a feliratuk vagy tud olyan oldalt ahol fent lehetnek, mert nagyon kéne.
Köszönöm előre is a segítséget!
http://animestars.animehq.hu/dbzstars/d ... ajlb=hirek

asszem innen le lehet szedni...
Visca El Barca!

Kép
Kép
kamaj
Capitá del Barça

2009.08.01. 23:09:50

Nekem lenne egy olyan problémám, hogy nemrég megszereztem az összes (elvileg) Dragon Ball mesefilmet (nem a sorozatokat, hanem amit külön filmként adtak ki) és a feliratok hozzájuk csúnyán el vannak csúszva sőt néha igen hiányosak :?. Esetleg ezeknek a filmeknek megvan valakinek külön csak a feliratuk vagy tud olyan oldalt ahol fent lehetnek, mert nagyon kéne.
Köszönöm előre is a segítséget!
Blaugrana ha többet akarsz tudni a Barca múltjáról.
Fear of the Bear!!! MEMPHIS!!!!
Kép
Capon
Llegenda del Barça

2009.08.01. 23:04:30

House írta:
Z.Chris írta:"Watchmen: Az őrzők" cimű filmről irna valaki egy pár szót?
Az aki látta. Értékelés, és egy rövid tartalom. :)
2.5 órás film, 7-8 "szuperhős"-ről szól szupererő nélkül, csak az egyiküknek van, a kékembernek, már nemtudom a nevét. A tartalom azaz, hogy hogyan mentik meg a világot, úgy kezdődik a film, hogy megölik az egyiküket. Azt akarják kideríteni, hogy ki, és miért. Különböző sztorikkal. :) Van benne vér, és szex is, ár nem mutatnak sok mindent. :) A film összességében nálam egy 8/10.
Nem vagyok nagy film kritikus sajnos megnéztem a filmet és elvett több mint 2 órát az életemből. magyar címnek nem az Örzöket adtam volna neki hanem az ULTRA GAGYIT.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
miihii
KHAL

2009.08.01. 22:57:27

Újabb pókeres filmet néztem meg,amit tudok is ajánlani fogyasztásra :D
Pókercsajok (Aces)
3 csajszi kitalál egy trükköt kártyabugira és meg akarják kopasztani a nagyokat.Egy ideig működik is a dolog,de aztán ...
Nekem naon bejött.

Egy dolog volt igen gáz,az pedig a fordítás.A póker kifejezéseket lefordították egyféleképpen:
turn-fordító
river-folyó
égetett lap-robbantó
...
Tök fura ezeket a kifejezéseket így hallani :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára miihii 2009.08.02. 06:09:10-kor.
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Fernando
Llegenda del Barça

2009.08.01. 16:20:39

Mostanában néztem két jó filmet:

A hullám (Die Welte) 10/9 és a Keith 10/9. Mindkettő dráma a maga nevében. Az első inkább megdöbbentő film, a második pedig romantikus.
Deus
Boixos Nois

2009.08.01. 16:19:13

Kapj el, ha tudsz / Catch me if you can

fsz: Leonardo DiCaprio, Tom Hanks

Kummanagy film 8) És a durva az egészben, hogy ez megtörtént. Valódi történet alapján készült film.
Azért már hihetetlen, hogy egy 17 éves srác képes kijátszani a rendőröket, jól hamisítja a csekkeket, pilótaként állt be, orvosként és ügyvédként... :shock:
Nem semmi történet. Érdemes megnézni a filmet :twisted:

10/10
KépKép
House
Entrenador del Barça

2009.08.01. 16:06:11

Z.Chris írta:"Watchmen: Az őrzők" cimű filmről irna valaki egy pár szót?
2.5 órás film, 7-8 "szuperhős"-ről szól szupererő nélkül, csak az egyiküknek van, a kékembernek, már nemtudom a nevét. A tartalom azaz, hogy hogyan mentik meg a világot, úgy kezdődik a film, hogy megölik az egyiküket. Azt akarják kideríteni, hogy ki, és miért. Különböző sztorikkal. :) Van benne vér, és szex is, ár nem mutatnak sok mindent. :) A film összességében nálam egy 8/10.
Történelem - 2008-2009
¡Gracias, Pep!
Kép
Z.Chris
Jugador d'estrella

2009.08.01. 15:41:19

"Watchmen: Az őrzők" cimű filmről irna valaki egy pár szót?

Szerk: Értem, kösz House. :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Z.Chris 2009.08.01. 16:12:00-kor.
Válasz küldése